.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Със съученик :с

Май си създадох ГОЛЯМ пробел.
    Историята е следната,имам съученик с който доста се харесваме,така си се харесваме,закачаме се от има няма 2 години.Сега в 11ти клас взе че ни дойде музата и го направихме.(в интерес на истината си беше страхотно,даже го направихме още няколко пъти...)Всичко си беше ок през седмицата не си давахме много вид,че има нещо през почивката си се виждахме.Обаче незнам какво стана напоследък,усещам как всичко в него ме дазни,думи жестове абе присъствието му даже .
    Та въпроса ми е навас случвало ли ви се е?За мен е много странно и кофти,ако може да ми дадете някой съвет

Та благодаря ви предварително

Ами начесала си си крастата и ти е минал мерака за тфа момче. Привличало е за това, че две години сте се закачали само нищо повече и сега като се е случило сичко вече ти е минал мерака и затова го има този момент дразни ме не мога да го дишам и т.н
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

Ще ми е приятно да ми се случи
    А като гледам в 11 клас правиш голяма правописна грешка "повторихме го няколко пъти" , неможеш да повториш нещо няколко пъти, можеш да го потретиш и т.н. Хващай се да учиш за матурата в 12 клас ,че ще ти се увиди. Изолирай се от това момче като не ти изнася и толкова ..

Дай си малко почивка и време да осмислиш нещата.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Изиграна карта, прочетена книга- аз така го разбирам.

Малко невъзможно да се абстрахирам,все пак сме едва ли не заедно минимум 8 часа на даскало

Винаги ми е било интересно как във тоя форум се обръща много повече внимание на правописа и изразяването отколкото на самия проблем

Еми какво толкова има,щом не можеш да го понасяш-късате,а ако не ходите,просто няма да го правите вече и няма да му обръщаш такова внимание,както преди...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    От един клас сте, ей .. аман от разгонени пуберчета. Как ще се гледате после...? След като спрете да се занимавате един с друг де.. ако спрете. Т'ва между съученици (каквито и да са отношения, по-сложни от 'просто приятелски') хич не го одобрявам. Но все тая ... Надробила си попарката, сърбаааааааааааай. :P

I'm inlove with a criminal...

Не бих позволила да ми се случи нещо подобно по простата причина, че ще спя с гаджето си, а не с "приятелче", "съседче" и не знам си какъв още ..

наеба те, направи ти кефа и са ако може да се маха... е не се прави така с хора, които не можеш да ги накараш да се махнат туко така

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хахах за тия момиченца си има една думичка ама няма да я кажа И сега като толкова си искала да те почеше отдолу кво праим??!? В един клас сте няма как да го изолираш , ако му кажеш ще му стане гадно,абе изобщо вземи си поука.Като толкова те сърби взимаш си един вибратор и толкова ...
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Не бих позволила да ми се случи нещо подобно по простата причина, че ще спя с гаджето си, а не с "приятелче", "съседче" и не знам си какъв още ..
    Какъв е проблема да го направиш с "приятелче" или "съседче"?!Ако нямаш гадже кво правиш? Търсиш си,запознавате се,започвате да се харесвате,общо това за 2 месеца и чак тогава ли правите сескс?А през другото време?

Според мене на авторката просто и е минало желанието,така че да минава на следващия!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    обичаш го

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    От един клас сте, ей .. аман от разгонени пуберчета. Как ще се гледате после...? След като спрете да се занимавате един с друг де.. ако спрете. Т'ва между съученици (каквито и да са отношения, по-сложни от 'просто приятелски') хич не го одобрявам. Но все тая ... Надробила си попарката, сърбаааааааааааай. :P
    Не съм съгласна тук. Първо, аз излизам със съученик вече от доста време и не ми се е случвало нощо по-хубаво.
    Второ, за културни хора не е проблем да се разделят и после да учат заедно. Доста такива истории съм виждала и нито една не е завършила зле.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Изиграна карта, прочетена книга- аз така го разбирам.
    +1

Цитирай Първоначално написано от DEVILvr
    Ами начесала си си крастата и ти е минал мерака за тфа момче. Привличало е за това, че две години сте се закачали само нищо повече и сега като се е случило сичко вече ти е минал мерака и затова го има този момент дразни ме не мога да го дишам и т.н
    йес

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

++

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

На мен ми се случи същото с момчето, с което правих секс за първи път. Зарязах го, защото просто не го понасях вече и така много дълго не можех да си обясня, защо се е получило така. Най-накрая разбрах, че е имало куп такива малки неща, които са ме дразнили в него и това е.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Аз съм имала връзка с съученик... и нз беше яко ама до едно време после почнах да се дразня от това че постоянно сме заедно и нз може би сте си омръзнали

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Аз съм имала връзка с съученик... и нз беше яко ама до едно време после почнах да се дразня от това че постоянно сме заедно и нз може би сте си омръзнали
    +

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от musiclife
    А като гледам в 11 клас правиш голяма правописна грешка "повторихме го няколко пъти" , неможеш да повториш нещо няколко пъти, можеш да го потретиш и т.н. Хващай се да учиш за матурата в 12 клас ,че ще ти се увиди. Изолирай се от това момче като не ти изнася и толкова ..
    Отвори си очите бе, къде точно тя е писала повторихме!

Ами случи ми се нещо подобно. Значи имаше едно момче 4 години го харесвах, станахме гаджета и той започна да ме дразни с поведението си и все още ме дразни

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Не съм съгласна тук. Първо, аз излизам със съученик вече от доста време и не ми се е случвало нощо по-хубаво.
    Второ, за културни хора не е проблем да се разделят и после да учат заедно. Доста такива истории съм виждала и нито една не е завършила зле.

Еееее, имах предвид, че аз не го одобрявам. Нали знаеш - различни хора, различни идеали.

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Ко толкоз го мислите не моа ви разбера?Напраили сте си кефа ся ко д не ви е гузно...?Я се кефете там и забете тия мисли!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от musiclife
    Грешката е лексикална , но както и да е. Таа..по темата.. аз съм още на 15 и за секс не мога да говоря ама при мен даже като само сме се целували ,натискали и т.н и после като всичко свърши изпитвам антипатия към човека , отвръщава ме някакво ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си