.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Град
    pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Vladimir518
    Aбе,незнам дали са се бъзикали ама баща ти те е правил когато му се е ебало най-малко
    Много смешно смешник.Като си толкова глупав мълчи.Няма какво да каже и се обяснява,като келеш...

Глупав,но не достатачно че да си нарежа хуя със самобръсначката

Цитирай Първоначално написано от Vladimir518
    Глупав,но не достатачно че да си нарежа хуя със самобръсначката
    Да бе да... ами оня дето вчера плуваше в канализацията? (тя го изхвърли на улицата)

И аз съм имал предиоди с по 5 пъти на ден. Веднъж за 23 часа правих секс 5 пъти с приятелката си. Не мисля, че има от какво да се безпокоиш. Колкото до болката, ако сякасх те боли кожата, и е някакси не толкова болеж, колкото неприятно, то е поради факта, че тестисите ти растат. Дори преди 7-8 и мен пак ме боляха, направо не можех да ходя.

Цитирай Първоначално написано от mrunch0y
    Пич ти нямаш ли си личен живот.. Вместо само да си биеш чикии вземи излез с някой приятел, а не да стоиш да си само на ръчна..
    ми ти к`во искаш на 12 е най-вероятно скоро е открило къв кеф са чекиите и затва
    ама иначе е прав излез с някой приятел или каквото и да е ама 5 чекии на ден

брей ти си се побаркал бе твърде много е 5
    I love my girl <3

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Pacooo
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Не 3 .. 1-2 .. защото един ден когато започнеш да правиш секс ще свършваш много бавно и само от ръчна .. не е си работа .. моите първи пъти бяха много гадни поради този факт
    Мерси за отговора,а иначе освен това може ли да стане нещо по-опасно,ако си бия по толкова много ?
    Да си го претъркаш..

или освен това след време да не можеш да го дигнеш

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Аве хора я се успокойте има хора дето до 7 на ден стигат!Погледнете темата за чекиджийте!
    Иначе пич верно ги намали!Най-добре за теб е МАКСИМУМ 5-6 на седмица!
    Преди време четох някво оплакване от няква, че гаджето и не може да го дигне ако не си слага слушалки щот пича от години само на слушалки лъскал!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Кай на ваще да ти спрът нета, и да ти махнат компа, и да ти спират кабелната след 00:00

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Кай на ваще да ти спрът нета, и да ти махнат компа, и да ти спират кабелната след 00:00
    По-лесно ще им е да му махнат компа от стаята и да му сложат вечерен час примерно 10:00 в кревата и да заключат вратата!
    Въпреки, че ако има достатъчно развинтено въображение и тва няма да помогне!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си