.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122

Тема: Анти Мъже

какво да кажа...
    знам от опит че да си добър с момиче файда няма ...винаги иска повече ,винаги те пренебрегва и си играе с теб

искаш мъжкари??само да ти кажа че между тия "мъжкари" за които говориш мн малко от тях ще са добри с теб ...(за което вие момичета винаги претендирате)

какво искате ? да ви бием шамари и да се отнася с вас като с боклуци за да ни оцениете ли ???

аз ли не съм разбрала правилно, че soul нещо си се съгласяваше с авторката с изречението "от злетаци по-големи злета стават"(или както беше), или то наистина си беше така?

затова и я накарах да се аргументира, защото темата ми е (донякъде) интересна. а доколкото четох твоя пост ти се стараеш да набедиш женския пол за най-отвратителните същества, аз не споря, даже не знам(и отново питам) - къде, да му се невиди, съм тръгнала да защитавам жените? аз кажи-речи съм изразила същото мнение, и то е това, над твоето.

и да, темата затова ми е крайно (без)интересна. защото става дума за мъже и жени, а тук само някакви 16-годишни сополани и сополанковци мрънкат, афектирани от това, че някакъв пръдла/пръдльо им е бил шута.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Такаа. Май е време да ви разкажа история, която се случи тази и миналата седмица.
    Та говорихме си с един приятел на тема жени и той ми каза "Митак, искаш ли да видиш колко са елементарни?". Та се започна един и същ сценарий с колежка в моя офис и още 2 момичета. Резултата поне в моя офис беше "леле той е невероятен, толкова романтичен, кавалер, изискан, сериозен". Тя самата лапна като невиждала, а като я навиха и колежките и филма стана пълен. Тя реши, че принца, истинският мъж най-сетне се е появил. Да ви кажа ли къде е истината? Той просто иска да я боцне. Другите 2 дето видяха тоя филм вече са сред трофейте му. С колежката не стана защото официалната половинка на приятеля ми вече стана много бдителна и ще го спипа. Спря се на 2 от 3. Така, че не се заблуждавайте за това кое е мъжко и кое не. Излиза, че с едно мъжко поведение както повечето жени го разбират, може да вкараш всяка жена за 2 седмици в леглото си. Проверено е многократно и работи. Това ли искате?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    @marmaladke, Не целя да набедя женския пол за най-отвратителните същества, а просто изказвам малко по-остро мнение..
    Защото тук всеки претендира за права, за обич и какво ли още не, докато самите те не могат да направят това което искаш, защото за да взимаш, трябва и да даваш..
    А тук такива на по 15-16 циврят, че милото им ги бил зарязал заради някакФа си кифла.. бля бля бля.. и какво ли още не, че ще скачат, че ще си режат вените и такива глупости..
    Други пък постоянно повтарят, че за тях това нямало значение, онова нямало значение, а в други теми се противопоставят на предишните си постове и се затапват сами, след което птетендират за някакво ниво..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз искам да напомня, че темата не цели да покаже кой пол е по-качествен, а да разбере мотивите на авторката, които я подтикват да направи това заключение , да обори позицията и или да се съгласи с нея.

Моето мнение съм го изказал и целта ми беше по някакъв начин да модерирам дискусията. Не знам причините на тези нападки срещу мен. Не се мерим кой е по-мъж. Ако имате градивни критики, аз винаги ще съм отворен към тях.

Хайде да помислим върху темата. И даже да излезем от това окрупняване на мъже и жени. Да видим какво дефинираме като боклук (и другите сходни епитети). Какво прави човек такъв? На какви основи
    действаме толкова индуктивно и придаваме частни качества на общото?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

dimitar_ak, има го и това, че жените се оставят да бъдат омаяни/излъгани/както щете го наричайте, но пък и явно имат някакво желание да бъдат такива, поне аз така го разбирам на тоя етап от живота си.
    Една жена, както може да направи куп глупости, заради 5 мили думи, така и може изобщо да не се впечатли.
    И все си мисля, че ако една жена се трогне от някаква изтъркана фраза, то тя трябва или да е много тъпкана и унижавана досега, или просто да си е елементарна.

Иначе посоченият пример не е особено подходящ, поне за моите критерии(йей, имам си такива!). Т'ва мъжът да си има сериозна приятелка, да си живеят заедно и да имат наистина сериозни планове един за друг, а той да си тъче на 2 и повече стана, за да си поддържа мъжкото его(много измислено словосъчетание впрочем) е ебати и...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    [b]
    И все си мисля, че ако една жена се трогне от някаква изтъркана фраза, то тя трябва или да е много тъпкана и унижавана досега, или просто да си е елементарна.

Не съм съгласна!Значи,дори когато приятелят ми ми направи комплимент и то най-"изтъркан",означава,че съм унижавана и елементарна,ли?!?!?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

е, те всички комплименти са изтъркани реално погледнато. "Тая рокля много ти отива", "Имаш хубава кожа"...

