- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Голям тъпак.
Има един голям тъпак от нашия клас.Постоянно се ебава с всички, особено с момичета и е супер отворен в часовете,направо не му се затваря устата. От край време почна и с мен да се ебава и направо вече не мога да го търпя. От миналата година директорката му има зъб,заради многото отсъствия,многото забележки в дневника и най-вече заради ебавките от неговата страна към неговите съученици.Мацките от класа ми в началото на год. са ходили при зам.директорката да и се оплачат,щот се държи супер гадно и нито момичетата могат да го търпят,нито момчетата на който дължи кой знае колко пари.Понеже не смятам да го търпя повече,нито да гледам как се държи със съучениците ми,смятам лично да отида при директорката да се оплача,за да го изгонят.Ам ко да кажа,че подлага целия клас на психически тормоз или нещо такова... Идеи ?
кажи истината... ако вземат да овъртат... да ти е ясно, че тоя човек има да те тормози още дълго
щом досега не са го изгонили по основателни причини(отсъствия и етц.), твоето оплакване надали ще има ефект.
Зам.директорката беше казала,че ако пак ни направи проблеми,ще го изгонят.Ама да ти кажа и на мен не ми се вярва да го направят....![]()
Зими направи нещо лудо например да счупиш и да обвинят него и ще го изгонят мойта най добра приятелка така направи с един отворко.![]()
Ми съберете се класа и отидете при директора. Оплачете се и ако не го изгонят значи има нещо гнило![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ Филмът е пълен обаче. Колкото и отвратителен да е един ученик, директорите рядко го гонят от училището, защото пазят една определена бройка и нямат желание да губят ученици. това е простата схема.
Кво да кажа за една от гимназиите при нас.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Просто ако изгонят всички калпави и несериозни ученици, ще махнат едно 60%, а то тва е затваряне на даскалото.
![]()
![]()
![]()
Еми той изглежда е просто малко по - умен от теб и успява да се реализира по - добре в този физически свят. Недей си развива тука някакви комплекси за маловажност. Евала на това момче - то има бъдеще.
Respect my name - respect the game.
Първоначално написано от Bp1koLak
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми колко хора са се оплакали, и ти да отидеш мисля, че смисъл няма да има. Ще се отваря, ще се отваря, и накрая номерата няма да му минават вече. Ще има кой да го забие.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
..ти сериозно ли?Първоначално написано от Bp1koLak
![]()
Ти момиче ли си?
Иаче нямате ли момчета в тоя клас бе, щом се заяжда с тях трябвало отдавна да ияде пердаха. Да не говорим пък за заяждане и тормозене на момичетата - в нашия клас ако някой се заяде или пък осегне момиче ще има ответна реакция от поне 5 момчета... Странни сте - щом ви тормози, тормозете го вие, таквиа идиоти само от това разбират.
Lexynnka
Да ти изглеждам, сякаш се шегувам? Това момче е едно стъпало по - нависоко в *хранителната* верига. Това, че другите му завиждат, не означава, че той е *зле*, или нещо такова. Вие не можете ли да мислите сами, какво?Първоначално написано от justwondering
на4и бп1колак мно ме нержи6 и че не си мно умен колкото каза6 4е си. Ако бе6е толкожа умен няма6е да си такаж карук на ажатара!!
bEst NigGaz Crew
Моля ти се, не започвай с обиди, аз се опитвам по цивилизован начин да оправя нещата, а ти ме нападаш. Няма нужда от насилие. Ти изглеждаш като селски просто момченце, елементарно, ама това не означава, че задължително тряа да нападаш хората, като нещо не ти хареса.Късмет!
Явно си най-умен от всички тук,кво се занимаваш с нас-по-тъпите ... По темата-момчетата от нашия клас не ги интересува особено дали тормозят момичетата,обратното те си гледат кефа... Абе кво да говорим тъпи си бяха,тъпи ще си останат ...Първоначално написано от Bp1koLak
След такова мнение какво очакваш,прегръдка ли?Не виждам какво го качва нагорев в хранителната верига-че не си връща дълговете или че тормози момичетата,или може би че класът го мрази?Някакси не мога да хвана логиката на мнението ти...Първоначално написано от Bp1koLak
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
гадно ли ви е някой като ви каже истината ? Bp1koLak е прав наистина, а тоя нацепеняка е ебаси селския пръч ;дПървоначално написано от whitediamond
Моля те, няма нужда да ми пишеш с големи червени букви, аз виждам много добре. Като не можеш да ме обориш с думи, няма нужда да избиваш на ненужна, било то вербална, или каквато и да е агресия.Първоначално написано от whitediamond
Ами виж, аз се занимавам, защото в момента няма какво друго да правя, а пък тъпотията ме забавлява. Не е ли за това самият форум? Един зоопарк, където ние - умните, да можем да се забавляваме на ваш гръб (на гърба на тъпите де, смисъл на вас).
прави ги на луди, без никакви последствия, а тия мишки седят и го търпят, без да правят нищо.Първоначално написано от someonerandom
Ето - човекът е отговорил, вместо мен, смисъл той ги тормози, без на него да му се прави нищо, изливайки агресията си върху тях, а те го търпят, поемайки всичката агресия и нямат какво да направят, защото са по - нисши (демек са по - слаби).Първоначално написано от lubomirky
Те може да са мишки,обаче и той явно си мисли,че ще успее да изкара кой знае колко,ако целият му клас го мрази.Каквито и мишки да са,все някога нещо ще му се случи.Според мен просто е със прекалено самочувствие,а тези от класа му са по-спокойничкиПървоначално написано от lubomirky
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Или може би пък са мишки и ще го изтърпят до края, защото той е много по - як от тях.Първоначално написано от someonerandom
Ами нз кой от нас е по-тъпия.Мислиш,че момчето има бъдеще,еми добре да кажем,че е така.Макар,че много се съмнявам човек който редовно не влиза в часовете, всяка година е на поправка и няма никакви знания по нито един придмет да има кой знае какво бъдеще.Но нека се съгласим с теб,че е така,защото е очевидно,че ни превъзхождаш интелектуално...Първоначално написано от Bp1koLak