.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблем

Проблем

Значи имам един много сериозен въпрос към тези ,които са по запознати на тази тема.Значи от някъде 2-3 месеца ми излезнаха бели петънца по горния (откъм корема) край на главичката, страни са (бели,но ако ги докосна с пръст и мога да ги махна).Къпя се всеки ден и о мия по 2-3 пъти на ден.Затова питам дали някои може да ми каже какъв може да ми е проблема,защото сам много оплашен.Моля,отнесете се сериозно.

ПС:Ако има значение често мастурбирам (човешко е ).Знам че повечето ще ми кажете да ида на лекар,но просто .... на 14 сам и малко ситуацията е такава че се притеснявам

Това не са пъпчици а началните признаци за появяване на спермата... До колкото си спомням при мен беше подобно...
    It's too late...

ма не е ли много дълго това са окло 2-3 месеца,ако не и пове4е седят и аз си мислех че е нещо като засъхнала сперма ,но като го мия след изпразване как па се събира.Пак и сам на 14 (след 1 месец права 15) не е ли късно за такива неща .....

Братле,не съм сигурен в тва дет ше напиша обаче се пак ше го напиша.Отиди на лекар(почти съм убеден че си Хтра)обаче за твое добро по добре го направи
    yessssss beeee

Не може да се каже късно. Всеки организам се развива различно и по различно време. Както има на момичета на които им идва на 9 - 10 години и такива на които им идва на 16 - 17 така е и при момчетата на вски по различно време започва да му работи "редосеялката".
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

Аз на 12 бях готов, но преди това излезнаха... "тези бели пъпчици" а всъщност не са пъпчици а е мрасотия... Мий си члена по - редовно ... пак ще излизат.... но ще мине и ще ти дойде "бялото сладко" ....
    It's too late...

На теб като си ги имал колко време е седяло...?Пак аз и сега си го имам `бялото сладко` ... или не мога да те разбера

На мен доста време ми стоя... повече от 2-3 месеца... 'бялото сладко' си е сперма... а тези пъпчици не съм 100% сигурен, че са от това... но на мен като ми излезнаха... след време като ми се появи сперма и изчезнаха....
    It's too late...

Не аз имам в предвид...в какъв смисъл ти идва спермата че аз и преди да ми се появят си `хвърлях`...

Цитирай Първоначално написано от ronaldysh
    Не аз имам в предвид...в какъв смисъл ти идва спермата че аз и преди да ми се появят си `хвърлях`...
    Щом не е от това... значи си нямам и на представа от какво е.... ами... спазвай по - често личната си хигиена и върви на лекар...
    It's too late...

На теб на колко години ти излезнаха

Мега фен Аватара на machoka
    има едни такива бели, като 'пъпчици', но те не могат да се махат..в смисъл малко така набраздено е точно в тоя край на главичката, за която говориш, от към 'ствола'.. това е напълно нормално да ги има през пубертета, и не ги чопли! (ако за това говориш).

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Моа ти кажа ,че като не си го мииш след чекия стаа така,ама като си се празнил де.За тва след като се изфърлиш и на чешмата да му измийш главата.
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от DEVILvr
    Не може да се каже късно. Всеки организам се развива различно и по различно време. Както има на момичета на които им идва на 9 - 10 години и такива на които им идва на 16 - 17 така е и при момчетата на вски по различно време започва да му работи "редосеялката".
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си