едно е приятелят ти да ти каже, че днес си много хубава, друго е да ти дойде някакъв мъж, който слабо познаваш и да почне да ти се обяснява колко дълбоки ти били очите, а ръцете какви нежни ти били...

да не говорим, че ти на приятеля си ще му пуснеш и без да ти сипе комплименти.

все тая. не издребнявайте и не се правете на ударени, само и само, за да поспамите.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    е, те всички комплименти са изтъркани реално погледнато. "Тая рокля много ти отива", "Имаш хубава кожа"...

едно е приятелят ти да ти каже, че днес си много хубава, друго е да ти дойде някакъв мъж, който слабо познаваш и да почне да ти се обяснява колко дълбоки ти били очите, а ръцете какви нежни ти били...

да не говорим, че ти на приятеля си ще му пуснеш и без да ти сипе комплименти.

все тая. не издребнявайте и не се правете на ударени, само и само, за да поспамите.

И ти не се прави на ударена.Никой не спами,а цитата горе е твой.

И не мисля,че ще разрешите спор,който се води от хилядолетия.

Преди всичко сме хора и каквото прави единия,това прави и другия,без значение половете.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Преди всичко сме хора и каквото прави единия,това прави и другия,без значение половете.
    И от чешмата потече Джони Уокър...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Уф поредната сърцераздираелна тема защото някоя е отрязала Mister Nice Guy.

Кога ще се научите че да си привлекателен не значи да си гадняр? Но не значи и да си добър?

Рони - нещо интересно из темата има ли? Освен факта че всички подкрепят автора и обиждат жените?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

авторКА е.
    и аз обиждам жените, по-скоро девойките.
    ииии, общо-взето, както винаги в такива теми, има крайни мнения тип плюс и минус.
    нищо де, пак е интересно.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Такаа. Май е време да ви разкажа история, която се случи тази и миналата седмица.
    Та говорихме си с един приятел на тема жени и той ми каза "Митак, искаш ли да видиш колко са елементарни?". Та се започна един и същ сценарий с колежка в моя офис и още 2 момичета. Резултата поне в моя офис беше "леле той е невероятен, толкова романтичен, кавалер, изискан, сериозен". Тя самата лапна като невиждала, а като я навиха и колежките и филма стана пълен. Тя реши, че принца, истинският мъж най-сетне се е появил. Да ви кажа ли къде е истината? Той просто иска да я боцне. Другите 2 дето видяха тоя филм вече са сред трофейте му. С колежката не стана защото официалната половинка на приятеля ми вече стана много бдителна и ще го спипа. Спря се на 2 от 3. Така, че не се заблуждавайте за това кое е мъжко и кое не. Излиза, че с едно мъжко поведение както повечето жени го разбират, може да вкараш всяка жена за 2 седмици в леглото си. Проверено е многократно и работи. Това ли искате?
    Един истински мъж , за да бъде наречен такъв , не е нужно да бъде бройкаджия . Май не си схванал смисъла на темата като цяло.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    авторКА е.
    и аз обиждам жените, по-скоро девойките.
    ииии, общо-взето, както винаги в такива теми, има крайни мнения тип плюс и минус.
    нищо де, пак е интересно.
    Сега ще кажеш, че мойте мнения не са интересни
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Понеже много обичам постовете на точно този потребител (<3:Д),
    избирам да го цитирам като нагледна аргументация на неизказаната си теза. Един вид "с чуждите камъни", нали...
    За да дам посока на разчитане, добавям - никой нямаше да се лъже, ако не съществуваха лъжещи. И тежки, фем думичките, които хич и не мисля да въвеждам, защото няма особен смисъл.)

//А имортълбляблябля(извинява се за ника, бавен ми е нетът и няма да се връщам да проверя) колко много се е променил след онази-с-подаръците, не е истина просто...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хубаво де.. предвид че първия пост е написан толкова неразбираемо.. айде някой да ми синтезира за какво иде реч.

Щото освен чист хейт и завист.. друго не виждам в поста на авторката? А все пак това са 6 страници...

Едва ли Чавдар ще ви позволи да си играете толкоз.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

абе, за вас модераторите няма ли сънчо, интересни мачове, чалготеки и прочие?
    писна ми да ме сгащват.

Оф.. оф .. ае момичета вие , ако се видите от страни как изглеждате и какво правите .. За най малко се правите на интересни . Ние сме не ставали .. много лесно да го кажете .. Вижте се какво представлявате без грим и после пак кажете нещо . Аи моля ви се осъзнайте се .
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Айде още една... ей ше ме скъсате от смях... добре, че има такива като вас да ме изкарат от иначе сивия ми животец
    Авторке, спри с тая математика, и махни общия знаменател
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Моля? След като темата е написана по такъв начин, и аз ще отговоря така. Защо трябва като ви зареже едно момче да си мислите, че ги знаете всички в света какви са и да ги обявите с един общ знаменател за боклуци? Защо си мислите, че трябва да има роля на жената и роля на мъжа, а не всички да сме равни? Защо трябва като си момиче да си мислиш, че ние сме най-съвършеното творение на природата и сме по-добри от момчетата (а и обратното - като си момче да защитаваш само своята страна)?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Признавам си. Стигнах само до 3та страница и не можах да се въздържа да пиша. После ще го дочета. Обещавам.

