Здравейте колеги и колежки,пускам темата от името на един приятел и той ви пита какво да ползва за да му се махне пърхота,кое ще подейства ?Благодарим ви предварително!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Защо малко не поразгледаш другите теми... Също така фризьорката му много повече ще му помогне от нас. ; )
Точно това е че вчера бяхме заедно на фризьор и тя му каза да се посъветва с някой който знае...отидохме в аптеката те предлагат шампоани ... Wash&Go но от опит знам че той не помага ...Първоначално написано от blackeye
Да ти кажа гаджето на сестра ми имаше ужасно много пърхот и благодарениe на ето този шампоан вече няма въобще.Не е напълно сигурно,че и на приятеля ти ще му помогне,но няма да загуби нищо ако опита.![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Ще му кажа!Благодаря много...ще пиша пак да ви кажа какъв е резултата!!Първоначално написано от nadetyYy
Моля.Дано наистина да му помогне
![]()
П.С.:И все пак да знае,че е необходимо постоянство,тъй като ефекта няма как да бъде постигнат само от едно миене на главата.![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Първоначално написано от nadetyYy
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
много зависи от скалпа на едни им помага Clear, на други Head And Shoulders на мен лично мн ми помогна един лосион на евтерпа против пърхут - 1.80 струва, иначе има едно от аптеката се купуба 2,50 струва Seboral Forte
Но много зависи, при всеки е индивиуално
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
На мен ми се появява пърхут и от шампоана който използвам и като го сменя ми се оправя може и това да е проблема![]()
Аз имах МНОГО и УПОРИТ пърхот и опитвах какви ли не отварии шампоани.. Нищо не подейства, докато доктора не ми каза да си купя НИЗОРАЛ... Миналия месец си го купих и още след 1вото измиване имаше ефект... Е и в момента имам но малко.. От както си го купих съм се мил с него около 5 6 пъти и да ти кажа помага..
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Катранив сапун - от аптеката - 50-60 стотинки![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..