.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Ice Watch

Ice Watch

Гледах реклама по телевизията, че ще ги пускат и в БГ. Някой дали знае къде в Пловдив или София ще мога да ги намеря защото много искам да си взема

по моловете

часовници.. извратени модели, но имат и интересни неща

http://www.ice-watch.com/retail/shops.php?country=BG

ICE-WATCH SOFIA 9, AXAKOV STR; SREDETZ DISTRICT

SHADIAN SOFIA COSTA LULCHEV STR.52 SKY CITY MALL

ICE-WATCH SOFIA BLVD.VASIL LEVSKI 110

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Вчера докато чаках наще да напазаруват във Фантастико-то на Sky City видях, че долу, точно срещу фантастико, на павилиончето за часовници ги има.

и кое им е толкова готиното на тия часовници

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тия часовници са от пластмаса.
    Grumpy old madman

каква им е цената, де-ба?

ебаси добрия!

абе т'ва лего струва двеста и кусур лева, бе... ахахахахах

Ами прави сте не са нищо особено и са много скъпи 100-200 лв и нагоре обаче мн ме кефят Ако някой знае дали ги има и в Пловдив, че не ми се ходи до София

има ги в царевичните пръчици

Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby
    Ами прави сте не са нищо особено и са много скъпи 100-200 лв и нагоре обаче мн ме кефят Ако някой знае дали ги има и в Пловдив, че не ми се ходи до София
    100-200лв е евтин часовник!

на мен пък последно време ми блазнят окото моделите на Tag Heuer или по-точно Carrera Automatic

^Сравняването на пластамсов китайски кварц с швейцарски автоматик е много яко. Разлика в цената поне 10 пъти
    А за парите на тая карера бих предпочел да спестя още малко и да си взема Омега Сийммастър - ставам автоматично готЯн като Джеймс Бонд.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

само сега.
    Евтиния
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ^Сравняването на пластамсов китайски кварц с швейцарски автоматик е много яко. Разлика в цената поне 10 пъти
    А за парите на тая карера бих предпочел да спестя още малко и да си взема Омега Сийммастър - ставам автоматично готЯн като Джеймс Бонд.
    не правя сравнение на часовници.
    относно това дали ще избереш Carrera или SeaMaster е въпрос на вкус

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    100-200лв е евтин часовник!
    Зависи колко лева си готов да дадеш за часовник, аз повече от 400 най-много 500 не бих дала...предпочитам да си харча парите за дрехи, отколкото за аксесоари(аз само за тва използвам моите часовници )

...
    Зависи колко лева си готов да дадеш за часовник, аз повече от 400 най-много 500 не бих дала...предпочитам да си харча парите за дрехи, отколкото за аксесоари(аз само за тва използвам моите часовници )
    часовникът не е аксесоар

Мега фен Аватара на machoka
    ^^часовник, по-скъп от 20лв е аксесоар.

...
    часовникът не е аксесоар
    За теб може да не е, ама аз само за тва ги използвам

ami tozi 4asovnik e to4no aksesoar, azz si kupih ve4e i mnogo mu se kefia. Ima gi oba4e samo v sofia za momenta, no ot magazina obe6taha ,4e i po drugite gradove 6te gi dzitnat skoro ne znam koe vi e skapoto na 180 lv za unikaaaaaaaaaaaaaaalen cviat 4asovnik, kato drugi takiva cvetove prosto nqma

Re: Ice Watch

Гледах реклама по телевизията, че ще ги пускат и в БГ. Някой дали знае къде в Пловдив или София ще мога да ги намеря защото много искам да си взема

v sofia samo za momenta, no sa mnogo iaki, zaslujavat si pari4kite na na6tie

тоа фейк ме кефи

а часовниците са кофти...
    въпреки че видях 1-2 модела, които не бяха лоши, но определено не си струват парите

...
    часовникът не е аксесоар
    Ако искаше нещо за точно измерване на времето нямаше да си взимаш автоматик, а кварц.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си