Към авторката. Писнало ти е и всички мъже били еднакви. Как ли пък не, защото ли вече не се очудвам. На мен пък вече ми писна от наранени душици тип ала Крива ми е ракетата и за това и Космоса и пречи. Появила се някоя наранена жена и хоп айде всички мъже и криви. Защото е изпробвала около 4те милиарда мъже по света и ги знае всички до един.Появил се някой наранен мъж и айде хоп всички жени пък на него му били виновни и еднакви при положение че не ги е изпробвал всички. В повечето случаи и тези жени и мъже, които черпят от БОГАТИЯТ си опит са твърде млади за това. Толкова ли не можахте да разберете че абсолютно всеки човек си е индивидуален или пък точно тези хора, които подминавате с едва ли не насмешка по улицата може и да се окажат точните хора. Пък като толкова не те кефят мъжете и са ти толкова еднакви и противни....ами лесно има...просто стани лисбийка, може така и по да ти хареса. Нека и момичетата/жените, които мислят по същият начин като тпоследват примера ти и те да станат лисбийки. Пък може и да си се забабвлявате взаимно. Пък мъжете мислещи по този начин за жените, никой не им пречи да станат педераси и да си се забавляват взаимно. Хем едните ще са доволни, хем другите.Ебаси и мрънкалата се появихте в последно време. Честно.

П.П. Извинявай, но ако се държиш като всеизвестната вече Ванеса от Биг Брадър освен секс или по точно ебане от мъжете нищо друго не очаквай. Ако се държиш като кучка, курва и т.н. и мъжете ще те възприемат по същият начин и не очаквай любов. Ако си потърсиш някои по скромен наглед може и да останеш по-малко разочарована и по приятно изненадана..

П.П. Съотношението свестни мъже-свестни жени е горе долу еднакво колкото и странно да ти звучи това.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Мислех повече да не се включвам в дебатите защото въпросите към мен бяха еднотипни а отговори на тях бях дала. Не не съм наранена от някой мъж. Не ми е разбито сърцето нито нещо подобно. Дразни ме държанието на мъжкия пол.

Боклук - трудно да го дифинирам с точност и ще дам един пример:
    Давид и Елеонора от Big Brother и отношението му към майката на детето му.

Град
    На една звиздичка
    Не говори за всички мъже/момчета. Има и изключения!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Мислех повече да не се включвам в дебатите защото въпросите към мен бяха еднотипни а отговори на тях бях дала. Не не съм наранена от някой мъж. Не ми е разбито сърцето нито нещо подобно. Дразни ме държанието на мъжкия пол.

Боклук - трудно да го дифинирам с точност и ще дам един пример:
    Давид и Елеонора от Big Brother и отношението му към майката на детето му.
    Давид и Елеонора от Биг Брадър. Такааам. Ама че хубав пример си дала макар че там са събрани от кол и въже и изобщо не са представителна извадка на България.

Елеонора-някаква 19 годишна пикличка, която обича шума на парите, готова е да и разпорят дупето за малко повече пари и би скочила на едва ли не всеки богаташ за да са и изрядни маникюрчето, причесчицата и гримчето. С няколко думи пълна курвичка и лигла.

Давид-една мъжка путка, която за да впечатли и грабне вниманието на глезеното Елеонорче се е правил на богаташ като е теглил заеми да и купува скъпи обувки за да се ебнат малко и евентуално да се оженят като "умната " му главица изобщо не е разсъдила че Елеонорчет може някога да зареже и него и детето им и да го остави да си троши празната глава като се мъчи да плати всичките си дългове направил за нея. Защото е една мъжка путка.

И ти пък намери точно с кои да даваш пример кой е боклук и кой не е. Че то кой не е от тия двамата пък и от ако не всички то повечето в тази къща без значение дали са мъже или жени.
    Ако такива хора са ти обкръжението в реалноста ми е ясно защо си толкова недоволна. Но това ще да е, защото нямаш интимни отношения с жените около теб. А ако ти е наистина такова обкръжението това говори много лошо и за теб самата. Така че нямаш никакво право да изкарваш виновни всички мъже за това. Пак казвам може да пробваш например с някои по, скромен, по беден, не чак манекен, без самочувствие до небето, по- малко известен сред гъзарите и т.н. и може и да останеш по доволна. В противен случай както казах обърни резбата или си се праскай като за световно с разни богаташи и едри и рейтингови маймуни като проститка и се кефи на секса с тях поддържайки си тезата за собствено успокоение колко били гадни мъжете и как не ставали за нищо друго освен за секс.

П.П.Ако и ти си такава като Елеонора лошото държание ще е най-малкото нещо, което заслужаваш.

Добре дошла в клуба! Не знам дали кифлите са първи или анти-мъжете, но еднат група е генерирана от другата. Ако си човек на място ще изтупаш калта, ще станеш и ще продължиш напред. Няма друг начин....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си