- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Посъветвайте ме .. моля ви .. важно е ..
Така на 15 и половина съм .. девствена съм .. имам гадже от 3 месеца и знам че той много иска да го направим .. имам му доверие и мисля че аз също съм готова за това , единствения проблем е че много се притеснявам от болката и от това как ще се представя .. дали това че съм девствена няма да му е неприятно ( е той знае де ) .. също така кръвта е много голям проблем за мен колкото и смешно да ви звучи .. та моля напредналите кажете си мнението ..![]()
Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш![]()
От такива коментари ми се повръща... Това, че си джиткал футбол до 17... трябва ли да я интересува?Първоначално написано от loko1
таа.. по темата: Не се притеснявай... ако наистина те обича... едва ли ще гледа колко кръв има или незнам си какво... + това не при всички има кръв и болки... Може и да няма болка... Може би трябва да поизкачаш още малко... За да си сигурна, че си готова... Внимавай да не е само за едната бройка...
It's too late...
Щом си мисли,че е готова да го прави.Всеки сам избира кога да започне да води полов живот.За момиче 15г. ми се струва малко рано,ноо..Първоначално написано от loko1
НЕ е задължително да боли и да има кръв.Това зависи от дебелината на химена..![]()
Ако мислиш, че си готова и няма да имаш проблеми, направи го. Болката я има винаги, сега или по-късно пак ще е там. Щом си сигурна в себе си и в него няма лошо
Доколкото виждам темата ти е едно съобщение до всички потребители,ти ни уведоми,че ще правиш секс. Не виждам формулиран въпрос за да се даде отговор или мнение.Единственото - радвам се за теб![]()
Ако наистина се чувстваш готова - направете го..И не се притеснявай за болката.. + предполагам,че знаеш,че всяко момиче е различно..Т.е. всеки организъм е различен..При някои има болка,при други - Не..Същата работа е и със кръвта..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е да така е знам, но все пак като всяко ново нещо така и с това изпитвам притеснение .. а и колкото и да съм чела друго си е опита ..
ние не можем да ти го дадем-трябва да си го придобиеш така да се кажеПървоначално написано от ladypopular
Да и това ми е ясно .. просто ви моля за съвети как да се справя по-добре .. как да мине по-възможно най-приятния и безболезнен начин ии как да не изглеждам като някое сумати много притеснено момиченце ..
Мислиш или си?!? .. имна голяма разлика!!Първоначално написано от ladypopular
![]()
Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай ..![]()
играй това мани я тая лейди популар
ОДИН!!!
мила не се бой от кръвта нема те отваря с кирка , а относно как ще се представиш момче е дупка е нема начин да не му хареса .. : )поне първия път де ... после ще се отракаш ..![]()
Exorcism !
Щом знае ще е по-внимателен.Първоначално написано от ladypopular
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
оф консверво бееПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
и какво като си девствена? голямо чудо... ако не е искал теб можеше спокойно да си хване някоя к*рваза болка и кръв при всяка жена е различно..е освен болката нея ще си я има
но не е болка за умиране..все пак рано или късно някой ще те "отвори" Ако си сигурна че искаш да е сегашният ти приятел давай
![]()
Не е вярно, че болката си я има. При мен, както и при някои от приятелките ми между другото, болка нямаше никаква. Четох някаква статистика, че кръв има в едва 25% от случаите. Спокойно и приятно прекарване!
дамммПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Ако не се чувстваш напълно сигурна, не прави грешката.
Виш сега, преди около 2 седмици бях в подобно положение, така че мога да ти дам съвет от скорошен опит.. На 16 съм и никога не ми е пукало, че приятелките ми водят полов живот от години. Секса за мен е просто начин да се изразходва излишна енергия
! Притеснявах се, като всяко момиче от новото, но притеснението ми беше минимално. В момента, в който момчето ми беше до мен и ме целуваше всичко беше лесно и просто, все едно не е нещо ново и т.н. В този момент той знаеше как да ме предразположи, да ме накара да се отпусна и просто да се забавлявам.
Искам просто да ти кажа, че щом имаш дори и минимални съмнения просто изчакай, ако той наистина иска да е с теб няма да е много голям проблем. Що се отнася за страха, никой тук не може да ти помогне. 1во Голяма роля има той, когато той знае какво прави всичко минава по - добре, ти се успокояваш и т.н. 2ро ти - трябва да си убедена, че го искаш в точния момент с точния човек, останалото е просто формалност. 3то за кръвта и т.н. много от приятелките ми, с който сме обсъждали е имало кръв, но малко, а при мен изобщо, незнам дали защото той беше адски внимателен и нежен или просто ген, но всичко си мина гладко. Така, че от мен толкова останалото зависи само от теб и от него. Надявам се да съм ти помогнала![]()
При момчетата първия път не е нещо особено но при момичетата е друго нещо.Това е специален момент който ти е само един път в живота ,поне от тия теми който съм изчел толкова време разбрах че за момичетата този момент е специален, не знам дали е такаНе искам да се правя на някой сдухан но ако наистина не си готова по-добре изчакай ,както си решиш не знам .. ние тук не можем да ти дадем опит и кураж.Апък и то от момчето зависи всичко , особено когато ти е за първи път ,момчето тогава трябва да поеме цялата отговорност
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
не се чувствай притисната и си вземи времето, не бързай за никъде. (:
а за кръвта - шуртенето на ебати кръвта общо-взето е малко хиперболизирано. доколко съм чувал / знам най-много да прокапе малко...
миминко ти даде хубави съвети, никой не очаква/иска от теб да си убер-активната и сексуалната на първия си (и следващите няколко) път..ще ти влезе в положението човека, ако държи на теб.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не си представяй някво кървище като сцена от "Тексаско клане"..
Има много малко количество кръв.Болка има,но и тя е много малка,минимална.Повече влиае притеснението,а най-хубаво е когато се чустваш уверена и преразположена.
(Който внимава в час по Биология знае..хех )![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Но трябва да знаеш че първия път е нещо специално,макар че в днешно време никой не му отдава такова значение.Според мен първият път трябва да е с някой специален,и като казвам специален нямам предвид първото момче в което мислиш че си "влюбена".Няма да има втори път,няма да имаш този шанс.За това си помисли много,много добре преди да го направиш.И когато си сигурна се отпусни и остави момчето да те води,сигурна съм че е опитен.Не се притеснявай,90% от момичетата са притеснени при първият си път.Би изглеждало доста изкуствено ако ти седиш като статуя и само гледаш да не се проличи се си притеснена или неопитна.Всъщност по-голямата част от момчетата се чустват някак горди и специални когато отнемат дественоста на някой,а и те винаги искат да бъдат лидери..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.