- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми от мутри!
Ясно, щом казваш. Значи да знам да не се ебавам с него. Айде стига сме разводнявали темата с глупости...Първоначално написано от Raybeez
усещам че александров е мутра и ще ни гази със супер луксозното му возило
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако наричаш супер луксозно возило съвсем обикновен Rover 400...Първоначално написано от tuzaro
И никъде не съм казал че съм мутра или пък че защитавам мутрите. Просто е нелепо някой така да се изхвърли че ей така вдигнал тухла и разцепил задния джам на колата на някаква мутра, защото оня ги изпръскал /нарочно/. Ти няма ли да замажеш нещо и ти? Разбирам, че си защитавате приятелчето, ама айде моля без да си говорим празни приказки...![]()
Пич,
Първо хлапето направило темата, дори не го познавам.
Второ - когато селско бмв с уонаби-мутра инсайд минава през огромна локва НАРОЧНО, за да стана вир вода реакцията ми няма да бъде положителна никога.
Трето истинска "мутра" или иначе казано добре облечен бизнесмен никога няма да се занимава с подобен род дейности - да блъска и тероризира хората по улицата.. Тия дето го правят са подобни на теб пикльовци които в 1 от 10 случая попадат на грешния човек/хора (какъвто беше случая с посеркото с бмв-то пред БИАД).
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
1.Никой, никъде не е казал че го познаваш или пък че историйте ви имат нещо общо. Някакъв шизофреник ли си ПИЧ?Първоначално написано от realantisocial
2.Добре е да се уточняваш като кажеш нещо. Под "мутра" аз разбирам човек свързан със силови групировки, примерно такъв като Митьо Очите, който дано да нямаш късмета някога да му замериш задния джам. Или в gangland сте над силовите групировки?
3.Добре облечени бизнесмени има бол и всички ли трябва да ги слагаш под общ знаменател - "мутри" ? Както казах понятието мутра за мене е малко по-различно. Подобни на мен "пикльовци" биха те завряли без проблем в някой казан ако им замериш задния джам с тухла /разбира се ако неволно съм те изпръскал/. Аз не си позволявам да те обиждам затова моля не ме обиждай и ти! Явно е на мода да се правиш на ганКстер по форумите, но моля не ми отговаряй защото такива изхвърлячи като тебе са ми крайно неприятни. Призива ми беше да не разводняваме темата, ако обичате...
Добре, ще се пазя да не ме навреш в някой казан... имай милост към мен, ако някой ден те застигна с някоя манивела.Първоначално написано от alexandr0v
![]()
Говорех примерно понеже ме нарече "пикльо". Аз длъжен не оставам никому. Никога не подценявай интелекта и възможностите на другите, защото това някога може да ти изиграе лоша шега. Особено в интернет пространството.Първоначално написано от realantisocial
![]()
пазете се от тоя, че в интернет пространството има хиляди битки и милиони победи.
Не разговарях с тебе по-принцип, пък и не са ми интересни форумни ексхибиционисти. Нещо по-темата имаш ли да кажеш?Първоначално написано от tuzaro
^че си се вкарал в як филм
Аз или оня дето вика че е замерил колата на мутра с тухла?Първоначално написано от tuzaro
![]()
майна, за тебе "мутра" е някъв безсмъртен човек... и те са хора, кво му пречи да го нацели с паве??? аз като карам бмв последен модел на 96 година, и аз ли трябва да съм обвързан с някоя групировка или да съм мутра? И никой да не може да ми надере колата или счупи джама
Хахах, тва ми навява спомени как един голфаджия много му знаеше устата на една бензиностанция...
След некой-друг ден, познатите с които бях тогава случайно видели същия автомобил.
Участниците в случката все още ходят по съдилищата. Ако беше мълчал ... сигурно още щеше да има голф![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Първо ми кажи какво имаш предвид ТИ под думата мутра? Аз ти казах - за мене това е човек свързан със силова групировка, бивши барети, борци и т.н. Разни позьори и отворковци които се правят на такива за мене нямат нищо общо с това понятие. Та в тоя ред на мисли според тебе какви биха били евентуалните последици ако счупиш стъклото на Митьо Очите? Нищо не му пречи на човек, но едва ли му стиска! Ставал съм свидетел по Черноморието как хора, за които твърдят че са свързани с подобни силови групировки, вадят оръжия и стрелят на месо заради доста по-дребни работи от чупене на стъкло на кола. Тези хора са опасни, нещо чудно ли виждаш в това? И не съм филмар, аз съм реалист.Първоначално написано от tuzaro
И аз съм ставал свидетел на подобно нещо... само дето нямаше престрелка. Тва нашето черномерие е голям картел.Първоначално написано от alexandr0v
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
![]()
![]()
щото имаш ауди, пушка, бицепси, дебел златен ланец и розова риза на версаче, дебел врат и бръсната глава... пичага си както и да го погледнеш. Всички тук са комплексари, повярвай ми![]()
проблема иде от родителите,тряа поече бой на някои
![]()
![]()
![]()
Raybeez къв комплимент му теглиха. Иначе убиецО сигурно е голем на село, къде върти с кенефа.. аа прощавай аудито по 3-те улици :Д
тъй е 6ото не си от хайлайжа брат Ако бе6е от мътрите нема6е да ги мрази6 толкожа
bEst NigGaz Crew
абе тука много мутри се извъдиха в тоя форум
то не са убийци, то не са аудита... леле мале![]()
Мен ми стана интересно кво го подянахте realantisocial. Тухла, та тухла.
Почва да ми мирише на малки топки и завист, че вие никога не бихте хвърлили нещо по скъпа кола. Примерно.
То и аз не бих, поради други причини.
Но защо всички се хвърляте да отричате? Било невъзможно, не знам си кво. Епа не съдете само от себе си - има хора, които просто не ги е страх толкова и предизвикват. Лошо ли е? Българите сме загубили всяква гордост. Забелязали ли сте как пред "по-важни", пред цигани, пред чужденци и всякви други заравяме поглед в земята? Тъпо е.
Но тва че вие нямате гордост си е ваш проблем. В реда на нещата си ако някой с нещо ви навреди да отвърнете. Защо да търпите унижения, да ви пръскат, да ви блъскат, бутат и т.н. без реакция?
Пък и си е адреналин да се опълчиш.
Не е много по темата, ама моята велика постъпка беше свързана с това, че не се дадох на поредната тъпа намусена пачичка на гишетата да ми се дзвери и й се навиках да е по-спокойна + "Да не сте случайно в мензис?"
Търсете си правата!