Колкото повече влизам в този раздел виждам все по-еднообразни теми Всяка 3-та тема е за диети,отслабване,пъпки и т.н.
Може би аз наистина съм полудяла или повечето от вас са вманиачени и искат да са едва ли не 'перфектни'
Аз съм на 16г. и до сега 1път не съм си слагала 20различни грима по лицето /имам предвид спирала,молив,червило,фон дьо тен и т.н./.Мажа си лицето с най-обикновен крем сутрин,слагам един молив,изправям си косата и тва е...Никога не съм спазвала диети,няма и да го направя чесно казано
Просто разберете,че не е важно дали сте 50 или 55кг.,дали косата ви е с актуална прическа и т.н.Важното е вие да се чувствате добре /а не мисля,че като НЕ се храните за да пазите диети вие се чувствате добре/ ,пък хората,които си ви обичат,ще ви обичат независимо дали сте с 5кг. по-пълничка,или пък че имаш пъпчици и т.н.
Нямам нищо против никой,но напоследък виждам някви 12-13г. буквално пикли /с извинение /,който са с вечерен грим,прически като на някоя чалга звезда ,на токчета и какво ли още не...
Аз за мойте 16г.,не съм си и помисляла за подобни неща!За мене един човек трябва да се харесва такъв какъвто е,да се облича така както му е удобно и да не се интересува от чуждото мнение,дори то да е отрицателно!
На мен никога никой не ми е казвал нещо лошо за външния вид,даже напротив,но дори и някога тва да стане не бих обърнала и капка внимание!Така че момичета/жени осъзнайте се,един живот живеем,не мислете как да изглеждате по-добре,ами как да се чувствате по-добре
*надявам се да сте ме разбрали - няма лошо човек да се грижи за външния си вид,но без да прекалява и вманиачава *
С тази тема просто изразявам мнението си,съмнявам се да променя някой,но се замислих и..просто не мога да разбера
Та кажете и вие мнението си по темата..