.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Лентички ДЕВА.

Оох, значи малко преди да свърши пролетната ваканция реших да си взема лентичките за косъмчетата над горната устна и махнах ги, намазах с крем, обаче след това ми останаха едни ужасни червени петна и страшно много боли. Едното се скри за 1 седмица, ама другото още си седи. Дори фон дьо тена трудно го прикрива.
    Препоръчайте ми някакъв крем или нещо друго, за да се махне, че се отчаях вече....

ЕДИТ: И още един проблем, за да не правя нова тема.... Много ми се разраниха краката от гуменките на Converse, а нито са ми малки, нито големи. Само леко по-широки. Няколко мазола, разграниха се пръстите отгоре и на петата.... абе ужас стана, а не мисля да ги захвърлям, защото дадох доста пари. ХЕЛП?!
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Аз съм с лентички на Дева и вътре си има някаква кърпичка за след като ги махнеш.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

1 гентамицин от аптеката
    (аз преди да ги махна дрържа лед,за да замразя желаното за обезкосмяване място и когато ги намажа с крем, пълня една от онези тор, който се затварят плътно като цип с едно червено отгоре с гореща вода и държа на определно място като сменям водата за да остане гореща и кожата се ускопоява )

2 има специални лепенки за мазоли пак от аптеката

успех
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Знам, ползвах я, ама то не е просто зачервен, а си остана петно, сякаш съм си махнала кожата..... не знам и аз какво е точно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ами затова друг път не си взимай такива гуменки на Converse, защото са супер неудобни и се разраняват жестоко краката от тях!

Супер фен Аватара на sunshine955
    ох .. знам кфо е и аз първия кът като ги махнах с лентички се зачерви ужасно и ходех така на училищее ужас голям срам секи ме питаше от какво е след няколко дена хвана коричка ужас не можах да я изтрая и след няколко дена си я махнах сама .. само че не беше израстнала отдолу нова кожа и пак стоя мн червено после пак хвана малка коричка .. и тя си падна след няколко дена абе дълга история .. мазах го с крем "здраве" денонощно .. дори не излизах от срам ;д и си стоях у нас постоянно с крема .. сега ги махам с пинсета секи ден по 10-20 късъмчета мн ми оредяха и сега са мн тънички
    малко се онесох ама .. надявам се да съм ти помоганала .. относно втория въпрос не мога да ти помогна,съжалявам..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си