Цитирай Първоначално написано от marjesa
Благодаря за коментарите по темата и извън нея. Харесва ми позицията на всички.
Попринцип изучавам и за напред ще изучавам психология. И тази тема беше, като задача за мен - по някакъв начин да ви провокирам. Темата беше банална но пък всеки има мнение върху нея. Съжалявам за това, че малко ви поизползвах но непознати е по лесно да провокираш.

Попринцип ето и моето становище - Мъжете не са боклуци. Просто имат недостатъци, като всички живи същества. Човек не се променя, а се нагажда т.е когато приемеш нещо то вече не ти прави такова впечатление. Всички мъже не са еднакви просто имат сходства. Всички те са мъже в една или друга ситуация.
Знам че има такива теми за "истинските мъже" ... Но тук искам да кажа моето мнение за сегашните боклуци, идиоти, мишки, страхливци и прочие. Най - несъвършеното дело на природата това е мъжа/момчето. Защо вече ние жените трябва да играем тяхната роля? Нашата не ни ли е достатъчна. Може би с цел да ни се харесат се правят на глупави (едвали) ... Защо трябва ние да диктуваме нещата, да отстояваме позиции, да поемаме освен нашите отговорности и техните, да заставаме пред ударите на живота , и да ги пазим всякаш са деца?!?!?!
Трябва ли да бъдат върнати казармите, за да бъде върната нашата роля на ЖЕНИ в живота ?! Зъщо винаги сме "лигли", когато ни боли нещо? Защо винаги сме "кифли", когато се наконтим за да не ги излагаме пред приятелите им? Защо сме "смотани", когато изпуснем нещо? Защо те винаги са прави? Защо те никога не признават грешките си макар и очевидни да са ????

P.S. Извинявам се ако не е на точното място темата!
Абе я излез от филма..