- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрия пищов?
не винаги използвам,но когато имам не ме хващат-или пиша на листче и си го слагам под дупето и само го плъзгам или пак с листче в чантата ми,а тя върху краката и само отварям и гледам![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
аз по руски си бях видял контролното от учебника и за всяка задача пищов направо се побърках да вадя листчета слагах ги под дупето в джобоветено резултата беше отличен :P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всеки път е различенне са ме хващали все още и се моля да нер става
еми спомням си в 5-ти клас някво контролно по История и първия пъ повечето от класа 2-ки и тая вика ше правите на ново и аз събота и неделя зубря целия учебник по ИСтория ама не ми са получават нещата и репих на едни носни кърпички пишеш ама оставяш 1-вата празна и се едно ще ти тече носа и си земаш кършичка и тка последния път по математика имам накитник и на малко лисче с дребни букви Формулите ии вадиш от накитника гледаш и прибираш на торба съм си писала годините по история на подметката на крака на ръката на капака на тела едно лисче залепяш и уж вадиш тела да видиш колко е чааса мн са начините но при мен всеки път са различни
![]()
Правя си един .txt файл на компа където си пиша препишонките и го качвам на телефона и по време на контролното го отварям и чета. До сега не са ме хващали и е удобно, защото можете няколко ученика да се уговорите да си разделите препишонките на части и преди контролното да си ги разпратите![]()
аз през часа се обаждам на някой по тела да се ровне в нета да ми каже![]()
![]()
![]()
![]()
Че какво странно има в това?
..малки листчета по джобовете или под листа с нужното написано или ако те изпитват-драскаш това което ти трябва с молив на чина... така най-често се прави при нас ;Д
най-важното - много внимавай да не те хванат![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
идеики за пищови
1.на химикала залепвош листче с нужното и трябва за всеки случай да имаш и друг такъв същия без листче
2.на чина де намериш за удобно
3.на подметката на обувката
4.абе най-добре е да си научиш
Няма лоши животни,има глупави хора
Аз пък на телефона си го правяв бележки или в смс правя пищова и си гледам под чина, като ест., внимавам за г-жата/г-дина и никога не са ме хващали..
![]()
![]()
+Първоначално написано от madeliinee
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Само да отбележа, че в нашето даскало дъските са черни с тебеширПървоначално написано от mitaka93
![]()
Веднъж в час по география правихме някакво контролно и аз реших да пиша другата група, за да си помагам с момчето до мен. Учителят събра сички пищови, които видя (не писа двойки, просто ги прибра), та така и на момчето до мен взе пищовите и аз преминах на втора фаза - преписване директно от учебника, а даскала беше виснал баш на нашия чин, видя, че преписваме, овика само момчето до мен и прибра учебника му. Аз така на инат си извадих учебника от чантата и му го подадох най-безцеремонно с думите "Ох господине, ето ви го, не ми се занимава..", а той не го взе и ми вика "Не, не, нека при теб си стои.." Оставих си учебника по средата на чина и почнах да си преписвам, той видя перфектно и дума не ми каза, обаче изкарах 5, защото не можах да си намеря текста, който да препиша![]()
![]()
П.П: Иначе при мен пищови могат да се намерят навсякъде (на подметките, в сутиена, в обувките, залепени от вътрешната страна на блузата, в ластика за коса, в пръстени и гривни, царски пищов на втори лист, който си държа под този, на който пиша, в химикалката, издълбавала съм текстове върху молив, от вътрешнната страна на полата, по земята, с измислена азбука върху лист който се вижда и се набива яко на очи но изглежда безобиден, направо от учебника и къде ли не.. Само да кажа, че пищовите ми винаги са много големи и са ме хващали само веднъж да подсказвам по математика и до там
зависи от учителя-ако е някой смотан, директно учебника отдолу, ако не пищов в джоба и много внимаваш като гледаш надолу да си криеш очите, слагайки ръка на челотоне се бях сещал за празно листче, заедно с пищова, ще ми помогне ...
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Има един много ефектен пищов !!Значи 1во ти трабва GSM или MP3 и слушалки!Записваш всичко което ти трябва за теста и по време на контролно пускаш записа и готово![]()
![]()
![]()
.Ама тва става ако имаш многооооо дълга коса(каквато аз нямам)
.
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Качулка нямаш ли, нещо шапка, блуза/суичер с голяма яка?Първоначално написано от DanChoO
Повечето учители си вадят вестничето пииват си чайчето,така че направо си вадя учебникаили притичвам скришом до някой,който знае.Иначе по някои предмети си взимам някви по-големи обувки например кецове,изрязвам по подметката листа и пиша...после преди часа си лепиш 1 дъвка под обувката и ако даскала те види натискаш с крак ставаш и казваш никакъв лист сторило ви се е
Ама си иска практика и упражнения в къщи
![]()
Тва не е лошо,но трябва да си наистина с мн дълга коса,1 момиче я изхвърлиха само заради 1 слушалка в ухото ,през която не слушаше нищоПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
В няк'во болно даскало си.Първоначално написано от Greennight
В повечето случаи или на ръката, или на чина, или отзад на несесера. Веднъж имахме към 50 думи по английски и си бях надписала целия моливник и вътре на гумата, на острилката и дори бях залепила обвити листи на по-дебелите химикали и коректора и писах вурху тях![]()
ми снимам с телефона от учебника или от където сме писали и така .. последния път по право не бях учила, че не ми остана време и ние уроците ги пишем в тетрадката и един урок ми е 5листа .. и най-важното писах с мн малки букви в една друга тетрадка и снимах всички уроци,преименувах си ги всички и така на контролната преписвах .. малко се прецаках,защото за 2рия урок не ми остана време да го препиша,но .. шанснай-добре е,когато си научиш ..
Actions speaks louder then words .. >.<
хах... хендсфрее е истината... особено като имаш да научиш 100 теми по 20-30 листа сяка![]()
![]()
Всеки път различно, но си имам един постоянен пищов по математика...Написала съм си всички формули с пергел върху триъгълника...никога не са ме хващали![]()
![]()
![]()
![]()
Да го научиш и разбереш, това е най-добрият пищов!![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Ами имам няколко метода..
Първи и един от най - успешните ми.. - На лаптопа си, в .txt файл си пиша всичко нужно, и си го качвам на телефона ( nokia ) и то ми се конвертира в бележка, след това си променям езика на китайски и на изус си влизам в бележката и чета, като ме хванат, бързо натискам червената слушалка и госпожата нищо не може да ми направи, а и така хем малко научавам от преписването на текста в .txt файл..![]()
![]()
Вторият ми метод не е много добър, но бързо се прави.., в нас на пълна тишина си пускам гласовия рекордър на телефона и си преговарям най - важните неща, които разбирасе ми трябват за да изкарам хубава оценка, след това с безжични слушалки ( хендсфри ) или с обикновенни.. си пускам записа и така, но преди това отново съм променил езика на китайски..
Другите ми методи са класическите.. кралски, учебника и тн.![]()