.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

аз ли съм луда или..?!

Колкото повече влизам в този раздел виждам все по-еднообразни теми Всяка 3-та тема е за диети,отслабване,пъпки и т.н.
    Може би аз наистина съм полудяла или повечето от вас са вманиачени и искат да са едва ли не 'перфектни'
    Аз съм на 16г. и до сега 1път не съм си слагала 20различни грима по лицето /имам предвид спирала,молив,червило,фон дьо тен и т.н./.Мажа си лицето с най-обикновен крем сутрин,слагам един молив,изправям си косата и тва е...Никога не съм спазвала диети,няма и да го направя чесно казано
    Просто разберете,че не е важно дали сте 50 или 55кг.,дали косата ви е с актуална прическа и т.н.Важното е вие да се чувствате добре /а не мисля,че като НЕ се храните за да пазите диети вие се чувствате добре/ ,пък хората,които си ви обичат,ще ви обичат независимо дали сте с 5кг. по-пълничка,или пък че имаш пъпчици и т.н.
    Нямам нищо против никой,но напоследък виждам някви 12-13г. буквално пикли /с извинение /,който са с вечерен грим,прически като на някоя чалга звезда ,на токчета и какво ли още не...
    Аз за мойте 16г.,не съм си и помисляла за подобни неща!За мене един човек трябва да се харесва такъв какъвто е,да се облича така както му е удобно и да не се интересува от чуждото мнение,дори то да е отрицателно!
    На мен никога никой не ми е казвал нещо лошо за външния вид,даже напротив,но дори и някога тва да стане не бих обърнала и капка внимание!Така че момичета/жени осъзнайте се,един живот живеем,не мислете как да изглеждате по-добре,ами как да се чувствате по-добре
    *надявам се да сте ме разбрали - няма лошо човек да се грижи за външния си вид,но без да прекалява и вманиачава *
    С тази тема просто изразявам мнението си,съмнявам се да променя някой,но се замислих и..просто не мога да разбера
    Та кажете и вие мнението си по темата..
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    много дълго не процетох но лудите незнаят че са луди.затова казвам не не си аиде

ох..ми мене като ми е тъпо и си драскам
    и все пак ако някой има нерви да го прочете цялото нека изрази мнението си
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!

има хора, които не се харесват, когато имат малко коремче, няколко пъпчици, колкото и незабележими да са, не се харесват без да си сложат фон дьо тен примерно. всякви хора ги има.
    и много хубаво "Всеки да се облича, както му е удобно", ама ти не ходиш на кафе по анцу(н)г и една развлачена тениска до коленете, нали? по-удобно ще ти е, ама си носиш блузи с деколтета, плитки дънки и прочие?
    някои хора просто не се чувстват добре в кожата си и се стараят да поправят нещата, които ги дразнят в самите тях, за да се почувстват естествени, със самочувствие и пр.

иначе да, разделът върви(-еше) към упадък, сега пак се е оправил малко. разни девойки, които са 40 кила с напикани гащи искат да отслабват, други пък опищяват света за някаква лека червенина на бузите и така нататък. мен като ме дразни някоя тема - подминавам я. и ти прави така. или пък не влизай във форума - и това съм го правила за известен период от време.

