- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви помогнете ми !
Много смешно смешник.Като си толкова глупав мълчи.Няма какво да каже и се обяснява,като келеш...Първоначално написано от Vladimir518
Глупав,но не достатачно че да си нарежа хуя със самобръсначката![]()
Да бе да... ами оня дето вчера плуваше в канализацията? (тя го изхвърли на улицата)Първоначално написано от Vladimir518
И аз съм имал предиоди с по 5 пъти на ден. Веднъж за 23 часа правих секс 5 пъти с приятелката си. Не мисля, че има от какво да се безпокоиш. Колкото до болката, ако сякасх те боли кожата, и е някакси не толкова болеж, колкото неприятно, то е поради факта, че тестисите ти растат. Дори преди 7-8 и мен пак ме боляха, направо не можех да ходя.
ми ти к`во искаш на 12 е най-вероятно скоро е открило къв кеф са чекиите и затваПървоначално написано от mrunch0y
![]()
ама иначе е прав излез с някой приятел или каквото и да е ама 5 чекии на ден![]()
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
или освен това след време да не можеш да го дигнеш
Аве хора я се успокойте има хора дето до 7 на ден стигат!Погледнете темата за чекиджийте!
Иначе пич верно ги намали!Най-добре за теб е МАКСИМУМ 5-6 на седмица!
Преди време четох някво оплакване от няква, че гаджето и не може да го дигне ако не си слага слушалки щот пича от години само на слушалки лъскал!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Кай на ваще да ти спрът нета, и да ти махнат компа, и да ти спират кабелната след 00:00![]()
По-лесно ще им е да му махнат компа от стаята и да му сложат вечерен час примерно 10:00 в кревата и да заключат вратата!Първоначално написано от Reaper93
Въпреки, че ако има достатъчно развинтено въображение и тва няма да помогне!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota