Цитирай Първоначално написано от realantisocial
Пич,
Първо хлапето направило темата, дори не го познавам.
Второ - когато селско бмв с уонаби-мутра инсайд минава през огромна локва НАРОЧНО, за да стана вир вода реакцията ми няма да бъде положителна никога.
Трето истинска "мутра" или иначе казано добре облечен бизнесмен никога няма да се занимава с подобен род дейности - да блъска и тероризира хората по улицата.. Тия дето го правят са подобни на теб пикльовци които в 1 от 10 случая попадат на грешния човек/хора (какъвто беше случая с посеркото с бмв-то пред БИАД).
1.Никой, никъде не е казал че го познаваш или пък че историйте ви имат нещо общо. Някакъв шизофреник ли си ПИЧ?
2.Добре е да се уточняваш като кажеш нещо. Под "мутра" аз разбирам човек свързан със силови групировки, примерно такъв като Митьо Очите, който дано да нямаш късмета някога да му замериш задния джам. Или в gangland сте над силовите групировки?
3.Добре облечени бизнесмени има бол и всички ли трябва да ги слагаш под общ знаменател - "мутри" ? Както казах понятието мутра за мене е малко по-различно. Подобни на мен "пикльовци" биха те завряли без проблем в някой казан ако им замериш задния джам с тухла /разбира се ако неволно съм те изпръскал/. Аз не си позволявам да те обиждам затова моля не ме обиждай и ти! Явно е на мода да се правиш на ганКстер по форумите, но моля не ми отговаряй защото такива изхвърлячи като тебе са ми крайно неприятни. Призива ми беше да не разводняваме темата, ако обичате...