.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Враца

Да отида ли ?

Значи днес карахме музика и ни изпитваха да пеем. Аз изпях една песен но я изпях тихо, защото по принцип не мога да пея. Госпожата пък каза, че съм пял много правилно и иска да дойда утре заедно с още 3 човека от класа ми по-рано на училище, за да ни даде някаква песен, която ще пеем в петък. Но госпожата не каза "ако искаш ела", ами "искам те в 12:30" и сега не знам какво да правя. Хич не искам да ходя, защото въобще не мога да пея, без това имам достатъчно ангажименти и имам доста да уча, но не искам госпожата да се обиди (много). Дайте ми съвет - да ходя ли, или не, какво обяснение да дам.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Отиди, нищо няма да ти стане от веднъж. Ако види, че не ставаш, няма да те вика отново, но дори и обратното да стане, ще обясниш, че не би се занимавал с музика в бъдеще и че си много зает, защото... дай воля на въображението си (:
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен - отиди..Явно те е харесала и иска и ти да изпееш тази песен..Пък ако види,че не ставаш - няма да те повика отново..
    Така,че няма какво да губиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Враца
    Благодаря за бързите отговори Но сега като се замисля тази песен, която ще ми я даде, е дългичка, и не знам кога ще намеря време да я уча, при положение, че в петък имам контролно на думи (доста думи) и нито утре ще мога да почна да ги уча ( защото трябва да тръгна по-рано, живея далеч от училището), нито в петък сутринта... Според вас ,ако и кажа, че ме боли гърлото или нещо от този сорт, дали ще мине номера, или пък да измисля някакво друго обяснение.

Освен това днес след часа по музика госпожата ни задържа и ни даде да изпеем песента (тя е на немски) и усетих, че даскалката малко странно ме гледаша и слушаше само аз как пея, може би е разбрала, че не мога да пея, но не е искала да ми го каже, за да не ме обиди.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е виж сега на сила хубост не става, нали знаеш. Като не искаш и нямаш време недей отива, госпожата е длъжна да те разбере все пак, не си длъжен. А това, че казваш, че не неможеш да пееш, има кой да разбере. Госпожата си разбира от работата и щом е казала, че можеш да пееш значи е така. Не се притеснявай от това, и не го отривай. Няма смисъл да си казваш, че неможеш да пееш, има кой да прецени какво казах. Не е лощо да отидеш, нов шанс за изява може би, или просто разтоварване. Нищо не хубиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от ivo432
    Благодаря за бързите отговори Но сега като се замисля тази песен, която ще ми я даде, е дългичка, и не знам кога ще намеря време да я уча, при положение, че в петък имам контролно на думи (доста думи) и нито утре ще мога да почна да ги уча ( защото трябва да тръгна по-рано, живея далеч от училището), нито в петък сутринта... Според вас ,ако и кажа, че ме боли гърлото или нещо от този сорт, дали ще мине номера, или пък да измисля някакво друго обяснение.

Освен това днес след часа по музика госпожата ни задържа и ни даде да изпеем песента (тя е на немски) и усетих, че даскалката малко странно ме гледаша и слушаше само аз как пея, може би е разбрала, че не мога да пея, но не е искала да ми го каже, за да не ме обиди.
    Тя ако не харесваше пеенето ти нямаше да слуша само теб перз цялата репетиция.Може би пък е усетила,че си нешлифован диамант в пеенето
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

аз ще ти кажа пъкк.. Да не ходиш да се срамуваш, че не можеш да пееш .. (аз така биц направил)

Град
    40 Miles from the Sun
    А защо просто не и' кажеш,че не искаш/не можеш да отидеш? Тя едва ли ще те изяде...

И аз съм изпадала в подобна ситуация. В 3 клас изпях някаква песен и г-та реши, че мога да пея и ми каза да дойда на хора.Отивам аз на следващия ден и почваме да се разпяваме, и аз започнах да грача, и г-та само ми каза:"Ако искаш може да не идваш повече." Както искаш...нищо няма да загубиш.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    А защо просто не и' кажеш,че не искаш/не можеш да отидеш? Тя едва ли ще те изяде...

Град
    Враца
    Благодаря на всички за отговорите и за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си