Значи като за начало си в доста кофти ситуация... Тя е кучка или поне така се държи или поне това се видя от горе показаното и не мисля че те заслужава ... Щом ти казва толковва "кристално ясно " че неиска да е с тебе мисля че няма как да се случи аако искаш и луната и подари ама няма да стане ( поне според мен )ние момичетата като кажем не си е не ( поне с повечето серозни момичета е така ) просто се помъчи да я заббравиш и без това достатачно си страдал ... Две години не са малко ама не си струва за 2 години да провалиш и още толкова в молби да се върне или в самосъжаление че не е с теб . По-добре продължи напредф ( макар и да е трудно ) и просто изключи този шибан период от ума си докато не мине достатачно времее за да спре да ти пука ... Незнам не съм била в такава ситуация и немогка да кажа как бих постъпила но поне бих се помъчила да забравя този човек ... Ти си решаваш ... Но пак ти казвам не си струва за 2 години ( макар че са голям период ) да изгубиш още толкова ако не и повече в мислене и губене на време порсто продължи и вярвай ми ще обичаш някоя друга още не 10 а 1000 пъти по силно и после ще си спомняш за това и ще си казваш боже какво си мислих тогава ...

Късметт