.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: normal ?

Град
    Varna
    Ох, ами да ти кажа не е нормално, ама така като гледам може би просто майка ти не е била в мн добро настроение... Спокойно, и на мен ми се карат страшно мн заради грима, но след известно време спря да ми пука. А случвало ли ти се е нещо подобно преди?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не че е редно точно от майка си да чуеш тези думи, НО на 14-15 нямаш нужда от тежък грим. Облеклото и визията ти все пак говорят много за теб. Курва е не само поведение, но и манталитет (начин на мислене)... Както и да е, мнението на майка ти е оправдано, просто е тежко да го чуеш от родител. Вземи си поука и не се прави, че не си "полъскана", днешно време на тази възраст момичетата обичат да "изпъкват" умишлено с тези етикети защото го намират за готино благодарение на подменените ценности... Но както и да е, не е мястото тук да развивам подобни аргументи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е нормално..Но може би се е изнервила на брат ти или на някой друг..Не знам..Доста тежка е да чуваш такива думи от някого,камо ли пък от майка ти..

Цитирай Първоначално написано от gegata15
    айде моляти се , да ти приличам на к***а !? http://www.impulse.bg/albums/by/8155758/view/54357
    Много си сладка
    Та въпроса - Не,не ми приличаш на курва..Но ми приличаш на emo
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    ми не точно просто ме кефят емотата но не съм
    Няма лошо..
    Стига да не си склонна постоянно към самоубийство..+.."режене" на вени

даа и мене ме кефиш..мн си сладко лице имаш.. а относно тези простотии от майка ти изобщо да не ти дреме не и обръщаи внимание..аз например съм на 14 като теб и си слагам молив и сенки отгоре и в даскало ми прайха мн прооблеми ама аз изобщо не им обръщах внимание..хах ;д пука ми на.. **

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това поведение не е нормално за родител. Вашите разведени ли са? Дорбе ли се разбират? Баща ти как се сържи с теб? Майка ти пие ли? Определено не трябва да продължаваш да търпиш такова поведение, но сама не можеш да се изправиш пред майка си. Поговори с баща си, обясни му на него и го помоли двамата да говорите с майка ти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на zoreto
    Ами не знам за майка ти ама мн ми харесваш,тоетс и прическата абе всичко .майкати да се разходи покрай училищата и да види за какво става дума за другите момичета на твоите години..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Ами не знам за майка ти ама мн ми харесваш,тоетс и прическата абе всичко .майкати да се разходи покрай училищата и да види за какво става дума за другите момичета на твоите години..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Това поведение не е нормално за родител. Вашите разведени ли са? Дорбе ли се разбират? Баща ти как се сържи с теб? Майка ти пие ли? Определено не трябва да продължаваш да търпиш такова поведение, но сама не можеш да се изправиш пред майка си. Поговори с баща си, обясни му на него и го помоли двамата да говорите с майка ти.
    не, нито са разведени нито пие , баща в момента работи в Англия онази вечер споделих с него по скайп тя пък взела че прочела хронологията и в момента ми се сърди снощи поговорих с бащата и той като всички вас мисли че трябва да поговоряс нея еми ето събрах коряж снощи и ко стана викам искам да поговорим тя ми вика аз не искам..... еми как да стане то не мога само да слушам как ми се крещи
    то да бях наркоманка , да се ебах, да пушех , да имах лоши оценки в училище, да се напивах , даи крещяях и аз, пък то.... нито 1 от всички

инъче вярно че кфот не съм поискала това не съм получила и че не чистя мн мн в нас ама ... няма идеални хора
    Тогава без да й казваш,че искаш да говориш..Директно казваш какво мислиш..Все пак тези думи не са нормални..

Ако имах и аз такава майка.... ще почна и аз да я редя.. ко ми пука
    Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си