.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Сливен

Завистливи...

Има много завистливи момичета. В моя клас ги има в изобилие...особено една! [Тъй като не ми е приятно да цитирам името и, ще пиша само буквата "Д" ]

..това момиче, хич не ме харесва и никога не ме е харесвала, това съм го разбрала. От първи клас сме в един клас и тя от тогава ме е ненавиждала, аз го знаех-то си личеше от километри и затова не и се пречкам пред очите и не комуникирам с нея.

...когато аз получавам хубави оценки, тя ме гледа с един много страшен поглед ...и тем подобни. Един ден я попитах какво толкова съм и направила, нито разговарям с нея нито нищо, а защо ме мрази така?!?!! А тя ми отвърна "..ти си много по-добре от мене, а аз не обичам хора, които са повече от мен. Ти си отличничка и винаги получаваш по всичко хубави оценки, ти си роден талант-можеш всичко. Винаги си навсякъде, много си активна, във вокалната група, в отбора по лека атлетика и баскетбол, в отбора по математика...на олимпиади все си на челните позиции, няма и едно спротно състезание, на което да не си се върнала без медал или победа. И плюс това момчетата те харесват, имаш много приятели, хората те обичат и се разбираш с всички...спри да бъдеш такава

...това ме разби. Не бях очаквала точно такива думи да ми каже. Как да спра да бъда себе си? ...не мога да стана двойкаджийка. Не мога да загубвам на състезания и на олимпиади нарочно, заради нея! Какво и става, тя не е нормална! ..и пак пордължава да се държи така...какво да правя вече. Моя приятелка ми каза..примерно, когато получа хубава оценка, нарочно да и го натяквам, защото не е в мене проблема, може би тя трябва да се промени и да стане по-добра.

Кажете какво мислите..защото това момиче вече ме побърква :P
    Rossina... =]

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Eми нормално е да я е страх от теб,щот си по-добра. Винаги ще има такива хора,защото живеем в този гаден свят, в който по-силните побеждават. Заеби я тая,не виждаш ли що за стока е,очевидно е,че имаш шанс в този живот.Браво на теб.

Повече от фен
    Не мисля, че самото момиче е лошо, защото имах една съученичка в стария клас, чиято майка й беше казала, че аз съм й била "конкуренция". И тя ме мразеше, защото съм изкарвала по-високи оценки от нея, ама това беше мега тъпо!! Мисля, че ти просто си с твърде високо самочувствие, а тя- с твърде ниско. Ти си роден лидер, а тя иска да е такава, но не може. Гадно й е, че я засенчваш. Според мен не трябва да й натякваш, когато имаш по-хубава оценка, а да общувате повече, да се държиш по-мило с нея, да й покажеш, че не си някоя гаднярка, за каквато тя вероятно те мисли.

Кво й се връзваш? .. Не трябва да ти пука за такива завистливи говеда като тая ..яд я е!.. ако някой беше казал на мен да "спра да бъда такава" щях да го убия .. кво ти пука кво мисли?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз съм на мнението на justwondering:
    > наистина ми личиш,че си с доста високо,а тя с доста ниско самочувствие,заради което тя се чувства така..
    > "Смъкни" си малко самочувствието и се опитай да бъдеш приятелка с нея..
    > Помогни й и с оценките..Помогни й със уроците..И т.н..Не е трудно..Но мисля,че си заслужава малко да се "потрудиш" за тази цел
    И не се променяй заради някого..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Баси кучката.Ако е истина всичко това,което не ми се вярва,защото и човек с най-ниското самочувствие няма да каже ти си по-добра от мене във всичко,аз съм нищо в сръвнение с теб.Това не си го представям как ще стане.И да ти каже стани тъп кат мене.Това също няма да стане никога,но знам за такива случаи.Не ставай приятелка с нея,защото просто няма нужда,няма какво да научиш от нея,нямате общи интереси и тя ще ти вреди.Щом мисли по такъв шибан начин и го натяквай още повече
    "Алергичен съм към неперспективни хора",но поне тези които знам не се гордеят че са малоумници.
    Подобно на твойта съученичка

anonymous546178
    Guest
    Eгати саморекламата дето си вкарваш момиче. Не минава Никой човек не би ти казал това, ако те мразеше би те пречукала, нямаше да те "възхвалява"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Баси кучката.Ако е истина всичко това,което не ми се вярва,защото и човек с най-ниското самочувствие няма да каже ти си по-добра от мене във всичко,аз съм нищо в сръвнение с теб.Това не си го представям как ще стане.И да ти каже стани тъп кат мене.Това също няма да стане никога,но знам за такива случаи.Не ставай приятелка с нея,защото просто няма нужда,няма какво да научиш от нея,нямате общи интереси и тя ще ти вреди.Щом мисли по такъв шибан начин и го натяквай още повече
    1.Точно пък тези,които са с ниско самочувствие могат да го кажат..Ако пък са били и в лошо настроение - нормално..Така,че не бъди много,много съгурен/на..
    2.НИКОГА не можеш да знаеш дали с даден човек си имате общи интереси..Освен ако не се опиташ да се сближиш..Мисля,че пък ако авторката й помага и бъдат приятелки - ще се разберат много по-добре..Тя няма да се чувства "унижена"
    3.НЕ знам как може нарочно да натякваш на човек,че е на "много ниско ниво"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Eгати саморекламата дето си вкарваш момиче. Не минава Никой човек не би ти казал това, ако те мразеше би те пречукала, нямаше да те "възхвалява"
    и аз съм на същото мнение

