- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всеки изминал ден аз съм все повече нерва и наранена
Мисля, че полудявам. Постоянно плачаимам нужда от психолог! В момента пиша със сълзи на очи и не мога да спра.Моят приятел със всеки ден все повече и повече ме изнервя и ме наранява . . например днес бяхме на разходка аз,той и моите приятелки, разхождахме се из покрайнините на планините и понеже аз имам страх към насекоми и към всеки вид гнусни животинки и той постоянно " престани се пренасала " . . " ебати детето" и постоянно ме дразнеше, а аз отидох там заради него въпреки, че имам адкият страх . .
Той е адски ревнивец! Понеже една моя фр имаше кърлеж и и ме беше страх и аз да нямам и си дигнах анцунга от долу на горе до коляното за да видя дали и аз нямам . . и той се нацупи и почна да се сърди . . почнахме да се караме
. . тойй повишаваше тон и ми задаваше много тъпи въпроси от сорта " някой видя ли те " и аз отговорих, че ми задава адски малуоумен въпрос и че от къде да знам, да не гледам през очите на другите . . и той сигурно 100 пъти ме попита същотото нещо и аз вече се одръпнах и той ме бутна и почна АДСКИ да вика пред приятелките ми заради тази глупост . .
аз се стреснахх и започна да ме нагрубява и да ми вика все повече и повече и аз започнах да треперя и да плача, защото много пъти го е правил и дори пред госпажота ми по биология . . и като започнах да плача и той започна " пак ли ще ревеш бе ? " . . много е груб с мене, не знам защо . . всеки ден се караме заради негови прищяваки и когато започнаа да му казвам истината той започва да ме нагрубява много ! . . изпадам в истерия . . вчера пак се скарахме и за малко да припадна от нерви . . ходим от година и половина и се обичаме, знам че ме обича, но просто когато се ядоса става неописуем.Когато почна да казвам, че ме наранява, той казва, че се пренасям,изобщо не ме разбира нищо . . И преди малко като говорехме и той започна да м се подиграва, че ме е страх от тези гнусни животинки . . Знам, че повечето от вас ще ми кажат да го зарежа, но аз не се отказвам от него.Дайте ваши мнения . .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]