.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Тема: Анти Мъже

Повече от фен Аватара на marjesa

Анти Мъже

Знам че има такива теми за "истинските мъже" ... Но тук искам да кажа моето мнение за сегашните боклуци, идиоти, мишки, страхливци и прочие. Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето. Защо вече ние жените трябва да играем тяхната роля? Нашата не ни ли е достатъчна. Може би с цел да ни се харесат се правят на глупави (едвали) ... Защо трябва ние да диктуваме нещата, да отстояваме позиции, да поемаме освен нашите отговорности и техните, да заставаме пред ударите на живота , и да ги пазим всякаш са деца?!?!?!
    Трябва ли да бъдат върнати казармите, за да бъде върната нашата роля на ЖЕНИ в живота ?! Зъщо винаги сме "лигли", когато ни боли нещо? Защо винаги сме "кифли", когато се наконтим за да не ги излагаме пред приятелите им? Защо сме "смотани", когато изпуснем нещо? Защо те винаги са прави? Защо те никога не признават грешките си макар и очевидни да са ????

P.S. Извинявам се ако не е на точното място темата!
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Има лесно. Ще те оставя сама да се сетиш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Казармата си беше хубаво нещо. Ако не на друго поне учеше на отговорност и мъжко поведение. А теб ще те помоля да не съдиш за всички мъже на база двама-трима, които са те наранили.

Не са 2 - 3ма ... Това е моето наблюдение върху обкръжението ми от мъже, приятелите, гаджета, бивши гаджета и т.н.

Просто мъжете, като мъже ни липсват на повечето жени.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сигурно това изказване стои върху богат житейски опит на зряла жена, която се е сблъскала с трудностите в живота.

А пък, когато дойде някой силен мъж и ти каже да отиваш в кухнята, където ти е мястото какво правим?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За съжаление и аз имам такива наблюдения.Но наи-лошото е че по-добре няма да станат,сигурно даже и по-зле ще става.Такаче трябва да свикваме да бъдем силните.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    "Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето."

История
    Когато Бог създал Адам (мъжа/момчето/ЧОВЕКА), се зачудил какво да направи,че на това перфектно създание да не му е скучно. Повикал Адам и го попитал дали е съгласен да му вземе едно око, едно ухо, една ръка и един крак, за да се опита да създаде дори и на половина толкова перфектно същество. Адам се позамислил малко и го попитал:
    -А за едно ребро, какво предлагаш?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не слагай всичките момчета/мъже под общ знаменател..Вярно е,че повечето са такива,но не и всички..
    Но иначе съм съгласна с написаното..Но няма какво да направим..Казармата наистина си беше доста добро и "учеше" на "елементарни навици" и мъжко поведение..Което при повечето липсва
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Зъщо винаги сме "лигли", когато ни боли нещо? -защото се лигавите :d
    Защо винаги сме "кифли", когато се наконтим за да не ги излагаме пред приятелите им? -сигурно точно затова си се наконтила?
    Защо сме "смотани", когато изпуснем нещо? -Защо така се възприемате
    Защо те никога не признават грешките си макар и очевидни да са ????-не знам може би сме прекалено горди(марак и аз винаги да признавам грешките си )
    ПП:Мисля че си много повърностна.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ако аз напиша някъде толкова драстично сексистки мнения ще ме заклеймят и разпнат.

Лицемерни същества.

и last.fm-ец

Re: Анти Мъже

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Знам че има такива теми за "истинските мъже" ... Но тук искам да кажа моето мнение за сегашните боклуци, идиоти, мишки, страхливци и прочие. Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето. Защо вече ние жените трябва да играем тяхната роля?
    Excuse me, ама кой определя кой каква роля има? Това не са ли глупави стереотипи и предразсъдъци???

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Казармата наистина си беше доста добро и "учеше" на "елементарни навици" и мъжко поведение..Което при повечето липсва[/b]
    Това предполагам го казваш на базата на личен опит и наблюдения?

Не ме притеснява, какво име може да ми поставите. Обичам това, което мисля и разсъждавам да го казвам директно с точните думи (за мен.)

Дали това е твърде богат опит ?! - Достътмно опит, наблюдение и разсъждения имам върху нещата. След като съм пуснала темата значи не го правя защото туко що съм си го помислила.

Дали съм повърхностна - Може и такава да съм.

А дали ако някой мъж дойде и ме прати в кухнята - предпочитам да ми каже, че ще стане по неговия начин и точно така да бъде. Независимо правилно ли е или не щом той го смята за правилно И да бих отишла в кухнята защото една от задачите на жената е да бъде домакиня.

Град
    people`s wet dreams
    Не смятам че е нужно да контрирам от мъжка гледна точка имайки впредвид сред какви хора живеем за жалост...

Да, наистина има доста момчета, които се държат по по-горе описания начин, но какво можеш да очакваш от 14-15 годишен пикльо ? Да не би да искаш да е готов за ходи на работа, да те издържа и да си центъра на целия му свят ? Не ме разбирай погрешно, не че искам да се заяждам или нещо подобно, но според мен не си права.Самия факт, че поставяш всички хора от мъжки пол под един и същ знаменател ме хвърли в тъча, а да не говорим за това, че поставяш под един знаменател 15 годишен дрисльо и вече що годе узрял мъж за годините си и прочие.Ценносната им система, всичко в тях е съвсем различно от това на тийнейджърите . . . или поне повечето мъже, понеже не искам да говоря за всички - има си и изключения винаги.Та аз мисля, че си в грешка, нищо лично.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Идеята е друга. И аз не съм срещал жени, чиито светоглед надхвърля всекидневните им нужди от внимание, но въпреки това не съм сигурен, че това е 100 процентова извадка, нито обвинявам съвременната медицина, която им дава да раждат с упойки.

