- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако знаете ..
Здраввейте .аз съм Моника
..искам да попитам вие когато се опитате да излъжете .. майките се какво им казвате за да не ходите на дск..плс кажете
:P
Боли ме стомаха..Повръща ми се..И такива простотии
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пффф, тва е най-лесното. Не виждам смисъл да киснеш във вас,по-добре прави кат мене,прави се,че отиваш на дск, скатай се некае по-далече от вас ,дет не могат да те фанат,земи някаква компания или който намериш и тка докат ви свършат часовете .Кат се прибереш надуй главата на вашите,колко тъпо е било в дск неска,колкото да се хванат,че си ходила на училище.
Просто и казвам, че не ми се ходи. Но в повечето случаи винаги отивам, колкото и да ми е шибано настроението, пък и в даскало все ще се оправи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не можах да прочета поста ти,но не знаех че се казваш Моника това е много добре...Аз ако знаех ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Тц, тц как ви се хващат родителите, бееАз колкото и да съм болна и дори доктора да ми е предписал доста лекарства и да ми е дал бележка, майка ми я хвърля..
Нейния принцип е, че колкото и да си болен задължително отиваш на у-ще. Не й се сърдя и не съжалявам, че рядко съм изпускала училище, защото попринцип бързо ми минава деня, а и не искам да изтървам от материала. (Въпреки, че тя на моите години си е бягала от време на време
) Тази година имам 3 отсъствия и едното е защото ме изгониха, понеже бях без униформа, а двете, защото госпожата по български ме освободи да си ходя на село, а класния я накара да ми напише 2=те отсъствия, но ми ги извиниха.
![]()
Първоначално написано от whitediamond
Даскалото в което уча е надалеко в смисъл ходя с такси до там ..![]()
Ми мойте са много отворени хора,и когато им кажа така и така,не ми се ходи,не ми е до училище,защото като отида или ще пребия някой,или ще се скарам с някоя даскалка,просто не ми се ходи,не ми е,гадно ми е,и те ми казват прави каквото знаеш !
Аз си ходя редовно на даскало освен когато съм болна,нашите не ми дават да отсъствам без причинаиначе,ако не искаш да ходиш можеш да измислиш хиляди причини за да ги излъжеш
акъл..
ходя си на даскало най-редовно и пазя козовете за накрая... както утре имам контролно по история, не ми пречи да се оспя, щото 1 отсъствие ми чеше само.... душатауниформа не нося, ама то кой ли носи вече.. всяко чудо за 3 дни
Аз днеска не съм на даскало .. наще са на работа и аз им казах че заминавам и излязох от входа и отидох в другия вход при едни фр. и като ги видях през прозореца да излизат и се ръгнах в нас![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Пич на мен майками не работи и като не ми се ходи на училище,цъл ден обикаляме с един манияк,,,даже ходим да караме часове в друго училище за да търсим ЖенкиПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
и аз съм ходил в друго даскало да карам часовеПървоначално написано от loko1
доста тъпо а?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от danibebi
+1
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Един мой учител, ако види някой да кашля, му вика да си ходи вкъщи, щото не тряало да заразява другите![]()
А иначе.. боли ме корема ; )
++Първоначално написано от Eliii
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't