- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Анти Мъже
marjesa, зависи какво разбираш под думата мъже.
хаха ами ние, гей момчетата?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
че ние жените да не би да сме перфектни? Колко жени има, които само си играят с мъжете и нараняват чуствата им... колко има, които се правят на важни и недостъпни, а самочуствието им не се покрива и на половина... мъжете се променят и изпедерастяват, защото има кой да ги харесва.. сякаш не си виждала някъв фешън да върви по улиците и 30 кифли след задника му се влачат.. Повечето от нещата, които си написала не се отнасят и за половината от мъжкото население, а за 1-2 индивида, които ти познаваш. Това, което се опитвам да кажа е, че не трябва да слагаш всички мъже под общ знаменател и да разбереш колко много недостатъци имат и жените и колко са се променили и те през изминалите години..
Добре и аз мога да обърна заглавието на темата...Какво мисля ли?
Мисля ,че момичетата на възраст 14-16 години са още деца! Казвам го не защото съм много голям просто от опит и това ,което съм видял дотук.
Бях зарязан от момиче ,защото тя пушеше и постоянно се опитвах да и натякна да ги откаже.Е явно тя не е била на същото мнение...и това си имаше последстия.Четох и темата за залототърсачките и си помислих как евентуално може или по-точно има 70% шанс да се случа на такъв индивид.Какво искам ли?
Едно нормално момиче,което НЕ пуши ,учи както трява в училище и все пак се държи като реално мислещ човек!
А колкото до това какви били момчетата...всичките ми приятели са свестни ,но момичетата не търсят просто свестни или се лъжа?![]()
Ти сериозно ли очакваш да промениш човека с който си от малко време просто, защото на теб не ти харесва определено нещо? 'Щото това е адски егоистично. Ако действително си обичал някого не би искал да го променяш. Конкретно дали да пушиш или не си е личен избор и като всеки такъв ти нямаш право да го вземаш от името на друг. Това е детинско.Първоначално написано от asp1r1n94
Ще замълча! Прочети пак по-ясно какво пише и какви са последствията.
А това беше само пример
Не разбирам позицията на авторката, от една страна търси отношение тип "марш, жено, в кухнята", от друга се възмущава от него.
Освен това у всеки мъж има нещо женско и у всяка жена нещо мъжко, развити в различна степен. Дори когато е в по - голяма, никой не трябва да бъде осмиван или потискан, само защото трябва да се впише в насадения стереотип. Не може да изисквате от някого да бъде нещо, което не е. Особено хора с претенции за широкоскроеност.
На мен пък сте ми много интересни като почнете така. Какво като партньора ви пуши? По-малко човек ли е, боклук ли е, какъв е? Да ви дими в лицето разбирам, ама... И да, не всички пушачи вонят на цигари нон-стоп. И не всички момичета пушат като комини. И искам да ми дефинираш думата "свестен", 'щото така подхвърлено не ме радва и не разбирам даже за какво точно се говори.
Благодаря за коментарите по темата и извън нея. Харесва ми позицията на всички.
Попринцип изучавам и за напред ще изучавам психология. И тази тема беше, като задача за мен - по някакъв начин да ви провокирам. Темата беше банална но пък всеки има мнение върху нея. Съжалявам за това, че малко ви поизползвах но непознати е по лесно да провокираш.
Попринцип ето и моето становище - Мъжете не са боклуци. Просто имат недостатъци, като всички живи същества. Човек не се променя, а се нагажда т.е когато приемеш нещо то вече не ти прави такова впечатление. Всички мъже не са еднакви просто имат сходства. Всички те са мъже в една или друга ситуация.
Сори че чак сега пиша. Кой казва, че трябва мъжката половинка да бъде по-силна психически от женската? Ето това имам предвид, като говоря за предразсъдъци. Всички хора сме еднакви, всички имаме чувства, независимо дали сме мъже или жени. Всеки има право да се почувства кофти, да се разплаче, да е объркан понякога, да бъде подкрепен, а не вечно той да подкрепя.Първоначално написано от marjesa
Освен това кой претендира, че сме по-силния пол? Аз не претендирам, даже точно обратното - смятам, че вие сте психически по-силни.
