- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрия пищов?
Само да отбележа, че в нашето даскало дъските са черни с тебеширПървоначално написано от mitaka93
![]()
Веднъж в час по география правихме някакво контролно и аз реших да пиша другата група, за да си помагам с момчето до мен. Учителят събра сички пищови, които видя (не писа двойки, просто ги прибра), та така и на момчето до мен взе пищовите и аз преминах на втора фаза - преписване директно от учебника, а даскала беше виснал баш на нашия чин, видя, че преписваме, овика само момчето до мен и прибра учебника му. Аз така на инат си извадих учебника от чантата и му го подадох най-безцеремонно с думите "Ох господине, ето ви го, не ми се занимава..", а той не го взе и ми вика "Не, не, нека при теб си стои.." Оставих си учебника по средата на чина и почнах да си преписвам, той видя перфектно и дума не ми каза, обаче изкарах 5, защото не можах да си намеря текста, който да препиша![]()
![]()
П.П: Иначе при мен пищови могат да се намерят навсякъде (на подметките, в сутиена, в обувките, залепени от вътрешната страна на блузата, в ластика за коса, в пръстени и гривни, царски пищов на втори лист, който си държа под този, на който пиша, в химикалката, издълбавала съм текстове върху молив, от вътрешнната страна на полата, по земята, с измислена азбука върху лист който се вижда и се набива яко на очи но изглежда безобиден, направо от учебника и къде ли не.. Само да кажа, че пищовите ми винаги са много големи и са ме хващали само веднъж да подсказвам по математика и до там