Здравейте Имам приятел, с който се познавам от няколко години...той излизаше с едно момиче, което в последствие стана и моя приятелка (приятелка даже е силно казано, просто си допадаме до някъде). Преди 5-6 месеца се разделиха ....с него се виждаме, така, както беше и преди, но отношението му определено се промени към мен,.... сякаш сега забеляза какъв човек има до себе си. Усещам го по държанието му. С него сме говорили за това, но дори и да имам симпатии към него не мога да направя нищо, понеже мисля, какво би си помислила бившата му приятелка! Аз знам, че тя няма да направи същото за мен, ако е в същата ситуация, понеже не разполага със същите принципи, като моите. Няма да се съобрази. Винаги съм се съобразявала с хората, въпреки желанията ми и копнежите ми и в момента пак е така. Осъзнавам, че това и до известна степен ми пречи да бъда щастлива. Много държа на него, както и той на мен.......не искам да си прекъсвам взаимоотношенията с него, но ако нещата продължават по този начин, мисля, че ще се наложи да го направя...... Мисля си, трябва ли да се съобразявам с хора, които не биха направили нещо подобно за мен в същия тип ситуация?!