Едно е да имаш мнение и да го изкажеш, друго е даго обосновеш.
    Аз казармата за една година я изтървах, но ми е глупаво хора, които само са чували за нея, да съдят за нейната ефективност.

По цял свят казармите се смятат за остарели методики за подготовка на войска. Това е извратен свят на гавра с личността и потъпкване на волята. На един истински мъж не му е нужен офицер, за да бъде, силен и да си стои на мястото.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Да, наистина има доста момчета, които се държат по по-горе описания начин, но какво можеш да очакваш от 14-15 годишен пикльо ? Да не би да искаш да е готов за ходи на работа, да те издържа и да си центъра на целия му свят ? Не ме разбирай погрешно, не че искам да се заяждам или нещо подобно, но според мен не си права.Самия факт, че поставяш всички хора от мъжки пол под един и същ знаменател ме хвърли в тъча, а да не говорим за това, че поставяш под един знаменател 15 годишен дрисльо и вече що годе узрял мъж за годините си и прочие.Ценносната им система, всичко в тях е съвсем различно от това на тийнейджърите . . . или поне повечето мъже, понеже не искам да говоря за всички - има си и изключения винаги.Та аз мисля, че си в грешка, нищо лично.
    Аз не говоря само за 15 годишните момченца. Аз говоря за именно тези вече узрелите мъже, които на са на 25 и нямат идеи за бъдещето си. И слагам ти под общ знаменател защото аз по различен мъж от горе посочените не съм срещала. Била към на много места в България и в чужбина. Опитвала съм се да ги разбера, но просто винаги правят или казват нещо, което да ме доведе до сегашния ми извод.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Идеята е друга. И аз не съм срещал жени, чиито светоглед надхвърля всекидневните им нужди от внимание, но въпреки това не съм сигурен, че това е 100 процентова извадка, нито обвинявам съвременната медицина, която им дава да раждат с упойки.

Едно е да имаш мнение и да го изкажеш, друго е даго обосновеш.
    Аз казармата за една година я изтървах, но ми е глупаво хора, които само са чували за нея, да съдят за нейната ефективност.

По цял свят казармите се смятат за остарели методики за подготовка на войска. Това е извратен свят на гавра с личността и потъпкване на волята. На един истински мъж не му е нужен офицер, за да бъде, силен и да си стои на мястото.
    Това с казармата беше нещо, като метафоричен израз който крещи "Къде сте истински стабилни и непоклатими мъже"

Булка земи помоли някой да ти изтрие темата защото просто няма никъв смисъл в нея.
    Т'ва че си била с двама-трима дрипльовци не значи нищо,ми то и аз мога да кажа същото за жените,че са превзети курветини които гледат само материалното и когато не им угодиш се цупят и ред други работи.
    Но и при двата пола има боклуци..."всяко стадо си има мърша" така че за мен този спор е без смислен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Истинските и непоклатими мъже няма да ти се набиват в очите по улиците, защото това са си обикновени хора, които обаче си имат изградени ценности.

Тука се изкарвам защитник на мъжкото племе, ама нещата никога не са едностранни.

Изписаха се един тон клишета за "Общи знаменатели". И аз смятам, че повечето са пикльовци и пройдохи, ама все пак затова истинските мъже са по-ценени, защото са рядкост.

Филмовите герои не са (пак казвам) извадка на мъжете.

и last.fm-ец

Ами аз съм срещала мъже, които знаят какво искат от живота, с цели и устремени напред, така че от моя гледна точка не си права.Все едно някой мъж да постави всички жени под общ знаменател.Всички сме различни, нали така ? А и какво значение има пола, всеки си е индивидуална личност с индивидуални интереси и цели - пола не прави човека.

напълно съм съгласна с теб и тези момчета , които пишат тук само доказват ,че момчетата мислят ,че винаги са прави !

Обичам те !

w0sh склонна съм да ти повярвам , че ги има и че са рядкост.

justonegirlwithonehope и останалите .. слагам ги мъжете под общ знаменател защото няма да се обидя ако някой сложи мен под такъв. Всички жени сме еднакви и мисля, че няма смисъл да обяснявам защо.

Брех мъжете са ви виновни..вие жените да не сте перфектни?
    Ай стига сте слагали общ знаменател на всички,че е супер дразнещо.
    И аз мога сега да ви сложа под един знаменател..Когато един мъж ви угажда му се качвате на главата и си придавате фасоните,а когато не ви качва на пиедестал..недоволствате

Аман от глупости

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Още някой да напише "общ знаменател"

Деца, вие за лично мнение чували ли сте?

Поне авторакта има такова и е приятнод а се поспори с такъв човек.

Клонинги.

и last.fm-ец

Сигурен ли си , че си ни батко?

И да ..имам мое мнение ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си