- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте си мнението моля
Здравейте може би темата ще ви се стори малко безмислена но все пак си дайте мнението моля ви .. значии на почти 16 години съм .. тежа 46 кг висока съм 1.60 и мерките ми са 80/60/85 .. та понеже понякога малко се притеснявам от малкият размер на бюста си .. мислите ли, че в сравнение с другите ми мерки .. бюстът съвпада ..
Струва ми се добре.
Може би... Снимка?Първоначално написано от SadBoy93
![]()
![]()
![]()
It's too late...
попринцип най-добрия вариант е 90/60/90, ама пак е добре
e да 90/60/90 наистина е най-добрия вариант, но все пак няма как да го променя ..![]()
Снимка?Първоначално написано от ladypopular
It's too late...
ами ако може дай скайп ..
Има как да го промениш, но е тъпо. Качи снимка да те видим се пак... и аз искам
Силикон ли ? .. не бих искала а и съм още много малка а относно снимка който иска нека си даде скайпа не бих искала тук да си качвам снимки по бельо ..
не не пишете на лично .. просто не че нещо но не искам да имам снимки точно тук .. иначе на никой няма да откажа да пратя по скайп![]()
моят скайп е marto_5655, но ми се струва че с добре![]()
![]()
е чИ аз мога да ти искам скайп-ти да ми пратиш снимките-аз да ги разпространя където ми душа иска
доста си глупава-нема разлика дали на скайп или тука ш ги качиш![]()
и на мене ми се струва мн добре,но все пак ако искаш прати да преценя .
скп: go6okarboratora
<3
90/60/90 е добре за някой 170-180 висок, но някоя по-нисичка с 90 ханш ще изглежда пухкава.Първоначално написано от dakata123
При мен всичко си е добре, замо гърдите ми се струват малко по-големи от колкото трябва понеже талията ми е 60, подгръдна 72 и гръдна 92 и някакси не си отиват. Ако облека широка блуза гърдите ми я изтеглят напред и изглежда все 1 имам коремче, а там е въздух, а ако съм с блуза по тялото имам 1 съученик голям комплексар на тема големина, който веднага почва да се подиграва, че имам цици...честно казано за мен това е най-тъпото нещо, за което човек може да се подиграва, но аз го съжалявам, понеже съм сигурна щом той се подиграва, че аз имам цици, неговата пишка сигурно е адски малка и от там идват тези комплекси.![]()
ама мнооо курвенско стана да ти се предлагат момчетата,скайпове тука дават ,струват,цицките ти да видят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След огледа(снимката)както казах супер са ти мерките
![]()
btw:кво са радвате ве моита гръдна беше 110 миналата година![]()
<3