Мега фен Аватара на December
    Е то пак трябва да има теми за кожата,да се обсъждат продукти за лице,нали все пак затова е Козметика и диети.Да се дават режими за хубаво тяло.Нали всички искаме да се придържаме към един добър външен вид,но повечето почват да прекаляват.Някои са толкова вманиечени, че просто не мога да повярвам Примерно някоя била 48 килограма и иска да свали още,при положение,че трябва да качи още 10кг е в нормална форма.Ама не,те ще стават анорексички или ще си слагат 1 тубичка ФДТ(от които всъшност си развалят страшно много кожата).
    Има много свясни момичета във форума,но има и такива които им липсват мозъчни клетки.А тея момиченца дето ги виждаш по улицата,рядко имат регистрация в такива форуми.Те знаят само импулсчиту
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Дам прочетох го.Наистина, вярно е .. днешните деца( не че не съм сред тях) са вманиачени в това как изглеждат.От моя клас(8ми клас) има момичета, които се гримирват толкова силно, че изглеждат БУКВАЛНО като клоуни.Ама Буквално.
    Нямам думи да опиша.За тях да излезеш без грим, токчета и топирана коса е като да се самоубиеш.Ако момчетата не те заглеждат по улицата като първата к***а, значи си грозна и затворена.Ако не излизаш всяка вечер и да се напиваш като прасе, ако не пушиш, си зубър и си отхвърлян.
    Не мога да го разбера.
    ...
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Аз не спазвам диети, не гладувам, не се гримирам (нямам нужда) и съм на 14. Понякога чета темите с отворена уста. Била ми на 14 години 40 кила искала да стане 30 ... Пффф Мани ги тия, повечето са за психолог, или диетолог или там к'вото е нужно за да ги излекува. Бъдещи анорексички. Някои наистина имат нужда от отслабване, но повечето прекаляват. Дъъъъ...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Дам прочетох го.Наистина, вярно е .. днешните деца( не че не съм сред тях) са вманиачени в това как изглеждат.От моя клас(8ми клас) има момичета, които се гримирват толкова силно, че изглеждат БУКВАЛНО като клоуни.Ама Буквално.
    Нямам думи да опиша.За тях да излезеш без грим, токчета и топирана коса е като да се самоубиеш.Ако момчетата не те заглеждат по улицата като първата к***а, значи си грозна и затворена.Ако не излизаш всяка вечер и да се напиваш като прасе, ако не пушиш, си зубър и си отхвърлян.
    Не мога да го разбера.
    ...
    При мен е съвсем същото. Просто от еднаква, по-еднаква . И все с топирани коси, черни моливи, фон-до тени (то и аз слагам, но рядко) и какво ли още не. И като се качат на някви 10 сантиметрови токчета и нестига, че не могат да ходят ами и само се оплакват, че ги болят краката . Все пак не отиват на МОДНО РЕВЮ (както казва майка ми ) а на училище. Кат отидеш на дискотека, ако искаш и без дрехи ходи, ама те направо ме разбиват .... (темата ми харесва много и подкрепям всички писали до тук, включително и авторката) .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не си луда.

Всичко просто е мания.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Не мога да го разбера.
    ...
    При мен е съвсем същото. Просто от еднаква, по-еднаква . И все с топирани коси, черни моливи, фон-до тени (то и аз слагам, но рядко) и какво ли още не. И като се качат на някви 10 сантиметрови токчета и нестига, че не могат да ходят ами и само се оплакват, че ги болят краката . Все пак не отиват на МОДНО РЕВЮ (както казва майка ми ) а на училище. Кат отидеш на дискотека, ако искаш и без дрехи ходи, ама те направо ме разбиват .... (темата ми харесва много и подкрепям всички писали до тук, включително и авторката) .
    напълно съм съгласна и с двете и със всички останали.Не мисля че е нормално някакви пикли да се опитват да изглждат по големи ии да се правят на такива каквито не са.Не мисля също и че е нормално на 12-15 години или без значение на колко си да спазваш някакви диети само затова че ти казват че си напълняла(макар че е и на мен са ми го казвали но Никога не съм гладувала или нещо подобно) Иначе браво на авторката ЕВАЛА за темата
    `only God can judge me!

хм cherrygloss точно за такива хора говорех и все пак дори и те са в грешка,аз съм си най-норм. момиче /на снимката на ав. съм аз/,излизам си с дънки и суитчър/тениска и никога не съм била отхвърляна,затворена или нещо такова,даже напротив! но пък и аз си имам кусур - пушенето ..

December,да,трябва да има теми,но аз говоря точно за тази вманиаченост и то специално за диети де... Иначе така и предположих,че нямат рег. тук,но просто исках да изкажа мнението си..

mArMaLaDkA,то и аз си слагам молив и си изправям косата,обаче както казвам за 10-ти път вече аз говоря главно за вманиачаването,което гледам напоследък..всякъш дори 12-14г. момичета се стремят да изглеждат като 20годишни и то перфектни.. Иначе аз не се дразня,много трудно нещо може да ме изнерви,просто не ги разбирам буквално..
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!

а добре бе, 'що скачате така глупаво и съдите по себе си? ми не сте само вие във вселената. ако на вас не ви харесва да се гримирате, на други им доставя удоволствие и те така. много жалък опит е тва да си вдигате самочувствието, като ги оплювате във форума колко нагримирани били, ала-бала. И мен ме дразни, когато някоя девойка се качи на 10 сантиметров ток, при положение, че не може да ходи, ама не си отварям толкова устата, 'щото не аз си мъча краката 8 часа, докато съм на училище. Правите изречения за 12-годишните пикли, пък вие самите допреди 2-3 години сте били и вие на толкова, и вие сте минали през същото. Аз помня, че много обичах примерно като малка да се наклепвам със спиралата на мама и да ходя примерно в баба(на 1 пресечка от нас). Колкото и кратък да беше пътят, хората ме гледаха странно, тогава не съзнавах, като поотраснах се осъзнах и спрях. Сега имам разни мили спомени.

