.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

изрусяване в домашни условия

искам да се изруся с блондор и се чудя между http://www.rosalia-bg.com/uf/evterpa/hairpaint/6.jpg и http://www.nisea-bg.com/images/items/3031.jpg в домашни условия искам да питам кой от двата? колко време се стои и ще стане ли русо ако косата ми е светло кестенява [ http://prikachi.com/images.php?files/1533845g.jpg ]
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Блондорът гори. Недей сама, ще си направиш нещо на косата и после ще се чудиш кво да правиш.
    Блондорът не е скъп, но наистина гори страшно много / е то зависи и от косата ти / . За най добър резултат отиди на фризъор.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Най-добре е на фризьор да отидеш...иначе преди няколко дни си купих това на Евтерпа,искам да пробвам на няколко кичура и дано стане
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Една приятелка има малко по дълга коса от твоята и аз я боядисвам с три перхидрола. Косата и все още е там, а се прави от три години. Ползва маска за коса с костен мозък, а сега е доволна от шампоана 5 в 1 на елсев. Русото изисква грижи. Иначе мисля че тея блондори държат жълто, а не русо. Пробвай с перхидрол

нз какво им харесвате на тези руси коси .. сега съм с черна и съм мн по доволна отколкото като бях руса а и косата ми е по жива
    но както и да е докато не се опари човек няма да чуе ...имам горчив опит с тези блондори .. ако искаш да постигнеш жълт или по точно оранжев ефект направи се .. но се съмнвам,че искаш точно това ... нз дали знаеш но ако се изрусиш примерно при фризиор с хубав блондор а не с тези има вероятност половината ти коса да изгори и да се подстриже съответно .. аз когато отидох при моята тя ми отказа да ме изруси защото ми беше близка а и имам гъста и хубава коса а да я захабя заради това не си струва ... може би е по добре да опиташ с кичури

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Най-добре е на фризьор да отидеш...иначе преди няколко дни си купих това на Евтерпа,искам да пробвам на няколко кичура и дано стане
    ако косата ти е черна ще ти станат оранжеви кичурите

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    НЕ

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

няма ли начин да се матира жълтото след това?
    K.

Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    ако косата ти е черна ще ти станат оранжеви кичурите
    Черна ми е,но боята ми е паднала доста,все пак ще пробвам,искам да си направя червени кичури,а след време и цялата червена
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

е значи би трябвало да се получи

DiDiChKa има да .. ама матирането е по удачно при кичури аз съм пробвала и на русо ама не успях да убия оранжевите оттенъци само на места където имах по светло русо стана леко сивкаво

амии с перхидрол пак ли ще стане жълто??
    K.

ами виж аз по нагоре обясних как стоят нещата а иначе изобщо не препоръчвам изрусяването ... косата мн страда

Град
    Lyon
    по добре иди на фризьор и дай там 10 20 лв .. отколкото да съжаляваш после че си направила някоя глупост..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    нз какво им харесвате на тези руси коси .. сега съм с черна и съм мн по доволна отколкото като бях руса а и косата ми е по жива
    но както и да е докато не се опари човек няма да чуе ...имам горчив опит с тези блондори .. ако искаш да постигнеш жълт или по точно оранжев ефект направи се .. но се съмнвам,че искаш точно това ... нз дали знаеш но ако се изрусиш примерно при фризиор с хубав блондор а не с тези има вероятност половината ти коса да изгори и да се подстриже съответно .. аз когато отидох при моята тя ми отказа да ме изруси защото ми беше близка а и имам гъста и хубава коса а да я захабя заради това не си струва ... може би е по добре да опиташ с кичури
    +1

аз вече се намазах с блондор http://prikachi.com/images.php?files/1547323I.jpg
    K.

Мила, по-добре недей да рискуваш сама. Довери се на някой фризьор. (косата ти е много хубава, неразбирам защо искаш да я изрусиш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си