.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Няма такъв филм "постоянно ме нагрубява, но знам, че ме обича".
    Като знаеш какво ще ти кажат, за какво питаш?
    Стой с него да те нагрубява, да ти е гадно и да изпадаш в нервна криза или го остави, намери си по-добър и няма да ти е гадно и прочие.
    +1 Аз така бих направил

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Чак те е ударил? Ударил те е така, че да остави следа?
    БИЙ МУ ШУТА!

Първо, щом този твой "приятел" те нагрубява и се държи лошо с теб, защо си мислиш, че те обича, а не е с теб само за да отбива номера?
    Ако питаш мен е пълен идиот и голям ревнивец. Не разбирам защо си все още гадже с него?! Дори и да го обичаш, начина по който се държи с теб не подобава на един мъж, затова просто му бий шута първа. Повярвай ми после ще съжалява за стореното и винаги ще си спомня за теб. Няма нищо лошо в това да имаш страх от буболечки и дребни животинки, всеки с фобията си. Това, че ти се подиграва доказва колко е слаб, и така прикрива себе си в тъмното, но мисля, че е време да му докажеш кой е детето.

Обичам си те!
    И се вземай в ръце, защото ще има шамари!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Твоят основен проблем е , че не вярваш в себе си.
    Позволяваш да те нагрубяват , позволяваш да те тъпчат.
    И докато не промениш това .. няма да успееш да се справиш с проблема с приятеля ти.
    Аз бих го зарязала , естествено.
    Ударил те е ! А с какво право ? Помисли си .. заслужаваш ли това? Зарежи го и давай смело напред.
    Но не позволявай да те нараняват , защото докато го позволяваш .. ще си така. Всичко е в съзнанието ти.
    В момента се нуждаеш от 'рестарт' , от ново начало. Но го започни с ясната мисъл , че трябва да се промениш , да вярваш в себе си!
    Има много двойки , които се разделят точно зареди това. Насилие. И да , и те са били зле , били са в депресии и т.н. Но идва едно такова време , в което си казват 'стига!' И ти можеш да си кажеш 'стига' , само трябва да вярваш в себе си.
    Успех ! : )

Град
    Враца
    Как ще ти посяга Смисъл... представи си, че щом сега сте още гаджета и той си е позволил да те удари, кво ще стане, ако евентуално заживеете заедно в бъдеще Той се дразни от теб, като сте заедно за няколко часа, а ако живеете на едно кой знае какво ще е.. Не може да се държи така, нито ти е съпруг, нито някакъв родител!!! Прежали тая година и половина, за сметка на предстоящите!
    еlsy

това, което казах вчера за белезите не е от " бой " ами той просто ме стиска прекалено и незнам как да го обесня, но не ми е посягал в смисъл такъв да ме пребие, ако се стигнеше до такава степен няма и да се поколебая да го зарежа ! Съжалявам, че не се изразих както трябва . . !

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Момиче не си предизвиквай късмета,един ден ще му хрумне нещо и ще те пребие ей така и после кво!?!Като чета тоя има психични отклонения 90 % съм сигурен...Много внимавай как ще се разделите щото ей такива като твоя случай ги дават по телевизията с киселини и тем подобни...не искам да те плаша,а да ти кажа да внимаваш.Гледай максимално тихо да се разделите и гледай покрай теб да има някой...Опасни са такива типове като тоя.
    не мислям, че е способен чак на такова нещо, но знае ли човек . . познавам всичките му близки и всички са много добри хора, винаги ни помогат в трудности, колкото и смешно да ви звучи. . . в момента не сме в много добри отношения, страня от него, но в събота сме на рожден ден и сме се разбрали, че ще поговорим много добре този ПЪТ ! . . И се надявам да оправим всичко, дори да е с раздяла, защото не мога да живея в кошмар . .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За мен нямате бъдеще,ако не предприемете крайни мерки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Хора, относно буболечките- наистина е ужасно... Аз изпитвам панически страх от буболечки- не е кифленско, не е и щото съм лигла или нещо такова, просто ме отвращават... Защо- не знам. Инсектофобията е вид труднопреодолим страх, както примерно страхът от мишки или от змии... Тъй че, тя не е виновна, че има фобия, моля за малко повече толерантност и разбиране, особено при условие, че не знаете как стоят нещата...

Към авторката: Разкарай го, няма смисъл, има по- добри от него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си