Кой квито диети иска да си спазва. Ама поне да изчете всякаква информация преди това, а не да се захваща на случаен принцип, да е постоянен и да не спазва разни тъпотии като лунни диети и нз си какви други.

И като ви дразнят разни девойки - не им обръщайте внимание, гледайте си в собствените панички.

Благодаря на всички за отговорите и се радвам,че все още има такива хора /покраи тукашните теми и това което виждам всеки ден по улиците... /
    Иначе като ходиш на някви по-изискани места няма нищо лошо да си се понаконтиш както се казва,но да го правиш всеки ден - за мен е просто излишно ...
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от SmileyFace
    Иначе като ходиш на някви по-изискани места няма нищо лошо да си се понаконтиш както се казва,но да го правиш всеки ден - за мен е просто излишно ...

Като няма какво друго да покажеш и да станеш интересен...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    а добре бе, 'що скачате така глупаво и съдите по себе си? ми не сте само вие във вселената. ако на вас не ви харесва да се гримирате, на други им доставя удоволствие и те така. много жалък опит е тва да си вдигате самочувствието, като ги оплювате във форума колко нагримирани били, ала-бала. И мен ме дразни, когато някоя девойка се качи на 10 сантиметров ток, при положение, че не може да ходи, ама не си отварям толкова устата, 'щото не аз си мъча краката 8 часа, докато съм на училище. Правите изречения за 12-годишните пикли, пък вие самите допреди 2-3 години сте били и вие на толкова, и вие сте минали през същото. Аз помня, че много обичах примерно като малка да се наклепвам със спиралата на мама и да ходя примерно в баба(на 1 пресечка от нас). Колкото и кратък да беше пътят, хората ме гледаха странно, тогава не съзнавах, като поотраснах се осъзнах и спрях. Сега имам разни мили спомени.

Кой квито диети иска да си спазва. Ама поне да изчете всякаква информация преди това, а не да се захваща на случаен принцип, да е постоянен и да не спазва разни тъпотии като лунни диети и нз си какви други.

И като ви дразнят разни девойки - не им обръщайте внимание, гледайте си в собствените панички.
    Не се нервирай,няма смисъл
    Аз казах,че мен не ме нервът,просто ми правят впечатление и си казвам мнението..не мисля,че има лошо нали ??
    'много жалък опит е тва да си вдигате самочувствието' - о не аз определено не си вдигам самочувствието,колкото и прехвалено и надуто да звучи на мен никога никой не ми е казвал,че съм грозна,дебела,че не съм се обличала добре или нещо подобно...
    А като по-малка не съм минала през същото. и може би затова мисля по този начин...
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!

то дали си минала или не е все същото. аз и като съм минала, пак така мислих като теб, до едно време. да речем, че съм имала (някакви си) причини да избивам комплекси, макар че чак сега на тоя етап го осъзнавам.

и те така. иначе да: всеки в неговата си паничка да си гледа, за да са всички щастливи, весели, засмени и доволни, и да не посягат към валидолчето отрано.

''всеки в неговата си паничка да си гледа, за да са всички щастливи, весели, засмени и доволни, и да не посягат към валидолчето отрано. '' - така е,права си
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!

А не си ли се замисляла,че щом правят темите,значи не се чувстват добре?

