Има много завистливи момичета. В моя клас ги има в изобилие...особено една! [Тъй като не ми е приятно да цитирам името и, ще пиша само буквата "Д" ]

..това момиче, хич не ме харесва и никога не ме е харесвала, това съм го разбрала. От първи клас сме в един клас и тя от тогава ме е ненавиждала, аз го знаех-то си личеше от километри и затова не и се пречкам пред очите и не комуникирам с нея.

...когато аз получавам хубави оценки, тя ме гледа с един много страшен поглед ...и тем подобни. Един ден я попитах какво толкова съм и направила, нито разговарям с нея нито нищо, а защо ме мрази така?!?!! А тя ми отвърна "..ти си много по-добре от мене, а аз не обичам хора, които са повече от мен. Ти си отличничка и винаги получаваш по всичко хубави оценки, ти си роден талант-можеш всичко. Винаги си навсякъде, много си активна, във вокалната група, в отбора по лека атлетика и баскетбол, в отбора по математика...на олимпиади все си на челните позиции, няма и едно спротно състезание, на което да не си се върнала без медал или победа. И плюс това момчетата те харесват, имаш много приятели, хората те обичат и се разбираш с всички...спри да бъдеш такава

...това ме разби. Не бях очаквала точно такива думи да ми каже. Как да спра да бъда себе си? ...не мога да стана двойкаджийка. Не мога да загубвам на състезания и на олимпиади нарочно, заради нея! Какво и става, тя не е нормална! ..и пак пордължава да се държи така...какво да правя вече. Моя приятелка ми каза..примерно, когато получа хубава оценка, нарочно да и го натяквам, защото не е в мене проблема, може би тя трябва да се промени и да стане по-добра.

Кажете какво мислите..защото това момиче вече ме побърква :P