- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Blend-a-med 3D white pearl
вчера си купих Космополитън и там пишешеза тази паста..та да питам тези,които са я ползвали-доволни ли сте,наистина ли има ефект? И със специална четка за зъби ли трябва да се позлва,или...?![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
аз я имам и при мене нямаше почти никакъв ефект![]()
Преборете се със зависимостта към кафето и виното. След това пастата може и да помогне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има ефекта който имат всички пасти за миене на зъбите -почистват зъбите.За избелване вариантите са -в домашни условия -ленти,пасти (евтиния вариант) в стоматологичен кабинет (скъпият вариант)
www.zubite.com
След избелване зъбите трябва да се подържат чисти с обикновенни пасти за зъби(редовно миене по 3 пъти на ден)Избягването на цигари,кафе също е полезно за зъбите.Не е толкова трудно да имаш красива усмивка като на звездите от телевизията-просто да се спазват определени навици.Успех.
ако имаше ефект щеше ли още да има хора с жълти зъби.В смисъл МОЖЕ да има ефект но мисля че ще е много много малък .. мнението ми за такива продукти като избелващи гелове и пасти за зъби, хапчета за отслабване, крем за бръчки, стрии и целулит и т.н. е че са пълни измишльотини.Всичко е за пари бе хора![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз използвам тази:
Която е и за чувствителни зъби и венци и съм доволна, а и е по-евтина е с 1-1.50. Аз не пия червено вино и не пуша и имаше ефект, макар и минимален![]()
Ползвам я и има ефект,но не е голяма разликата.
аз не пуша и вино много рядко пия..кафе пия, но също не много често.
И моите зъби са чувствителни,та смятамд а си взема тази за чувствителни зъби. Мерси на всички.Още мнения?![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
преди и аз исках да си избеля зъбите,но ми казаха, че ако реша -да го направя в стоматологичната клиника, в която си ходя .поопринцип..относно пастите ми казаха, че само повърхностно избелват емайла(също така го нарушават) , а избелването с геловете и онези шини, които обикновено се ползват, проникват в самия зъб защото в гела се съдържат малки власинки/гранулки) и избелват наистина, за по-дълго време, НЕ нарушават емайла.Това ми го казаха в стоматологина клиника, в която работят изключително добри специалисти..и честно казано съм склонна да вярвам на тях отколкото на рекламите на блендамед колгейт и аквафреш
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
^ тази вода за уста
плюс Астера whitening, на която не можах да намеря картинка
Имаше ефект, който си личеше.
Тия води за уста какво точно правят? Зъбите ли почистват или дъха нещо?И пиеш ли ги жабуркаш ли се?
Някой беше препоръчал пастата на Билка с лимон.Има ли наистина ефект от нея![]()
Аз,от няколко месеца използвам само нея и да при мен се забелязва ефект,тя не е специално за избелване,но е с Лимон и затова може би при мен оказа такъв ефектПървоначално написано от Tallulah
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз намерих една паста за зъби на Билка, но беще с Грейпфрут и не си я купих пишеше, че избелва. Същата ли е като тази с лимона, смисъл еднакво ли действат ?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
С грейпфрута не е хубава,поне на мен не ми харесаПървоначално написано от Stellsy
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами през декември си бях купела списание Ел с тестер на пастата около 12мл.. Ползвах я 2 седмици обаче резултат никакъв(то не че зъбите ми са жълти но пак не са като на момичето от снимката)...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Да не се стига до зъболекар ,че преди малко се връщам от там.....некакви канали ще ми чистят ,ще ми пълнят после пломба ....така сега за около седмица се разделям с 150 лева само за 1 зъб ......В днешно време зъболекар да си .....
Нямам опит с избелването и не мисля, че има пасти, които напълно го правят. Важното е да си миеш зъбите редовно.
Saatana! Vittu! Perkele!
Аз като ви слушам смятам да пробвам тази Билка с лимон ,някой друг да я е ползвал и да има ефект?
аз от толкова одавна си мисля за това ,но никаква паста не ми оказва ефект,пък мойте зъби не са жълти ама пък не са и като на звездите каквито аз искам ;д
Обикновенните пасти независимо от вида им не избелват зъбите.Те почистват,заздравяват емайла,помагат за раздразнени венци но самото избелване става или в стоматологичен кабинет или с някой от средствата за избелване вкъщи(ленти,гелове с шини,избелващи пасти)