.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Невидимите СМС-и

Помощ! Моля ви се, ако някой знае, как мога до си видя смс-ите, който са ми в телефона, само че не през телефона, в смисъл екрана ми не работи и е невъзможно да ги прочета, а ми писаха много, за мен едни от тея смс-и могат да си окажат много важни, трябва да има някакъв начин да ги прочета (на тела ми всичко му е наред, само екрана е развален, даже си пускам музика, на изуст щото знам къде е и без да гледам )
    Пробвах да сложа картата на друг телефон, при това идентичен с моя.. но не се получи

Помагайте, моля ви!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    На сервиз, сменят ти дисплея, 20 лв до 500 зависи от телефона и си четеш SMS.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Тела ми е 2600 класик. Ама стига беее!! Трябва до има някакъв друг начин, не искам да го ремонтирам, по-евтино ще ми излезе нов! А си искам смсите

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Тела ми е 2600 класик. Ама стига беее!! Трябва до има някакъв друг начин, не искам да го ремонтирам, по-евтино ще ми излезе нов! А си искам смсите
    Инсталирай си Nokia PC Suite тя има опция за Mesages и си фърчиш...за програмата ще ти е необходима BlueTooth или USB връзка !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    блуту
    lolwut

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Инсталирай си Nokia PC Suite тя има опция за Mesages и си фърчиш...за програмата ще ти е необходима BlueTooth или USB връзка !
    Братле, златен си!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си