.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Посъветвайте ме .. моля ви .. важно е ..

Така на 15 и половина съм .. девствена съм .. имам гадже от 3 месеца и знам че той много иска да го направим .. имам му доверие и мисля че аз също съм готова за това , единствения проблем е че много се притеснявам от болката и от това как ще се представя .. дали това че съм девствена няма да му е неприятно ( е той знае де ) .. също така кръвта е много голям проблем за мен колкото и смешно да ви звучи .. та моля напредналите кажете си мнението ..

Banned Фен
    Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш

Цитирай Първоначално написано от loko1
    Лапета аз на 15 години цял ден играех мач пред блока, до 17 , 18 не можеш ли да чакаш
    От такива коментари ми се повръща... Това, че си джиткал футбол до 17... трябва ли да я интересува?

таа.. по темата: Не се притеснявай... ако наистина те обича... едва ли ще гледа колко кръв има или незнам си какво... + това не при всички има кръв и болки... Може и да няма болка... Може би трябва да поизкачаш още малко... За да си сигурна, че си готова... Внимавай да не е само за едната бройка...
    It's too late...

Щом си мисли,че е готова да го прави.Всеки сам избира кога да започне да води полов живот.За момиче 15г. ми се струва малко рано,ноо..

НЕ е задължително да боли и да има кръв.Това зависи от дебелината на химена..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Ако мислиш, че си готова и няма да имаш проблеми, направи го. Болката я има винаги, сега или по-късно пак ще е там. Щом си сигурна в себе си и в него няма лошо

Доколкото виждам темата ти е едно съобщение до всички потребители,ти ни уведоми,че ще правиш секс. Не виждам формулиран въпрос за да се даде отговор или мнение.Единственото - радвам се за теб

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако наистина се чувстваш готова - направете го..И не се притеснявай за болката.. + предполагам,че знаеш,че всяко момиче е различно..Т.е. всеки организъм е различен..При някои има болка,при други - Не..Същата работа е и със кръвта..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Е да така е знам, но все пак като всяко ново нещо така и с това изпитвам притеснение .. а и колкото и да съм чела друго си е опита ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ladypopular
    Е да така е знам, но все пак като всяко ново нещо така и с това изпитвам притеснение .. а и колкото и да съм чела друго си е опита ..
    ние не можем да ти го дадем-трябва да си го придобиеш така да се каже
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Да и това ми е ясно .. просто ви моля за съвети как да се справя по-добре .. как да мине по-възможно най-приятния и безболезнен начин ии как да не изглеждам като някое сумати много притеснено момиченце ..

Re: Посъветвайте ме .. моля ви .. важно е ..

.. и мисля че аз също съм готова за това ..
    Мислиш или си?!? .. имна голяма разлика!!

Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    играй това мани я тая лейди популар
    ОДИН!!!

Град
    София
    мила не се бой от кръвта нема те отваря с кирка , а относно как ще се представиш момче е дупка е нема начин да не му хареса .. : )поне първия път де ... после ще се отракаш ..
    Exorcism !

.. дали това че съм девствена няма да му е неприятно ( е той знае де ) ..
    Щом знае ще е по-внимателен.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

Ако си мислиш, че си достатъчно информирана за всичко, че Той е момчето, на което можеш да се довериш изцяло и ако се чувстваш отговорна за постъпките си давай ..
    оф консверво бее

и какво като си девствена? голямо чудо... ако не е искал теб можеше спокойно да си хване някоя к*рва за болка и кръв при всяка жена е различно..е освен болката нея ще си я има но не е болка за умиране..все пак рано или късно някой ще те "отвори" Ако си сигурна че искаш да е сегашният ти приятел давай

Не е вярно, че болката си я има. При мен, както и при някои от приятелките ми между другото, болка нямаше никаква. Четох някаква статистика, че кръв има в едва 25% от случаите. Спокойно и приятно прекарване !

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

даммм

Ако не се чувстваш напълно сигурна, не прави грешката.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако наистина се чувстваш готова - направете го..И не се притеснявай за болката.. + предполагам,че знаеш,че всяко момиче е различно..Т.е. всеки организъм е различен..При някои има болка,при други - Не..Същата работа е и със кръвта..
    +1

Виш сега, преди около 2 седмици бях в подобно положение, така че мога да ти дам съвет от скорошен опит .. На 16 съм и никога не ми е пукало, че приятелките ми водят полов живот от години. Секса за мен е просто начин да се изразходва излишна енергия ! Притеснявах се, като всяко момиче от новото, но притеснението ми беше минимално. В момента, в който момчето ми беше до мен и ме целуваше всичко беше лесно и просто, все едно не е нещо ново и т.н. В този момент той знаеше как да ме предразположи, да ме накара да се отпусна и просто да се забавлявам.
    Искам просто да ти кажа, че щом имаш дори и минимални съмнения просто изчакай, ако той наистина иска да е с теб няма да е много голям проблем. Що се отнася за страха, никой тук не може да ти помогне. 1во Голяма роля има той, когато той знае какво прави всичко минава по - добре, ти се успокояваш и т.н. 2ро ти - трябва да си убедена, че го искаш в точния момент с точния човек, останалото е просто формалност. 3то за кръвта и т.н. много от приятелките ми, с който сме обсъждали е имало кръв, но малко, а при мен изобщо, незнам дали защото той беше адски внимателен и нежен или просто ген, но всичко си мина гладко. Така, че от мен толкова останалото зависи само от теб и от него. Надявам се да съм ти помогнала

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope

не го слушай тос сухар
    Щом се обичате давай
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    При момчетата първия път не е нещо особено но при момичетата е друго нещо.Това е специален момент който ти е само един път в живота ,поне от тия теми който съм изчел толкова време разбрах че за момичетата този момент е специален, не знам дали е така Не искам да се правя на някой сдухан но ако наистина не си готова по-добре изчакай ,както си решиш не знам .. ние тук не можем да ти дадем опит и кураж.Апък и то от момчето зависи всичко , особено когато ти е за първи път ,момчето тогава трябва да поеме цялата отговорност
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

не се чувствай притисната и си вземи времето, не бързай за никъде. (:

а за кръвта - шуртенето на ебати кръвта общо-взето е малко хиперболизирано. доколко съм чувал / знам най-много да прокапе малко...

миминко ти даде хубави съвети, никой не очаква/иска от теб да си убер-активната и сексуалната на първия си (и следващите няколко) път..ще ти влезе в положението човека, ако държи на теб.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Не си представяй някво кървище като сцена от "Тексаско клане"..
    Има много малко количество кръв.Болка има,но и тя е много малка,минимална.Повече влиае притеснението,а най-хубаво е когато се чустваш уверена и преразположена.
    (Който внимава в час по Биология знае..хех )
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Но трябва да знаеш че първия път е нещо специално,макар че в днешно време никой не му отдава такова значение.Според мен първият път трябва да е с някой специален,и като казвам специален нямам предвид първото момче в което мислиш че си "влюбена".Няма да има втори път,няма да имаш този шанс.За това си помисли много,много добре преди да го направиш.И когато си сигурна се отпусни и остави момчето да те води,сигурна съм че е опитен.Не се притеснявай,90% от момичетата са притеснени при първият си път.Би изглеждало доста изкуствено ако ти седиш като статуя и само гледаш да не се проличи се си притеснена или неопитна.Всъщност по-голямата част от момчетата се чустват някак горди и специални когато отнемат дественоста на някой,а и те винаги искат да бъдат лидери..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си