- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Видовете сутиени!!!
На пазара има огромно разнообразие от марки и видове. Рядко обаче жените уцелват своя модел сутиени или пък слагат подходящия в подходящото време и място. Не допускай и ти да си една от тях. Открий своя модел и ще видиш как бюстът ти изведнъж ще "порасне".
Сутиен без шевове – подходящ е за рокли и блузи, които са прилепнали по тялото.
Сутиен без презрамки – подходящ за рокли без презрамки и за корсети.Внимавай – избери си такъв, който да е стегнат, за да не ти пада докато се движиш.
Сутиен с една презрамка – подходящ за рокли и потници с голи гърбове.
Изрязан сутиен – подходящ за дрехи с дълбоки деколтета.
Силиконов сутиен – подходящ е за рокли с дълбоки деколтета и голи гърбове, защото е невидим. Не се препоръчва за всекидневна употреба.
Повдигащ сутиен – подходящ за жени с увиснали гърди. Той има специални банели и подплънки, които правят бюста по-голям и плътен. Сутиен тип „бриджитка“ - подходящ за малки гърди.
Сутиен с високо закрити чашки – подходящ за момичета, които за първи път слагат сутиен.
Сутиен уондър бра – подходящ за малък и среден бюст, защото уголемява оптически размера му.
Спортен сутиен – подходящ за активно спортуващите дами. Действа на принципа на притискане на бюста до гръдния кош с цел максимално поддържане и минимално движение.
Забранено!
1. Не си купувай сутиени със заострени или сплескани чашки. Ако не можеш да определиш формата на чашките облечи върху сутиена фланелка стреч и виж как изглеждат гърдите ти. Не бива формата им да е прекалено остра или плоска.
2. Презрамките не трябва да се врязват в кожата ти, защото тогава тя излиза над тях и гледката е ужасяваща.
3. Чашките не бива да са прекалено твърди, защото могат да притискат бюста ти и да ти създават неудобство.
Любопитно!
Сутиенът е разработен в края на 19 и началото на 20 век с цел да замести корсета. За негов изобретател се смята френският стилист Пол Поаре. Благодарение на него през 1907 година сутиентът е признат от модната индустрия и става най-популярното женско бельо. През 1977 година е измислен и спортният сутиен, който подкрепя гърдите при активно движение.
Източник : Сайта на списание "Космополитан" !!
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Това го четох някъде.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Космополитен?
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
всичко на нея и е от там ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Навредила ли съм на някой, че бързаш да напишеш и на двете мои теми от къде евентуално съм взела материала? И да е така нещо лошо ли съм направила?Първоначално написано от gabi7u
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Представяш труда на друг като свой. Това малко ли ти се вижда? Напиши под темата от къде си взела текста и никой няма да ти каже нищо.Първоначално написано от alex4et0y
Космо си купувам само списание не влизам в сайта!! И съм сигурнаа, че много от темите в този форум са крадени. Моля, ако модераторите преценят, че тази тема не е уместна и "крадена" да я заключат. Благодаря!Първоначално написано от slun4ice
♥LIL WAYNE♥
Дали ще си взела информацията от списанието или от сайта е все тая. Длъжна си да посочиш източника.Има доста теми наистина, чиято информация е взаимствана от други сайтове или списания, но авторите на темите посочват източника.
![]()
И вместо да се напрягаш да правиш сложно съставни изречения, си вземи поука.
Добре ще ви добавя източника. Но аз в сайта на Космо не влизам. И информацията ми е от приятелка, но щом казвате, че е от Космо няма проблем. Веднага добавям.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
♥LIL WAYNE♥
В темата за ноктопластика и декорации също няма да е лошо да сложиш източника на снимките които си пуснала.Първоначално написано от alex4et0y
Ти проблем ли имаш немога да разбера. Снимките са си мои и т'фа е може да има и други варянти на правене, но моята маникюриска така ми ги направи с лепенки и бяха за 1 вечер!!! Молба ли трябва да напиша, че да спреш да се заяждаш?Първоначално написано от slun4ice
♥LIL WAYNE♥
Според мен не се заяжда. Ти си тази, която го прави.
Мое мнение.
Сега ако искаш ме псувай на воля. НЕ МИ ПУКА.
Защо пък си мислиш, че ще те псувам? Като не ми харесваш темата това си е твое мнение и аз го уважавам.Първоначално написано от Sunshin3
![]()
♥LIL WAYNE♥
Нека всички дружно да я изядем, че си е нямала работа и е решила да пусне тема ..![]()
![]()
По темата: Интересно четиво ..![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
Еми нямам си.
![]()
♥LIL WAYNE♥
Никой не се заяжда с тебе и никой не казва да не пускаш теми или мнения. Въпроса е да напишеш откъде си взела това което пускаш защото оставяш хората с впечатлението че ТИ си написала или направила нещо (декорациите) при положение че не е така. И после като те хванат е естествено да те изкритикуват.
Декорациите са мои. Може да има и други начини на правене, но моите бяха с лепенки за 1 вечер.А за темите, които ми казахте, че са от космо не съм знаела, че са от там. Извинявам се, ако съм засегнала авторското право на някой!!!Първоначално написано от slun4ice
♥LIL WAYNE♥
Абе кво се заяждате с момичето?! Не ви стига че си е направила труда да ви образова, ами и пак...