- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всеки изминал ден аз съм все повече нерва и наранена
+1 Аз така бих направилПървоначално написано от SemperFidelis
Чак те е ударил? Ударил те е така, че да остави следа?
БИЙ МУ ШУТА!
Първо, щом този твой "приятел" те нагрубява и се държи лошо с теб, защо си мислиш, че те обича, а не е с теб само за да отбива номера?
Ако питаш мен е пълен идиот и голям ревнивец. Не разбирам защо си все още гадже с него?! Дори и да го обичаш, начина по който се държи с теб не подобава на един мъж, затова просто му бий шута първа. Повярвай ми после ще съжалява за стореното и винаги ще си спомня за теб. Няма нищо лошо в това да имаш страх от буболечки и дребни животинки, всеки с фобията си. Това, че ти се подиграва доказва колко е слаб, и така прикрива себе си в тъмното, но мисля, че е време да му докажеш кой е детето.![]()
![]()
![]()
Обичам си те!
И се вземай в ръце, защото ще има шамари!![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Твоят основен проблем е , че не вярваш в себе си.
Позволяваш да те нагрубяват , позволяваш да те тъпчат.
И докато не промениш това .. няма да успееш да се справиш с проблема с приятеля ти.
Аз бих го зарязала , естествено.
Ударил те е ! А с какво право ? Помисли си .. заслужаваш ли това? Зарежи го и давай смело напред.
Но не позволявай да те нараняват , защото докато го позволяваш .. ще си така. Всичко е в съзнанието ти.
В момента се нуждаеш от 'рестарт' , от ново начало. Но го започни с ясната мисъл , че трябва да се промениш , да вярваш в себе си!
Има много двойки , които се разделят точно зареди това. Насилие. И да , и те са били зле , били са в депресии и т.н. Но идва едно такова време , в което си казват 'стига!' И ти можеш да си кажеш 'стига' , само трябва да вярваш в себе си.
Успех ! : )
![]()
![]()
Как ще ти посяга
Смисъл... представи си, че щом сега сте още гаджета и той си е позволил да те удари, кво ще стане, ако евентуално заживеете заедно в бъдеще
Той се дразни от теб, като сте заедно за няколко часа, а ако живеете на едно кой знае какво ще е..
Не може да се държи така, нито ти е съпруг, нито някакъв родител!!! Прежали тая година и половина, за сметка на предстоящите!
![]()
еlsy![]()
това, което казах вчера за белезите не е от " бой " ами той просто ме стиска прекалено и незнам как да го обесня, но не ми е посягал в смисъл такъв да ме пребие, ако се стигнеше до такава степен няма и да се поколебая да го зарежа ! Съжалявам, че не се изразих както трябва . . !![]()
не мислям, че е способен чак на такова нещо, но знае ли човек . . познавам всичките му близки и всички са много добри хора, винаги ни помогат в трудности, колкото и смешно да ви звучи.Първоначално написано от ForzaFelipe
. . в момента не сме в много добри отношения, страня от него, но в събота сме на рожден ден и сме се разбрали, че ще поговорим много добре този ПЪТ ! . . И се надявам да оправим всичко, дори да е с раздяла, защото не мога да живея в кошмар . .
![]()
За мен нямате бъдеще,ако не предприемете крайни мерки.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хора, относно буболечките- наистина е ужасно... Аз изпитвам панически страх от буболечки- не е кифленско, не е и щото съм лигла или нещо такова, просто ме отвращават... Защо- не знам. Инсектофобията е вид труднопреодолим страх, както примерно страхът от мишки или от змии... Тъй че, тя не е виновна, че има фобия, моля за малко повече толерантност и разбиране, особено при условие, че не знаете как стоят нещата...
Към авторката: Разкарай го, няма смисъл, има по- добри от него...