- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ice Watch
Гледах реклама по телевизията, че ще ги пускат и в БГ. Някой дали знае къде в Пловдив или София ще мога да ги намеря защото много искам да си взема![]()
![]()
http://www.ice-watch.com/retail/shops.php?country=BG
ICE-WATCH SOFIA 9, AXAKOV STR; SREDETZ DISTRICT
SHADIAN SOFIA COSTA LULCHEV STR.52 SKY CITY MALL
ICE-WATCH SOFIA BLVD.VASIL LEVSKI 110
Вчера докато чаках наще да напазаруват във Фантастико-то на Sky City видях, че долу, точно срещу фантастико, на павилиончето за часовници ги има.
Ами прави сте не са нищо особено и са много скъпи 100-200 лв и нагоре обаче мн ме кефят![]()
![]()
Ако някой знае дали ги има и в Пловдив, че не ми се ходи до София
![]()
100-200лв е евтин часовник!Първоначално написано от EcstazyBaby
на мен пък последно време ми блазнят окото моделите на Tag Heuer или по-точно Carrera Automatic
![]()
^Сравняването на пластамсов китайски кварц с швейцарски автоматик е много яко. Разлика в цената поне 10 пъти![]()
А за парите на тая карера бих предпочел да спестя още малко и да си взема Омега Сийммастър - ставам автоматично готЯн като Джеймс Бонд.
Grumpy old madman
само сега.
Евтиния
не правя сравнение на часовници.Първоначално написано от Canis_Dirus
относно това дали ще избереш Carrera или SeaMaster е въпрос на вкус
Зависи колко лева си готов да дадеш за часовник, аз повече от 400 най-много 500 не бих дала...предпочитам да си харча парите за дрехи, отколкото за аксесоари(аз само за тва използвам моите часовнициПървоначално написано от WILD__BOY
)
часовникът не е аксесоарПървоначално написано от EcstazyBaby
![]()
За теб може да не е, ама аз само за тва ги използвамПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
ami tozi 4asovnik e to4no aksesoar, azz si kupih ve4e i mnogo mu se kefia. Ima gi oba4e samo v sofia za momenta, no ot magazina obe6taha ,4e i po drugite gradove 6te gi dzitnat skorone znam koe vi e skapoto na 180 lv za unikaaaaaaaaaaaaaaalen cviat 4asovnik, kato drugi takiva cvetove prosto nqma
![]()
Първоначално написано от EcstazyBaby
v sofia samo za momenta, no sa mnogo iaki, zaslujavat si pari4kite na na6tie![]()
тоа фейк ме кефи
а часовниците са кофти...
въпреки че видях 1-2 модела, които не бяха лоши, но определено не си струват парите
Ако искаше нещо за точно измерване на времето нямаше да си взимаш автоматик, а кварц.Първоначално написано от WILD__BOY
Grumpy old madman