- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моя моя моя тема ^_^
Сега като се замисля.. може и да имат няколко прилики.
Най-малкото, което е, че имат прилика в устните![]()
От съвсем малка харесвам отношението на баща ми към мен. Винаги съм се чувствала защитена и спокойна до него и винаги е отделял време за мен.
Сега е същото и с приятелят ми.
Освен тези две неща за друго не се сещам. Нямат прилика във външният вид, нито в характерите. И честно казано, не бих искала бъдещият ми съпруг да е същият като баща ми. Нека отношението му към мен е същото, но само това. Колкото и да обичам баща си, не мога да кажа, че ми е пример за добър съпруг.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Punisherrr
++++![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
леле сега се замислих и наистина баща ми и приятеля ми имат лека приликакато височина, тяло и са една зодия
и като характер си имат общи черти
![]()
Да. Ако бъдещият ми приятел притежава качества на баща ми, много ще ме радва това.Бившият ми имаше прилика с баща ми- височина, логическо мислене, добродушие, готовност да помогне и т.н.
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
На някакво подсъзнателно ниво може би съм искала и съм си представяла мъжа за мен да е като баща ми. Не бих казала, че съм търсела някой, който е точно като него, но в момента се получиха доста прилики между него и приятеля ми.А и винаги съм се разбирала с баща ми, имаме много добри отношения, така че не мога да се оплача
![]()