.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122

Тема: Анти Мъже

marjesa, зависи какво разбираш под думата мъже.

Голям фен Аватара на dimi93
    хаха ами ние, гей момчетата?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    че ние жените да не би да сме перфектни? Колко жени има, които само си играят с мъжете и нараняват чуствата им... колко има, които се правят на важни и недостъпни, а самочуствието им не се покрива и на половина... мъжете се променят и изпедерастяват, защото има кой да ги харесва.. сякаш не си виждала някъв фешън да върви по улиците и 30 кифли след задника му се влачат.. Повечето от нещата, които си написала не се отнасят и за половината от мъжкото население, а за 1-2 индивида, които ти познаваш. Това, което се опитвам да кажа е, че не трябва да слагаш всички мъже под общ знаменател и да разбереш колко много недостатъци имат и жените и колко са се променили и те през изминалите години..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Добре и аз мога да обърна заглавието на темата...Какво мисля ли?
    Мисля ,че момичетата на възраст 14-16 години са още деца! Казвам го не защото съм много голям просто от опит и това ,което съм видял дотук.
    Бях зарязан от момиче ,защото тя пушеше и постоянно се опитвах да и натякна да ги откаже.Е явно тя не е била на същото мнение...и това си имаше последстия.Четох и темата за залототърсачките и си помислих как евентуално може или по-точно има 70% шанс да се случа на такъв индивид.Какво искам ли?
    Едно нормално момиче,което НЕ пуши ,учи както трява в училище и все пак се държи като реално мислещ човек!
    А колкото до това какви били момчетата...всичките ми приятели са свестни ,но момичетата не търсят просто свестни или се лъжа?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Добре и аз мога да обърна заглавието на темата...Какво мисля ли?
    Мисля ,че момичетата на възраст 14-16 години са още деца! Казвам го не защото съм много голям просто от опит и това ,което съм видял дотук.
    Бях зарязан от момиче ,защото тя пушеше и постоянно се опитвах да и натякна да ги откаже.Е явно тя не е била на същото мнение...и това си имаше последстия.Четох и темата за залототърсачките и си помислих как евентуално може или по-точно има 70% шанс да се случа на такъв индивид.Какво искам ли?
    Едно нормално момиче,което НЕ пуши ,учи както трява в училище и все пак се държи като реално мислещ човек!
    А колкото до това какви били момчетата...всичките ми приятели са свестни ,но момичетата не търсят просто свестни или се лъжа?
    Ти сериозно ли очакваш да промениш човека с който си от малко време просто, защото на теб не ти харесва определено нещо? 'Щото това е адски егоистично. Ако действително си обичал някого не би искал да го променяш. Конкретно дали да пушиш или не си е личен избор и като всеки такъв ти нямаш право да го вземаш от името на друг. Това е детинско.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ще замълча! Прочети пак по-ясно какво пише и какви са последствията.
    А това беше само пример

Не разбирам позицията на авторката, от една страна търси отношение тип "марш, жено, в кухнята", от друга се възмущава от него.

Освен това у всеки мъж има нещо женско и у всяка жена нещо мъжко, развити в различна степен. Дори когато е в по - голяма, никой не трябва да бъде осмиван или потискан, само защото трябва да се впише в насадения стереотип. Не може да изисквате от някого да бъде нещо, което не е. Особено хора с претенции за широкоскроеност.

На мен пък сте ми много интересни като почнете така. Какво като партньора ви пуши? По-малко човек ли е, боклук ли е, какъв е? Да ви дими в лицето разбирам, ама... И да, не всички пушачи вонят на цигари нон-стоп. И не всички момичета пушат като комини. И искам да ми дефинираш думата "свестен", 'щото така подхвърлено не ме радва и не разбирам даже за какво точно се говори.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Благодаря за коментарите по темата и извън нея. Харесва ми позицията на всички.
    Попринцип изучавам и за напред ще изучавам психология. И тази тема беше, като задача за мен - по някакъв начин да ви провокирам. Темата беше банална но пък всеки има мнение върху нея. Съжалявам за това, че малко ви поизползвах но непознати е по лесно да провокираш.

Попринцип ето и моето становище - Мъжете не са боклуци. Просто имат недостатъци, като всички живи същества. Човек не се променя, а се нагажда т.е когато приемеш нещо то вече не ти прави такова впечатление. Всички мъже не са еднакви просто имат сходства. Всички те са мъже в една или друга ситуация.

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    По важно е мъжката роля, като психическата половинка . Тя трябва да бъде по - силна от женската. Затова вие претендирате, че сте по силния пол и искам да го докажете. Това имам в предвид, като казвам че сме си разменили местата.
    Сори че чак сега пиша. Кой казва, че трябва мъжката половинка да бъде по-силна психически от женската? Ето това имам предвид, като говоря за предразсъдъци. Всички хора сме еднакви, всички имаме чувства, независимо дали сме мъже или жени. Всеки има право да се почувства кофти, да се разплаче, да е объркан понякога, да бъде подкрепен, а не вечно той да подкрепя.