ПС - поста не целеше заяждане
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен
    Град
    <3
    Авторке...ти си се харесваш така и ти е удобно така...ако имаше нещо,което да не харесваш в себе си бас ловя,че щеше да искаш да го промениш... Така е и с хората,които описваш...някои се чувстват хубави и добре с много грим,токчета и т.н... На други не им е приятно да са дебели и искат да отслабнат,но това няма как да го разбереш понеже си слаба. И аз да бяха дебела и аз щях да пазя диети сигурно... Още нещо...ти пъпки имаш ли? Явно не...ако имаше щеше да се интересуваш как да ги махнеш. Човек прави всичко това,за да се хареса първо на себе си и да се чувства удобно в кожата си. И не ми казвай,че като си купуваш дрехи например...не си си казвала "Нее,тва не ми стои хубаво/не е в стила ми/как ще изляза с това нещо?!/дали не ме прави дебела и смешна и т.н..
    И последно...ако 10 човека ти кажат,че си грозна/дебела/тъпа и т.н ще се замислиш "Дали пък щом толкова хора ми го казват, не е така и не трябва ли да променя нещо в себе си?"
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Авторке...ти си се харесваш така и ти е удобно така...ако имаше нещо,което да не харесваш в себе си бас ловя,че щеше да искаш да го промениш... Така е и с хората,които описваш...някои се чувстват хубави и добре с много грим,токчета и т.н... На други не им е приятно да са дебели и искат да отслабнат,но това няма как да го разбереш понеже си слаба. И аз да бяха дебела и аз щях да пазя диети сигурно... Още нещо...ти пъпки имаш ли? Явно не...ако имаше щеше да се интересуваш как да ги махнеш. Човек прави всичко това,за да се хареса първо на себе си и да се чувства удобно в кожата си. И не ми казвай,че като си купуваш дрехи например...не си си казвала "Нее,тва не ми стои хубаво/не е в стила ми/как ще изляза с това нещо?!/дали не ме прави дебела и смешна и т.н..
    И последно...ако 10 човека ти кажат,че си грозна/дебела/тъпа и т.н ще се замислиш "Дали пък щом толкова хора ми го казват, не е така и не трябва ли да променя нещо в себе си?"
    Миии да ти кажа не си съвсем права. Не се заяждам, изразявам си мнението по поста ти. Аз съм имала пъпки и сега имам, дебела съм, но не съм пуснала по 19231928392183 теми за моите проблеми. Нямаш си и на представа през какво съм минавала. Адски гадно се чуствам, но какво да направя. Пък и както казах в предния си пост, повечето момичета преувеличават. Аз дето имам проблеми с теглото не съм тръгнала да правя теми, а те моля ти се пуснали че били 40 кила искат да тежат 15 с мокри гащи. Айде моля ти се
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Момичета, всичко което казвате е вярно. Няма смисъл да се гримирваме толкова. Аз например много рядко пипам преса, маша, гримове и подобни. Особено пък с грима се чувствам много зле. Понякога слагам малко спирала и така.
    Обаче мисля, че някои момичета дори и да носят токчета не им пречи. Ти сама каза както се чувстваме добре. Може би на тях им е по-хубаво с токчета и се чувстват някъксии...незнам не мога да обясня. Обаче за грима съм съгласна.

Всъщност не виждам защо гледаме другите хора. Те на себе си вредят. От 10 годишни да слагат ФДТ нещо не им отива...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    По-добре замлъкни. Аман от девойки опитващи се да оправят света и да налеят в главите ни(хаха) малко разум. Разделът е за това, за да може всеки потребител да зададе КОНКРЕТЕН въпрос, защото има теми, които са същите, да, но не са изчерпателни?! Колкото до останалото - не може всички да сме еднакви! РАЗБЕРЕТЕ ГО и престанете да отваряте безмислени теми.

Град
    WonderLand
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    По-добре замлъкни. Аман от девойки опитващи се да оправят света и да налеят в главите ни(хаха) малко разум. Разделът е за това, за да може всеки потребител да зададе КОНКРЕТЕН въпрос, защото има теми, които са същите, да, но не са изчерпателни?! Колкото до останалото - не може всички да сме еднакви! РАЗБЕРЕТЕ ГО и престанете да отваряте безмислени теми.
    +111
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от SmileyFace
    хм cherrygloss точно за такива хора говорех и все пак дори и те са в грешка,аз съм си най-норм. момиче /на снимката на ав. съм аз/,излизам си с дънки и суитчър/тениска и никога не съм била отхвърляна,затворена или нещо такова,даже напротив! но пък и аз си имам кусур - пушенето ..
    December,да,трябва да има теми,но аз говоря точно за тази вманиаченост и то специално за диети де... Иначе така и предположих,че нямат рег. тук,но просто исках да изкажа мнението си..

mArMaLaDkA,то и аз си слагам молив и си изправям косата,обаче както казвам за 10-ти път вече аз говоря главно за вманиачаването,което гледам напоследък..всякъш дори 12-14г. момичета се стремят да изглеждат като 20годишни и то перфектни.. Иначе аз не се дразня,много трудно нещо може да ме изнерви,просто не ги разбирам буквално..

И аз съм по същия начин. Не се глася, както приятелките ми и пак хората ме харесват повече. Всеки ми казва, че имам излъчване, за което съм много благодарна.

П.П. И аз пуша

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от rrrawrrr
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    +111
    Хах, темата е страхотна. Като не ти харесва-просто не пиши в нея !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си