.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 216
    Че сегашните 13 - 14 - 15 - 16 - 17 и така до 20 годишни момченца мислят само за секс и лъжат, че те обичат! Може не всички да са такива, но точно тези с които съм била са едни тъпаци! Не искам да обидя никой!

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Че човекът,когото си обичал толкова много,се оказва,че не е това,за което си го мислил.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Че съм прекалено добра.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    че не бива да ходя с брaдчеда на момчето,което харесвам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

нищо неразбрах

Град
    in my world!
    разбрах че ревността не се променя колко ли не се мъчех да го променя и разбрах че не си заслужава да си с човек който не те уважава
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

..,че мимолетните връзки не са за мен!
    И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !

Супер фен
    Град
    увас ;p
    че не тря се занимавам с пикли

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Няма сериозни,на изчезване са Разбрах,че ревността е болест от която няма излекуване..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От последната, която е и настояща- не бива да премълчавам с надейдата, че той ще отгатне/ще се досети какво имам предвид. С риск да съм ядосана и заради това болезнено откровена- казвам си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    че не искам дълга връзка.само болка ми донесе последната
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

..не трябва напълно да се разкривам и да споделям всяка мисъл....Трябва да му вярвам,а не сляпо да се впускам в слухове и тъпи клюки!
    ...трябва и смелост...поне мъничко.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ...че съм наивна, че давам твърде много от себе си иии че трябва да бъда по-смела... ааа да, и че въпросното момче е задник.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Разбрах , че колкото и да се опитваш нещата понякога не се получават и не винаги си струва чакането

разбрах че трябва да внимавам как подбирам момчетата и че има една група от тях които са пълни идиоти!! ;хх

Разбрах, че трябва да слушам само сърцето си (никой и нищо друго), щом търся щастието.
    Разбрах, че не трябва да се отказвам, докато ситуацията не стане наистина безнадеждна.
    Разбрах, че каквото и да ми говорят приятели и родители, все пак аз съм сама срещу целия свят и все пак това си е само моя живот и аз избирам как да го подреждам (особено в любовта).
    Разбрах, че много често хората няма да ме разбират, няма да разбират моите желания и действия и аз не трябва да им се обиждам за това.
    Разбрах, че някои хора са много различни от това, което показват... че някои се нуждаят само от любов, нежност и някого до тях, а показват, че нямат нужда от такива неща.
    Разбрах, че колкото по-малко хора знаят за целите ми, толкова по-добре за мен.
    Разбрах, че не мога да накарам някого да се влюби в мен, но мога да усетя от самото начало, когато това започва да се случва (и че трябва да запазя това усещане само за себе си).
    Разбрах много неща за родителите ми (трябваше да си хвана малко по-сериозен приятел, че да ги разбера ).
    И .... разбрах, че НЕ трябва да се отказвам от мечтите си ... че колкото по - силно искам нещо и колкото по - безнадеждно изглежда, толкова по-скоро ще се случи. Или по-точно - разбрах, че мечти се сбъдват.

... и такива неща

Разбрах,че не трябва да се дава 2ри шанс.НИКОГА!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    разбрах, че не трябва да давам всичко от себе си защото накрая няма кой да го оцени

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства
    да.:/

Супер фен Аватара на fenasf
    Че съм тъпо копеле.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Разбрах, че съм прекалено наивна, че когато не се чувствам щастлива колкото и да обичам човека трябва да остана сама и да бъда щастлива, че точно когато си мислиш, че всичко е наред и си толкова влюбен те зарязват

Град
    sofiq
    последната ми връзка беше с много болезнена раздяла той замина за Италия и ми го каза 20 минути преди да се качи на самолета, от тогава разбрах,че когато си привързан към някой най-добре е да се опитваш да прекарваш времето си с него, като че ще е последния ви ден заедно ...
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

разбрах какво е истинската,чистата,невинна любов,любовта,която ти дава сили да живееш и без която не можеш да дишаш
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Where streets have no name
    Че хората се променят за отрицателно време, че не винаги сме тези, за които ни мислят, че не бива да ме имат за даденост, че е ужасно да си влюбен, но обожавам чувството, че мъжете са кретени, че никой не ме заслужава и ще си умра сама, че въпреки всички гадости, които ми причини, все още тайничко се надявам някой ден да се съберем
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен
    Град
    <3
    Кви сте жалки. х)
    Разбирате елементарни работи от други хора. Защо им позволявате да нахлуват толкова в живота ви? Защо зависите толкова от тях? Защо искате това,което правите да бъде оценено? Добрият човек не изисква да оценят добротата му и именно това е доброто.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си