- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕРВИТЕ МИ НЕ ИЗДЪРЖАТ..
+1. Действа и е много дразнещо.Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Аз приятели, ще си намеря, но не мисля, че ще е толкова лесно.Вече дори не искам да се доверявам на някой...
Хора много , Човеци малко !
Ииии забравих да ви кажа, сега се сетих, едната (тази която ми е по близка) ходи с бившето ми гадже.
--
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
В момента съм в същото положение. С "най-добрата" ми приятелка вече близо една седмица думичка не сме си казвали .. само дето не ми и трябва да се оправяме. Тя иска всичко да е както тя иска. Щом нещо не и харесва почва да ми се нерви, тон ми повишава, а аз нямам право да кажа нищоо.. ако кажа нещо и тя веднага "офф, по-добре млъкни, не ми повишавай тон.." ..Аз на нея много неща съм й спестила и тя злоупотребява с добротата ми. Вече осъзнавам, че нямам истински приятели. С мен са, когато има изгода. До вчера все ме викат, пишат ми се няквии супер приятелки, пък сега кво ?! Заебаха ме тоталноНо предпочитам сама, отколкото с използвачи ! Никой не ме познава истински, за всички аз съм тази дето няма чувства и съм силна пак..
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
И ние с най-добрата ми приятелка (тази която ми е по близка от другата) сме в АБСОЛЮТНО същото положение както вие двете.Не е лесно, но живота продължава.Първоначално написано от nikchity
![]()
Az kato iam problem sas priqteli s boksove otivame i gi pre4ukvame ama ne znam dali tova moje da naprai6 az ne go preporu4vam 6toto se pak ti priqtelka
bEst NigGaz Crew
Има и още нещо - хората се променят в тийнейджърските години, нямат ясно изграден характер... а и попринцип женското искрено приятелство е нещо рядко. Все ще си намериш някоя близка приятелка, с която ще се разбирате, така че не го мисли много много; миналото си е минало.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Спри с хулиганското фукане, научи правописа, дай някое свестно мнение.Първоначално написано от nAc3p3nqKaA
Като те гледам къв си хилав и като ти чета мненията направих по-здрава преса от твоята само от смях.
С тая обица мязаш на гей малко да знаешПървоначално написано от nAc3p3nqKaA
ОДИН!!!
Хуу по4жам да пи6а на кирилица ама аре елате ми на улицата да видим дали 6е ми казжате как да гожориа и да пи6а
bEst NigGaz Crew
Първоначално написано от darkPaladin
![]()
нацепеняка, последния ти пост много ме разсмя-мерси, по принцип съм в лошо настроение![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Оо, моля ти се, хлапе, пиши на латиница, тъй като изглежда просто не си толкова грамотен и не ти разбирам. Смисъл, изглежда сякаш си пропуснал първите години от училището (там, дето ти преподават правопис). Нямам нищо против теб, само дето си малко тъпичък.Първоначално написано от nAc3p3nqKaA
Respect my name - respect the game.
Не би искал да ме срещаш на улицата,щото ще вземеш да се наведеш пред мен да знаеш!Първоначално написано от nAc3p3nqKaA
![]()
ОДИН!!!
Човек, ходи си гледай негрите, там банди а-у - тази "работа" във форума като гледам не е за теб...
Бре, брей, то на думи всеки е велик!Първоначално написано от nAc3p3nqKaA
![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
поредните кухи момиченца..които си вярват, че са интересни..емм зае*и ги..
)
Първоначално написано от Behemoth
Точно, че хората се променят..много си права във всяко едно мнение..Ами дано си намеря.Вече се опитвам да не се връзвам много много.![]()
Първоначално написано от nAc3p3nqKaA
Ами с бой нищо не се оправя, въпреки, че в България вече така става. тцтц
малките скочубри ще стават все по-злобни и завистливи, така че свиквай занапред. или си подбираш подходящата за теб компания(което си е трудоемко на моменти), или не се възмущаваш много, слизаш на тяхното ниво, само и само да не си настрани.
Я синтезирайте в 3 изречения?![]()
Тя е романтично мрънкало, и нейните приятелки се възползват от това? И вероятно са и откраднали единственото момче което харесва под носа?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А значи поредната отчаяна от bff-ките си?
Е като не знае как да си подбира приятелките - що се сърди че я използват? Да се погедне себе си.
Dr. Gregory House
то и да ги подбира все същият ефект ще е.
бтв, не мога да повярвам, че прегледа и трите теми.ти си машина, човече!
![]()
Значи пак стигаме до идеята че трябва да знаеш как да подбираш обкръжението си правилно.(да пропуснах тая думичка, но реших че се подразбира.)
Намери си една торба приятели, приятелки и каквото още искаш. От тая торба хора, само един или макс двама ще са тия на които наистина можеш да разчиташ.
То повече не ти и трябват де.
Пробелма е как да откроиш тия субекти, нали?
Dr. Gregory House