Освен това кой претендира, че сме по-силния пол? Аз не претендирам, даже точно обратното - смятам, че вие сте психически по-силни.

П.П. опа, чак сега прочетох, че темата е била за провокация. В такъв слуай мнението ми може би се обезсмисля, но все пак ще го оставя, да си имаш още една позиция за задачката

Повече от фен Аватара на marjesa
    Кой казва, че трябва мъжката половинка да бъде по-силна психически от женската?
    В повечето случаи жените това търсят. Някои от тях обичат да бъдат слабите, да бъдат безащитните.

Освен това кой претендира, че сме по-силния пол? Аз не претендирам, даже точно обратното - смятам, че вие сте психически по-силни.
    Вече ми стана любимец с това, че смяташ нас за по - силни.
    Но пък в много разговори с мъжете те претендират това - че са по - силни. От една страна е нормално защото така искат да се изтъкнат и да чувстват надмощие. Но пък от друга не е правилно. Понякога ви оставяме да си мислите така и вие се опитвате (не нарочно) да ни мачкате.[/quote]

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Благодаря за коментарите по темата и извън нея. Харесва ми позицията на всички.
    Попринцип изучавам и за напред ще изучавам психология. И тази тема беше, като задача за мен - по някакъв начин да ви провокирам. Темата беше банална но пък всеки има мнение върху нея. Съжалявам за това, че малко ви поизползвах но непознати е по лесно да провокираш.

Попринцип ето и моето становище - Мъжете не са боклуци. Просто имат недостатъци, като всички живи същества. Човек не се променя, а се нагажда т.е когато приемеш нещо то вече не ти прави такова впечатление. Всички мъже не са еднакви просто имат сходства. Всички те са мъже в една или друга ситуация.
    Знам че има такива теми за "истинските мъже" ... Но тук искам да кажа моето мнение за сегашните боклуци, идиоти, мишки, страхливци и прочие. Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето. Защо вече ние жените трябва да играем тяхната роля? Нашата не ни ли е достатъчна. Може би с цел да ни се харесат се правят на глупави (едвали) ... Защо трябва ние да диктуваме нещата, да отстояваме позиции, да поемаме освен нашите отговорности и техните, да заставаме пред ударите на живота , и да ги пазим всякаш са деца?!?!?!
    Трябва ли да бъдат върнати казармите, за да бъде върната нашата роля на ЖЕНИ в живота ?! Зъщо винаги сме "лигли", когато ни боли нещо? Защо винаги сме "кифли", когато се наконтим за да не ги излагаме пред приятелите им? Защо сме "смотани", когато изпуснем нещо? Защо те винаги са прави? Защо те никога не признават грешките си макар и очевидни да са ????

P.S. Извинявам се ако не е на точното място темата!
    Абе я излез от филма..

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Каква психология?!?!?! Ти не успя да защитиш адекватно и една своя дума..
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

niquetamere ти май бъркаш психологията с реториката

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Не, не бъркам психологията с изкуството човек да се изказва.Можеше с думи прости да се опита да защити тезата си, макар и видиш ли да е чиста проба провокация.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Сигурно това изказване стои върху богат житейски опит на зряла жена, която се е сблъскала с трудностите в живота.

А пък, когато дойде някой силен мъж и ти каже да отиваш в кухнята, където ти е мястото какво правим?
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

niquetamere Хехе, посъветвал си се с чичко Гугъл Това е добре, по-добре отколкото да пишеш глупости. В психологията последното нещо, за което става въпрос е да си защитаваш тезата. В психологията няма правилно и неправилно, там всяка гледна точка се цени, защото всики сме различни. И за да си добър психолог трябва да умееш да приемаш чуждата гледна точка и да вникваш в нея, а не да убеждаваш хората в нещо друго. А и целта на авторката явно е била да провокира, а не да си защитава тезата, още повече, че тя накрая уточни, че това не е нейната теза и каза истинската си такава

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Сигурно това изказване стои върху богат житейски опит на зряла жена, която се е сблъскала с трудностите в живота.

А пък, когато дойде някой силен мъж и ти каже да отиваш в кухнята, където ти е мястото какво правим?
    otiва в кухнята

Фен
    Град
    the world is mine ~
    хХАХАХАХАХ... реторика...
    Всеки средно интелигентен човек, би трябвало да знае значението на тази дума (наука)! Дори и да бях пропуснал, на лекции съм си наваксал.

За да успееш да повлияеш на даден индивид има много похвати за манипулативно въздействие. Аргумента е този логически довод,който служи за отвърждаване на тезата и ДА, той е похват за манипулация! Така че твърдението ти, че в психологията аргумента е последното нещо за което става въпрос, е меко казано смешно!
    Правилно, google ще ти бъде полезен в това, да не пишеш глупости!

Наистина ме разсмиваш...да кажем, че съм по-запознат с психологията от теб, включително имам преки впечатления. Както и да е, айде със здраве!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да кажем, че следвам психология :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Да кажем, че говориш празни приказки. Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си