П.П. опа, чак сега прочетох, че темата е била за провокация. В такъв слуай мнението ми може би се обезсмисля, но все пак ще го оставя, да си имаш още една позиция за задачката![]()
В повечето случаи жените това търсят. Някои от тях обичат да бъдат слабите, да бъдат безащитните.Кой казва, че трябва мъжката половинка да бъде по-силна психически от женската?
Вече ми стана любимец с това, че смяташ нас за по - силни.Освен това кой претендира, че сме по-силния пол? Аз не претендирам, даже точно обратното - смятам, че вие сте психически по-силни.
Но пък в много разговори с мъжете те претендират това - че са по - силни. От една страна е нормално защото така искат да се изтъкнат и да чувстват надмощие. Но пък от друга не е правилно. Понякога ви оставяме да си мислите така и вие се опитвате (не нарочно) да ни мачкате.[/quote]
Първоначално написано от marjesa
Абе я излез от филма..Знам че има такива теми за "истинските мъже" ... Но тук искам да кажа моето мнение за сегашните боклуци, идиоти, мишки, страхливци и прочие. Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето. Защо вече ние жените трябва да играем тяхната роля? Нашата не ни ли е достатъчна. Може би с цел да ни се харесат се правят на глупави (едвали) ... Защо трябва ние да диктуваме нещата, да отстояваме позиции, да поемаме освен нашите отговорности и техните, да заставаме пред ударите на живота , и да ги пазим всякаш са деца?!?!?!
Трябва ли да бъдат върнати казармите, за да бъде върната нашата роля на ЖЕНИ в живота ?! Зъщо винаги сме "лигли", когато ни боли нещо? Защо винаги сме "кифли", когато се наконтим за да не ги излагаме пред приятелите им? Защо сме "смотани", когато изпуснем нещо? Защо те винаги са прави? Защо те никога не признават грешките си макар и очевидни да са ????
P.S. Извинявам се ако не е на точното място темата!
Каква психология?!?!?! Ти не успя да защитиш адекватно и една своя дума..![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
niquetamere ти май бъркаш психологията с реториката![]()
Не, не бъркам психологията с изкуството човек да се изказва.Можеше с думи прости да се опита да защити тезата си, макар и видиш ли да е чиста проба провокация.
Първоначално написано от w0sh
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
niquetamere Хехе, посъветвал си се с чичко ГугълТова е добре, по-добре отколкото да пишеш глупости. В психологията последното нещо, за което става въпрос е да си защитаваш тезата. В психологията няма правилно и неправилно, там всяка гледна точка се цени, защото всики сме различни. И за да си добър психолог трябва да умееш да приемаш чуждата гледна точка и да вникваш в нея, а не да убеждаваш хората в нещо друго. А и целта на авторката явно е била да провокира, а не да си защитава тезата, още повече, че тя накрая уточни, че това не е нейната теза и каза истинската си такава
![]()
хХАХАХАХАХ... реторика...
Всеки средно интелигентен човек, би трябвало да знае значението на тази дума (наука)! Дори и да бях пропуснал, на лекции съм си наваксал.
За да успееш да повлияеш на даден индивид има много похвати за манипулативно въздействие. Аргумента е този логически довод,който служи за отвърждаване на тезата и ДА, той е похват за манипулация! Така че твърдението ти, че в психологията аргумента е последното нещо за което става въпрос, е меко казано смешно!
Правилно, google ще ти бъде полезен в това, да не пишеш глупости!
Наистина ме разсмиваш...да кажем, че съм по-запознат с психологията от теб, включително имам преки впечатления. Както и да е, айде със здраве!
![]()
Да кажем, че следвам психология :Д
Да кажем, че говориш празни приказки. Лек ден!