.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

вземане на отпускно ???

какво да направя за да взема отпускна бележка от директорката-искам да се места в друго даскало...просто отивам при нея и тя веднага ми дава или трябва да чакам да удобрят ???

Голям фен Аватара на liim0nka
    е как веднага ще ти я дадат..това не е химикал, има си някакви процедури..поинтересувай се от класната
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    е как веднага ще ти я дадат..това не е химикал, има си някакви процедури..поинтересувай се от класната
    + май трябва да изчакаш малко да ти подготвят документите .. за няколко дни май става ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Майка ти се обажда на класната предварително, говори с нея. Класната говори с директорката да подготви отпусното, печати подписи ала бала, оценки да напишат, и отиваш с майка си, да го вземеш, защото мисля че някъде се подписваше родителя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Когато аз се местих от едното училище в другото, отидохме в старото училище, говорихме с директора, даде ни отпусното, в същото време класната написа оценките. После отидохме до новоти училище говорихме и там с директора, предадохме документите, мисля че имаше и нещо за попълване, нов бележник и готово. Няма такива дни, седмици, известия - да не би да ти издават задграничен паспорт или лична карта.

Във всяко даскало е разлинчо, но когато се преместих при мен стана за около час. Първо говорих с класната, след това отидох при секретарката (или там какава е) и и казах, че ще се местя. Тя започна да ми попълва отпусното с оценки. След около час беше готово. Но задължително трябва да си с майка ти/ бщата ти.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си