.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя?

Здравейте!
    И друг път съм пускала теми които са били свързани с едно момче. Предполагам се досещате, че съм го харесвала. Дадох му писмо и се видяхме, нооо той каза че нищо не изпитва към мен ;( . Относно темата искам да ви попитам според вас как да постъпя, тъй като съм твърдо решена да се боря за него. И да вметна само че съм много срамежлива, за да го имате в предвид. Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ти го казажа простичко. Той не те харесва и трябва да се откажеш. С упоритост и инат няма да стане. Търси си друг.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Колкото и да се бориш за него, след като няма чувства, не можеш да постигнеш нищо... освен да паднеш в очите му и да създедеш впечатлението , че си... нахална.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом той няма никакви чувства към теб - няма смисъл да се бориш напразно..С инат няма да стане..Просто си останете приятели..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

за да се бориш, трябва да си нагла(на моменти), а ти не си, затова се насочи по-добре към момче, което по ти приляга.

Мега фен
    Град
    <3
    Ще цитирам нещо от форума

Аз ще се боря за любовта си. Няма просто така да им го дам. Няма да отпусна ръце, няма да се предам без бой!

- Знаеш ли онази любима игра от училищните празненства, когато трябва да се бяга около столовете, които са с един по-малко от играчите; а когато кажат стоп и музиката спре, всеки се старае да успее и да заеме стола пръв? Е, ти нали играеш точно тази игра, когато се опитваш да се "бориш". Защо да бягате двама или дори трима около един стол, да се опитваш да надхитриш съперничките си и да го заемеш първа, ставайки за смях на околните, да нервничиш и да се ядосваш? Огледай се наоколо - до стената има други незаети столове. Ти си вече голяма, зряла, време е да престанеш да играеш детски игри.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
    Здравейте!
    И друг път съм пускала теми които са били свързани с едно момче. Предполагам се досещате, че съм го харесвала. Дадох му писмо и се видяхме, нооо той каза че нищо не изпитва към мен ;( . Относно темата искам да ви попитам според вас как да постъпя, тъй като съм твърдо решена да се боря за него. И да вметна само че съм много срамежлива, за да го имате в предвид. Благодаря ви предварително
    Осъзнайте се бе хора! Какво значи "ще се боря за него/за нея", когато той не е показал никакъв интерес? Борба има, когато нещата са на кантар. Казал ти, е че нищо не изпитва към теб. Според тебе, в такъв случай заслужава ли си да се пънеш, за някой, който не изпитва нищо?
    Риба има много в морето, огледай се. Все някой изпитва нещо към теб, може да не е манекен или да не е син на депутат, но.....

Тъй като всички други ти казват да се откажеш аз няма да го кажа
    Ето кво да напра'иш:
    - Ако друго момиче го харесва гледай да я злепоставиш по някъф начин пред него
    - Щом не те харесва начи ти тряа пълна промяна.. Започни още неска.. смяна на прическа,начин на обчане,държание ( мисля че сайтът предлага достатъчно много теми ,които могат да ти помогнат и да те вкарат в правия път.. тряа да ровниш малко )
    - Съгласна съм че на моменти тря ада си нагла.. тва също действа.. ама в тоя случай пробвай (не губиш нищо) да не го гледаш,да не го заговаряш,покажи безразличие.. Той ще се учуди,ще се заинтригува защо вече не проявяваш интерес и може би ш се замисли кво изпуска..
    - Започни да движиш с други момчета-това показва че не си задръстена и с еоправяш с момчетата
    Според мен тва е начина
    Ако наистина го искаш опитай тея неща които ти казах
    Ако и тва не помага.. начи направо не може да те гледа... харесвай си друг!

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ще ти го казажа простичко. Той не те харесва и трябва да се откажеш. С упоритост и инат няма да стане. Търси си друг.
    +1
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен
    Между другото аз съм била свидетелка на връзки, които тръгват направо на сила от едната страна, но в последствие се превръщат в нещо хубаво Но за целта трябва наистина да си супер нахална, безочлива, непукист и какво ли още не, така че по-добре не се наемай

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не се занимавай,каквото и да правиш,няма да има смисъл,защото той не те е харесва,поне ти го е казъл
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си