Днес с един приятел водихме доста оживен спор. Аз защитавах тезата, че мога да изям 1кг мед без да ми стане нищо, а той напълно обратното. Накрая се спряхме на вариянта аз да се опитам да изям 1кг мед и ако успея да ми даде 20лв. Та въпросът ми е възможно ли е да спечеля облога и дали да имам някакви притеснения след този килограм мед. Не знаех към кога да се обърна, затова пиша тук, тъй като профисионални лекари сигурно най-добре ще знаят нещо по въпроса..
ПП: Ако е от значение: на 18г съм, 180см, 70кг, тренирам, в отлично здраве, никакви алергии.![]()
Много работи могат да ти станат, не вярвам да си за 20 лв.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
хах,ама поне се подсигури,че ще ти ги даде,щото не да го изядеш т'ва едно кило и после да получиш обрив/или някаква алергия или нещо др.
пък да не видиш и една ст. от тези 20 лв.
То нечи си струва мног де ама...парите са си пари![]()
Тва ми прилича на серията на Малкълм където Френсис изяде 100 захарни петлета, поради същия спорЕ той успя...
![]()
![]()
![]()
Ако искаш изяж един килограм захар и питай дали няма да има последствия.
За 20 лева душата ще си продадете.
аа тва с меда и 50 лв. да ми дадат няма да го направя ! не обичам мед..![]()
иначе с шоколад сигурно ще се справя ако пробвам - после може да ми е малко тежко но нищо;ще си легна![]()
иначе по-добре не пробвай.. за некви си 20 лв. не си струва...
може да ти прилошее след тва особено ако не си свикнал да ядеш повече количество сладки работи на ден![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Диабет за 20лв. добре ли е?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ако ядеш мед всеки ден дозата е 1/2гр на кг ти си 70кг.До 140 гр мед няма да ти повлияат.Но повече както в твоя случай превишаваш 10 пъти нормата,може да доведе до диабет.Също така можеш да си докараш проблеми със стомаха.
ОДИН!!!
ма вие момчетата сте луди.... Един приятел изяде хлебарка, понеже му дадоха 10лв
![]()
Както и да е, аз мисля, че не бива да ядеш толкова много мед, най-напред помисли за здравето си, не за парите....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Точно с меда не си прави експерименти. По-добре се хвани на бас за 2 кила месо, но не прави грешката да ядеш толкова мед... нито за 20, нито за 50, нито за 100 лева.