.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Щпакли

Hybrid View

Щпакли

мои да съм си отебал и свирки да са ми правили но никога несъм лизал момиче не че ме е гнус просто несъм го праил инт ми е кфо е чуството ... :P

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ам.. ти не усещаш толкова много.. по-готиното чувство е да чуваш и усещаш момичето.. Прим на теб може да ти харесва като е много мокра тогава да я лижеш.. всеки харесва нещо и изпитва различни чувства

ми пробвай и ще разбереш ..

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    И пиши по-грамотно чеее .... не е хубаво така "Щпакли"
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    така става, като не се ходи на училище... неграмотник

чувство от самото лизане няма, примерно при мен често докато правя орална любов ми пада ;] обаче чуя ли я да пъшка, или усетя ли как краката й започват да треперят малкия другар не се и поколебава дали да се изправи СТРАШНО възбуждащо е да знаеш колко приятно й е на нея!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    ми пробвай и ще разбереш ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    яко зле си

:

тодито неме интересува мнението ти ... инт ме на хора които могат да споделят чуството не да ми викат че немоа пиша ми кат неода често на даскало и ....

направете ме модерато бееее :@

Re: :

Цитирай Първоначално написано от Grimmboy
    тодито неме интересува мнението ти ... инт ме на хора които могат да споделят чуството не да ми викат че немоа пиша ми кат неода често на даскало и ....
    Пичага , запри малко дудуци, кавали, ебане, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    хОди се гръмни копеле
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Както каза ReachlessGirl - опитай и ще разбереш..
    Що за тема ?
    И наистина пиши малко по-грамотно,че изглееждаш смешен,но и едновременно жалък
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Пичага , запри малко дудуци, кавали, е**не, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан.

Град
    Varna
    там дето плюеш, недеи лижи , лек съвет ! :P

Re: Щпакли

мои да съм си отебал и свирки да са ми правили но никога несъм лизал момиче не че ме е гнус просто несъм го праил инт ми е кфо е чуството ... :P
    алоооу отебалия със свирките абе келеш ти най много 4 пъти да си правил секс за по 2мин и 32 сек ама отебал си бил щом не си лизал момиче ясно ми е какъв опит имаш в леглото.Марш при баба да ти разкаже за кумчо вълчо.

Re: Щпакли

aNkLegIrL Да знаеш че не си права Това че не е правил орална любов.. не означава че не е правил секс! Ок и шпакли е жаргонна дума и може да се каже че не съществува.. но тук сме да помагаме с каквото можем,а не да учим на български език..
    Отговор по темата : При всеки е различно.. Всяка жена е различна и реагира на твоя език по различен начин. ТОЧКА

абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра

Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра
    Дясната ръка каде я забрави?
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    Той не се хвали , а казва.. Неговата идея че е правил може би само вагинален секс , а не е правил орален => пита за мнения какво е чувстово..

:

немога да разбера що има такива глупави спамери неме интересувате но се радвам че има хора които ме разбират .... заради боклуците (спамерите) тоя саит ще стане тъп до година 2 а и да ви кажа ще пиша кат ми е кеф нали неви карам да пикаете седнали

Защо ли ми се струва,че нищо не си правил а просто ти се иска и се вкарваш в някакви филми с измислени анимационни герои ама иначе пробваи като искаш да правиш Щпакли а пък съвкупното население на земята ще продължи да си прави Шпакли.
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

Мега фен Аватара на t0d1t0

след 10тото прочитане разбрах що годе нещо
    яко зле си
    И едва ли има някой който споделя лапешкото чувство

Щпакли

Ти нямаш право да живееш бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си