.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122

Тема: Анти Мъже

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз съм склонен да се съглася с marjesa. Защото за последните 2 седмици станах свидетел на не мъжко поведение.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Подкрепям мнението на авторката , защото аз съм и съм била много пъти в същото положение. Дори и приятеля ми в момента с когото съм от 2 години и определено не е 15 годишен лигльо е точно такъв. Обичам го , но мразя това нещо в него и съм му го казвала хиляди пъти. Също съм била на доста места в чужбина , а и в България и мога да заявя ,че е права. В кухнята и т.н. както саматя тя каза няма да се разсърдя ако ме прати .Първо и без да ме праща аз съм там когато е нужно и второ дори и да ми каже няма да се разсърдя нали за това съм жена. Също съм За казармите , също съм За , за това да си признават по - често грешките. Никой мъж или 15-16 годишна пикла не може да ме обеди в обратното. Никой не може и да ме обеди в това ,че явно момчето не е за мен и трябва да го оставя , защото аз знам ,че не е така. Просто тези неща са се зародили в мъжете , защото са малко или много мамини синчета, незнаещи как да ръководят една връзка и как да се държат зряло и нормално с една жена , именно поради този факт.Защото в повечето случай не са оставяни да се сблъскат сами с реалния живот поне до 24-25 годишна възраст и винаги до тях е било родителското тяло . Инфантилното поведение е присъщо за всички . Нямало е човек от мъжки пол , който да не е инфантилен в ситуация , която не му е изгодна.И тези , които не си празнават ,че са така и такива , могат когато станат достатъчно големи за да живеят с една жена , да работят и да делят всичко с нея, без да разчитат на мама и на тати , тогава да доидат да поспорим пак на тази тема.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    напълно съм съгласна с теб и тези момчета , които пишат тук само доказват ,че момчетата мислят ,че винаги са прави !
    Силвана, мен са ме учили КАТО МЕ НАПАДНАТ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ.Как няма да пиша тук като тя говори за всички мъже..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Приканвам към креативни и обосновани мнения по 2 прични.

1. темата се повтаря и искам поне с нещо да я различим от останалите помойни ями

2. Искам да видя, че има потенциал във вас за нещо повече от прости изречения.

Хайде сега.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

marjesa не отговори на моето мнение... Искам да чуя какво мислиш, но ако може аргументирано. Също така искам да знам на колко си годинки?

Повече от фен Аватара на marjesa
    w0sh благодаря ти за комплимента.

Благодаря и за другите мнения, които наистина бяха интересни.

tisho21 извинявай, че не съм ти отговорила на въпроса.
    Кой каква роля има хмм .. Това са стереотипи но не и предрасъдъци. Повечето пъти ролите са определени не гласно.
    Пример: Ясно е че една жена не може да вдига прекалено тежко за това мъжа го прави. Това може би са битовизми, които не са толкова важни. По важно е мъжката роля, като психическата половинка . Тя трябва да бъде по - силна от женската. Затова вие претендирате, че сте по силния пол и искам да го докажете. Това имам в предвид, като казвам че сме си разменили местата.
    А пък до това на колко съм години тази година започвам 20

Град
    Горна Оряховица
    Тази тема според мен е почти обратния вариант на тази за златотърсачките, където се слагат всички жени под един знаменател. Тези общи изказвания, че всички са еднакви, винаги са ме озадачавали.
    Жалко наистина за момичетата, които никога не са срещали свестни мъже. Но нека ви цитирам нещо дори леко изтъркано: Свестните мъже са тук и са повече отколкото предполагаме. Въпросът е да им обърнем внимание и да се научим, че няма как да искаме свестен мъж, ако самите ние сме кучки!
    Момичетата (а и момчетата), които сте попадали само на кретени/кучки - замислете се ВИЕ как се държите и какво всъщност търсите. Аз преди години, когато осъзнах, че мъжете всъщност си падат по мен, осъзнах и още нещо - това как се държа определя какви мъже привличам. Когато носех къси поли в дискотеката и танцувах с всяко момче наоколо и се целувах с кого ли не, стига да е що-годе симпатичен и сме си поговорили час-два, ми се лепяха такива, които търсят само секс. И се чудех защо, по дявлите, мен не ме харесват свестни момчета, които да искат нормална връзка и да не ме натискат за секс. Но се осъзнах, намерих си мястото и съответно съм имала поне 3-4 добри връзки с момчета, коитоне са искали да си легнем на първата вечер, а са ме ценяли и като човек.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Предлагам да изселим мъжете на Меркурий,и планетата земя да се прекръсти на ''Безкурий''
    ОДИН!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Предлагам да изселим мъжете на Меркурий,и планетата земя да се прекръсти на ''Безкурий''
    Предпочитам на Меркурий да дойда, защото женската злоба ще унищожи другата планета

