.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на xoxi
    Сега като се замисля.. може и да имат няколко прилики.
    Най-малкото, което е, че имат прилика в устните
    От съвсем малка харесвам отношението на баща ми към мен. Винаги съм се чувствала защитена и спокойна до него и винаги е отделял време за мен.
    Сега е същото и с приятелят ми.
    Освен тези две неща за друго не се сещам. Нямат прилика във външният вид, нито в характерите. И честно казано, не бих искала бъдещият ми съпруг да е същият като баща ми. Нека отношението му към мен е същото, но само това. Колкото и да обичам баща си, не мога да кажа, че ми е пример за добър съпруг.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    По-скоро се стремя към точно обратното. И то за мое добро. Така че предполагам не може да е съвсем вярно тва твърдение.

++++
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

леле сега се замислих и наистина баща ми и приятеля ми имат лека прилика като височина, тяло и са една зодия и като характер си имат общи черти

Да. Ако бъдещият ми приятел притежава качества на баща ми, много ще ме радва това. Бившият ми имаше прилика с баща ми- височина, логическо мислене, добродушие, готовност да помогне и т.н.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    На някакво подсъзнателно ниво може би съм искала и съм си представяла мъжа за мен да е като баща ми. Не бих казала, че съм търсела някой, който е точно като него, но в момента се получиха доста прилики между него и приятеля ми. А и винаги съм се разбирала с баща ми, имаме много добри отношения, така че не мога да се оплача

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си