Разбрах, че трябва да слушам само сърцето си (никой и нищо друго), щом търся щастието.
Разбрах, че не трябва да се отказвам, докато ситуацията не стане наистина безнадеждна.
Разбрах, че каквото и да ми говорят приятели и родители, все пак аз съм сама срещу целия свят и все пак това си е само моя живот и аз избирам как да го подреждам (особено в любовта).
Разбрах, че много често хората няма да ме разбират, няма да разбират моите желания и действия и аз не трябва да им се обиждам за това.
Разбрах, че някои хора са много различни от това, което показват... че някои се нуждаят само от любов, нежност и някого до тях, а показват, че нямат нужда от такива неща.
Разбрах, че колкото по-малко хора знаят за целите ми, толкова по-добре за мен.
Разбрах, че не мога да накарам някого да се влюби в мен, но мога да усетя от самото начало, когато това започва да се случва (и че трябва да запазя това усещане само за себе си).
Разбрах много неща за родителите ми (трябваше да си хвана малко по-сериозен приятел, че да ги разбера ).
И .... разбрах, че НЕ трябва да се отказвам от мечтите си ... че колкото по - силно искам нещо и колкото по - безнадеждно изглежда, толкова по-скоро ще се случи. Или по-точно - разбрах, че мечти се сбъдват.