Sissy права си в това, което казваш. Само дето не съм повлияна от несполучлива връзка и за това не исках да обсъждам жени, мъже и кой какво търси. Бих отговорила на твоя цитат с нещо, което бях забравила и преди малко се сетих:
    - "Баща ми е боклук, брат ми е боклук и съпруга ми е боклук. Сина ми нищо, че се старая да го възпитам и той ще стане боклук по простата причина, че е мъж."
    Такаче дали ние сме кучки или не, не може да повлия върху (вече) изградения характер на мъжете.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    - "Баша ми е боклук, брат ми е боклук и съпруга ми е боклук. Сина ми нищо, че се старая да го възпитам и той ще стане боклук по простата причина, че е мъж."
    Аргументи ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Тази тема според мен е почти обратния вариант на тази за златотърсачките, където се слагат всички жени под един знаменател. Тези общи изказвания, че всички са еднакви, винаги са ме озадачавали.
    Жалко наистина за момичетата, които никога не са срещали свестни мъже. Но нека ви цитирам нещо дори леко изтъркано: Свестните мъже са тук и са повече отколкото предполагаме. Въпросът е да им обърнем внимание и да се научим, че няма как да искаме свестен мъж, ако самите ние сме кучки!
    Момичетата (а и момчетата), които сте попадали само на кретени/кучки - замислете се ВИЕ как се държите и какво всъщност търсите. Аз преди години, когато осъзнах, че мъжете всъщност си падат по мен, осъзнах и още нещо - това как се държа определя какви мъже привличам. Когато носех къси поли в дискотеката и танцувах с всяко момче наоколо и се целувах с кого ли не, стига да е що-годе симпатичен и сме си поговорили час-два, ми се лепяха такива, които търсят само секс. И се чудех защо, по дявлите, мен не ме харесват свестни момчета, които да искат нормална връзка и да не ме натискат за секс. Но се осъзнах, намерих си мястото и съответно съм имала поне 3-4 добри връзки с момчета, коитоне са искали да си легнем на първата вечер, а са ме ценяли и като човек.
    Браво Много добре казано.

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    - "Баша ми е боклук, брат ми е боклук и съпруга ми е боклук. Сина ми нищо, че се старая да го възпитам и той ще стане боклук по простата причина, че е мъж."
    Аргументи ?
    1. Това е цитат от един достоен за мен човек, който вие няма как да познавате.
    2. Какви аргументи по - точно искаш?!

Sissy права си в това, което казваш. Само дето не съм повлияна от несполучлива връзка и за това не исках да обсъждам жени, мъже и кой какво търси. Бих отговорила на твоя цитат с нещо, което бях забравила и преди малко се сетих:
    Такаче дали ние сме кучки или не, не може да повлия върху (вече) изградения характер на мъжете.

Голяма си мъжемразка.. Пфф едва ли,ако имаш син ще го мислиш за боклук

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мен ми става жал. С какви хора водите живота си, че може да раздавате такива епитети.

Горките.

Аз пък познавам чудни хора, но за жалост те са доста по-възрастни от мен. И не са нито боклуци, нито патици, златотърсачки и др.

Стига с тези проекции на негативни качества върху околните.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не съм мъжемразка Напротив обичам мъжете

Физически са чудесни иначе са ... малко по - горе си видял мнението ми :P

И дали ще смятам сина ми за боклук - не. Но както казах цитат, който аз не го приемам буквално и за това реших да го използвам в случая.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Искам да разбера с какво пола влияе на формирането на личността и автоматичното поставяне в графата "боклук". Мерси предварителнo.

Физически са чудесни иначе са ...
    И като ти спрат финансите или като престанеш да си им интересна стават анти мъже нали... смях!

Град
    Anfield Road
    Жените пък сте идеални.

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Искам да разбера с какво пола влияе на формирането на личността и автоматичното поставяне в графата "боклук". Мерси предварителнo.
    Мога да говоря и да споря на тази тема много. Но ще се опитам в две изречения да изложа възгледите си.

Мъже/момчета и Жени/момичета ... Родители възпитават на общочовешките неща децата си еднакво. След това идва време в което заради разликата в пола родителите възпитават по различен начин децата си. Момичетата по строго от момчета независимо, колко широко скроени хора са те (родители те). След това идва време в което децата порастват и започват да излизат с индивиди от техният пол. Така изграждат личноста си на базата на заобикалящото го. А то е различно м/у момчетата и момичетата.

А как да обясня НЕ буквалния смисъл на цитата, който използвах ?!

Моля! Пак заповядай.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Физически са чудесни иначе са ...
    И като ти спрат финансите или като престанеш да си им интересна стават анти мъже нали... смях!
    Никога не съм се оплаквала от мъжко внимание. Именно за това познавам достатъчно мъже за да изградя мнението си.
    Финансите не ме интересуват защото са материални неща, които са до време. Такаче не си прави грешни изводи.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Какви жени,какви мъже Почето хора тук нямат 18
    А други тепърва ще се формират като характери и живота тепърва ще ги поочуква

Съвсем нормално е на тази възраст момчетата да са такива идиоти,а повемето от нас да сме си зрели.Все пак по късно съзряват от нас.

Но не съм съгласна,че всички са такива.Въпреки,че наистина масовката са си такива.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Не съм мъжемразка Напротив обичам мъжете

Физически са чудесни иначе са ... малко по - горе си видял мнението ми :P

И дали ще смятам сина ми за боклук - не. Но както казах цитат, който аз не го приемам буквално и за това реших да го използвам в случая.
    Хората са казали:"Остави една жена да говори..докато сама не почне да си противоречи" :P

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Няма просто за какво друго да се хване човек в този цитат, който с четири думи гласи "всички мъже са боклуци". Обясни ми, защо трябва да смятам мъжете за боклуци. С какво пола има толкова фрапантна роля във формирането/изграждането/възпитанието на дадена личност?

Съвсем нормално е на тази възраст момчетата да са такива идиоти,а повемето от нас да сме си зрели.Все пак по късно съзряват от нас
    Това ме уби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си