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    и аз
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    и аз
    Хаха аз пък си мисля че темата е fake..Само се правиш на много интересна и като гледам по-умните не ти се вързаха.Толкова смело да натякваш на хората колко си добра,умна и т.н . и т.н.. Тва не съм го виждал никъде
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на December
    Вярно момичето си направи реклама,да й се "възхищаваме" и ние тука.няма да стане обаче
    Обаче има и реални такива случеи така че ще отговоря(просто времето е лошо и си нямам никаква работа)
    А на тебе к'во ти пука какво мисли.Винаги ще има такива хора,остави я да си завижда и да злобее.Все пак не споменаваш нищо дали те биее или обижда.А пък ако ти се занимава с нея и си такава перфекционистка и искаш и тя да те харесва(честно казано сигурно и други хора те мразят,но не ти го казват.Но не можеш да си харесвана от всички) направи както казва SmilezZz.Но ао е голяма хейтърка,след този ти опит може още повечеда те намрази,че се опитваш да имаш всички за свои приятели.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    АХахахахахаха...
    След подобни комплименти аз й бих казала:
    МИ ИЗЯЖ СЕ МА!
    Кефи се, че ти е готин живота! Спорт, гаджета, оценки - невинаги се среща тая комбинация.
    Не ти ли е жал да я гледаш дори тази мизерница

Е, хубавото е, че поне е признала огромното ти превъзходство пред нея.

В българския казана сами се дърпаме, а дяволите отстрани белот играят.

Ако не е реклама, как си запомнила всичко което е казала(аз помня само, че си била в отбора по баскетбол ) струва ми се ,че малко се филмира, ама няма лошо да си помечтаем.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Eгати саморекламата дето си вкарваш момиче. Не минава Никой човек не би ти казал това, ако те мразеше би те пречукала, нямаше да те " възхвалява "
    и аз
    + 1
    Личи си , че избиваш комплекси , като се опитваш да накараш някого да те възхвалява и да ти каже колко си добра . Истински можещия човек никога не се самоизтъква . Няма човек , който да е добър във всичко .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Eгати саморекламата дето си вкарваш момиче. Не минава Никой човек не би ти казал това, ако те мразеше би те пречукала, нямаше да те " възхвалява "
    и аз
    + 1
    Личи си , че избиваш комплекси , като се опитваш да накараш някого да те възхвалява и да ти каже колко си добра . Истински можещия човек никога не се самоизтъква . Няма човек , който да е добър във всичко .
    Абсолютно съгласна

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    1.Точно пък тези,които са с ниско самочувствие могат да го кажат..Ако пък са били и в лошо настроение - нормално..Така,че не бъди много,много съгурен/на..
    2.НИКОГА не можеш да знаеш дали с даден човек си имате общи интереси..Освен ако не се опиташ да се сближиш..Мисля,че пък ако авторката й помага и бъдат приятелки - ще се разберат много по-добре..Тя няма да се чувства "унижена"
    3.НЕ знам как може нарочно да натякваш на човек,че е на "много ниско ниво"..
    Добре е,че все пак си вярваш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fogdog
    и аз
    + 1
    Абсолютно съгласна
    +1, това в кои отбори си била и т.н. ми звучи повече като цитат от американски тийн сериал...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Не мисля, че самото момиче е лошо, защото имах една съученичка в стария клас, чиято майка й беше казала, че аз съм й била "конкуренция". И тя ме мразеше, защото съм изкарвала по-високи оценки от нея, ама това беше мега тъпо!! Мисля, че ти просто си с твърде високо самочувствие, а тя- с твърде ниско. Ти си роден лидер, а тя иска да е такава, но не може. Гадно й е, че я засенчваш. Според мен не трябва да й натякваш, когато имаш по-хубава оценка, а да общувате повече, да се държиш по-мило с нея, да й покажеш, че не си някоя гаднярка, за каквато тя вероятно те мисли.

не е така..аз не и го натяквам, дори не съм си и го помисляла, това беше идея на една моя приятелка=] аз даже се опитвам да нямам никакви допирни точки с нея, в каквото и да е отношение, защото тя е доста избухлива и агресивна, дори напада..не само с думи
    Rossina... =]

Град
    Сливен
    "Алергичен съм към неперспективни хора",но поне тези които знам не се гордеят че са малоумници.
    Подобно на твойта съученичка

..истина е...да, и аз не вярвах, че може да ми го каже и то в очите-в прав текст...
    Rossina... =]

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    и аз
    + 1
    Абсолютно съгласна
    ...
    Брях,брях

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolador
    Цитирай Първоначално написано от justwondering

не е така..аз не и го натяквам, дори не съм си и го помисляла, това беше идея на една моя приятелка=] аз даже се опитвам да нямам никакви допирни точки с нея, в каквото и да е отношение, защото тя е доста избухлива и агресивна, дори напада..не само с думи
    знам, че не си й го натяквала. Казвам само, че според мен съветът на приятелката ти (без да обиждам момичето) е тъп и не бива да се държиш гадно с нея. А това, че е "избухлива и агресивна и напада" малко не ми звучи логично. Опитай да поговориш с нея, да разбереш защо се държи така и да опиташ да сте приятелки или поне да не се мразите. Макар че чак пък да налита на бой...

АХахахахахаха...
    След подобни комплименти аз й бих казала:
    МИ ИЗЯЖ СЕ МА!
    FUCK-тически не ме интересувате..

anonymous546178
    Guest
    Въй... човек да не напише нещо и го цитират, темата е ебавка айде заключвайте

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    и аз
    + 1
    Абсолютно съгласна
    ...
    Май повечето сме на едно мнение !!!
    It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
    Love is for the weak!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си