.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Problem

Град
    sofiq

Problem

Hora izvinete za ezika no nqmam fonetika tuk.... az sam na 18 godini blizo ot 2 sedmici kato hoda da pikaq i me 6tipe ne boli a 6tipe neiskam da otida na urolog a nesam prail seks ot 4 5 meseca na4i isklu4vam toq variant nqkoi da znae kak moje da se opravi 6e mu buda mn blagodaren to drasti4no namalq no vse pak !
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

ами според мен или имаш цистит или някаква друга инфекция дори да не искаш отиди на уролог,защото може да се окаже нещо сериозно,а ние не можем да сме сигурни 100% какво ти е...повечето инфекции имат сходни симптоми дори да ти каже някой лекарство може да е грешно и да си пречиниш нещо..

Re: Problem

Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    Hora izvinete za ezika no nqmam fonetika tuk.... az sam na 18 godini blizo ot 2 sedmici kato hoda da pikaq i me 6tipe ne boli a 6tipe neiskam da otida na urolog a nesam prail seks ot 4 5 meseca na4i isklu4vam toq variant nqkoi da znae kak moje da se opravi 6e mu buda mn blagodaren to drasti4no namalq no vse pak !
    не пиеш достать4но те4ности и аз бях така пии яко вода кола в даскало ала бала като нов си за 2 дена макс ходих по уролози простотии и накрая така се опраих вс ми казваха 4е сум ок ..

Град
    sofiq
    da znam i az mislq 4e e cistit daje na 100% e tova znam 4e trqbva principno da otida ama ddz nqkak se pritesnqvam ot takiva ne6ta
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    sofiq

Re: Problem

Цитирай Първоначално написано от nepoznatttt
    Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    не пиеш достать4но те4ности и аз бях така пии яко вода кола в даскало ала бала като нов си за 2 дена макс ходих по уролози простотии и накрая така се опраих вс ми казваха 4е сум ок ..
    da i az tova 4etoh mersi mn a i naistina ne piq mn na4i 6e po4na :P mersi

Абе кво се притясняваш бе човек, това е като да отидеш на зъболекар. Бягай на уролог, със здравето шега не бива.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ти като се притесняваш да отидеш на уролог, аз ли да отида вместо теб? Или може би някой от нас да ти изпише антибиотик на нужната рецепта, с която да си купиш лекарството от аптеката? Без антибиотик няма да мине. Ти си решаваш колко да отлагаш /да вредиш на себе си/....

Бтв, дори да нямаш фонетика пиши на кирилица, ползвайки кирилизатора на абв...

Кирилизирай си темата в най-кратък срок за да не се налага ключ.

+1 за цистита,но върви за всеки случай на лекар,защото може да е нещо по-сериозно
    Got me feeling like extaZy...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    колкото и да не ти се ходи трябва да идеш .. !! Няма неискам Няма недей

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ОТИДИ НА УРОЛОГ !!!!!!!! това е най-доброто ти решение ! И защо по дяволите те е срам ? А за кирилицата , като нямаш ползвай ТОВА
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Ние не сме доктори да ти кажем,какво тие затова отивай на уролог за най-безепастно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си