- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми от мутри!
То всички с черни мерцедеси са мутри, всичките мутри само се чудят как точно някой да преебат и най-големия проблем на мутрите пък е, че минават на червено...![]()
Абе, не знам, ама тия с аудитата много надъхани, бе.
Нещо за момент се поставиха на мястото на "мутрата" със счупен джам.
Това ме навя на мисълта, че явно и вие правите същите глупости като тях. Визираме и частта с опръскването с гьола.което ми е доста смешно...представих си гледката, не за друго.
А оня, дето се надигна "Как така ще ми счупиш джама ако неволно съм те опръскал". Малко ми прозвуча като извинение. Ами ще гледаш да не пръскаш хората по улиците, за да не се набутваш 200леа за джам после, щом толко ти се свидят....
аз па с паве съм целил нек'ъв военен камион, беше неква промоция на тоя филм "гадни копилета", сеш се, просто минаваха през "сердика" около 6 така, на хората не им се верваше и статисчета във военни униформиПървоначално написано от realantisocial
![]()
Тая тема ми навява спомени още като баща ми си беше купил БМВ от един дебеловрат... после като почнахме да го боядисваме и стягаме, трябваше да мием кръв от багажника, сам си направи изводите къв е бил оня... :д ама тва е друг въпрос, де.
Та искам да кажа, хич не се занимавай с такива, щото не знаеш кви изроди има и не знаеш как може да ти скъса главата, без да му мигне окото ако е някой дето не си поплюва, за тва че се пази..
И между другото тука много филмирани персонажи, бря.
Оня минал, ти от къде я изкара тая тухла, бе маа му стара, че и време да го замериш, та да му уцелиш прозореца, та-та-та...
Може да е държал пържоли в багажника.![]()
wilica power broПървоначално написано от SunSmile
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Дали ?Първоначално написано от Ubieco
Ти специално в София най-многото да изядеш некой к.р в свинската селска мутра, друго не се сещам баце![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Простотия до шия,дами и господа.
По-темата се изказа всичко,което може да се каже - докато има овце,ще има и вълци да ги ядат.Т'ва е.Всички други хлапетии с чужди снимки на импулса,със бг рап "музика" в ушите и истории стил "просранствена трансформация на захаро целулозен гел" са под коментар.В тази тема има макс 3 смислени коментара.
Този не е задължително един от тях.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Верно ли бе? Аз що не се сещам?Първоначално написано от FredPerry88
![]()
точноПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Баси гадните мутри.![]()
Направих петиция срещу тях във фейсбук, обаче Убиецо нахлу у фермата ми със своето мутренско ауди и ми сгази всички кокошки и изпочупу колците с доматите![]()
Grumpy old madman