- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моя моя моя тема ^_^
Майка ми все повече забелязва прилики между пастрока ми и дядо миЯвно на някакво подсъзнателно ниво е търсела някой който прилича на баща й... Моя любим е копие на пастрока ми който много обичам и уважавам. Никога не съм търсила някой който да прилича на него и всъщност винаги съм искала някой който да е абсолютна противоположност защото нито на външен вид е мой тип нито бих тръгнала с някой като него... Е да ама любовта не пита
С годеника ми са еднаква зодия, приличат си външно а по характер са толкова еднакви че няма на къде! Разбира се това не ми беше ясно в началото. Като споделям с мама обаче или тя с мене и все се оказва че имаме еднакви проблеми или радости с мъжете ни
Това все повече ме радва обаче защото пастрока ми е наистина много отговорен и готин човек и много добър съпруг.
Гаджето на сестра ми пък е копие на баща ни (сестра ми е по-близка с него). Според моя опит и наблюдения (над приятелки и познати) е вярно че повечето жени си търсят мъже които да приличат на бащите им дори и да не го осъзнават.