Цитирай Първоначално написано от Behemoth
А ти реално държиш ли на тях; замисли се дали искаш да се оправят нещата. Щом са ти били близки приятелки, предполагам че ги познаваш достатъчно добре, че да откриеш подобаващ начин да се разберете. Тук трябва ти да си помислиш дали си заслужава. На дали някой тук знае какво точно става между вас, че да ти каже правилното решение. Моето мнение е такова: ако реално ги чувстваш като близки, направи каквото трябва за да запазиш приятелството; ако просто не разбират от дума - покажи им, че не може така да се отнасят към теб.

Да, държа разбира се, но не ми се иска след като знам, че те не държат на мен нито ме смятат за приятелка.. пробвах какво ли не за да се оправим.. на 6-ти май едната има рожден ден поканена съм уж.. и мислех тогава да се възползвам и да измисля нещо за да се оправят нещата, но мисля, че пак няма нищо да стане защото, когато са двете са като змий, харпий, и.т.н тоест - съединението прави силата.Незнам как да ги накарам да поговорим без да крещят и викат.Как да им го обясня ?