- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- normal ?
Ох, ами да ти кажа не е нормално, ама така като гледам може би просто майка ти не е била в мн добро настроение... Спокойно, и на мен ми се карат страшно мн заради грима, но след известно време спря да ми пука. А случвало ли ти се е нещо подобно преди?
Не че е редно точно от майка си да чуеш тези думи, НО на 14-15 нямаш нужда от тежък грим. Облеклото и визията ти все пак говорят много за теб. Курва е не само поведение, но и манталитет (начин на мислене)... Както и да е, мнението на майка ти е оправдано, просто е тежко да го чуеш от родител. Вземи си поука и не се прави, че не си "полъскана", днешно време на тази възраст момичетата обичат да "изпъкват" умишлено с тези етикети защото го намират за готино благодарение на подменените ценности... Но както и да е, не е мястото тук да развивам подобни аргументи.
Не е нормално..Но може би се е изнервила на брат ти или на някой друг..Не знам..Доста тежка е да чуваш такива думи от някого,камо ли пък от майка ти..
Много си сладкаПървоначално написано от gegata15
Та въпроса - Не,не ми приличаш на курва..Но ми приличаш на emo
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма лошо..Първоначално написано от gegata15
Стига да не си склонна постоянно към самоубийство..+.."режене" на вени
даа и мене ме кефиш..мн си сладко лице имаш.. а относно тези простотии от майка ти изобщо да не ти дреме не и обръщаи внимание..аз например съм на 14 като теб и си слагам молив и сенки отгоре и в даскало ми прайха мн прооблеми ама аз изобщо не им обръщах внимание..хах ;д пука ми на.. **
Това поведение не е нормално за родител. Вашите разведени ли са? Дорбе ли се разбират? Баща ти как се сържи с теб? Майка ти пие ли? Определено не трябва да продължаваш да търпиш такова поведение, но сама не можеш да се изправиш пред майка си. Поговори с баща си, обясни му на него и го помоли двамата да говорите с майка ти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от zoreto
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тогава без да й казваш,че искаш да говориш..Директно казваш какво мислиш..Все пак тези думи не са нормални..Първоначално написано от gegata15
Ако имах и аз такава майка.... ще почна и аз да я редя.. ко ми пука
Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.