.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво да правя?

Има едно момиче което много ме харесва,от 1-2 години.Ама аз не я харесвам,е сега,не точно...смисъл харесвам я ама не чак толкова много за да тръгна с нея.Та сега има едно момче което постоянно и се бута.И тя го харесва малко,а аз малко ревнувам.Не мога да си го обясня това:Хем не тръгвам с нея,хем не я давам на друг.Смисъл:Кучето не иска месото да го яде,ама не дава и на другите от него.Незнам дали ме разбрахте,защото нз как да го опиша...И сега има един купон на който сме поканени и 3мата.Тя ми каза че го харесва,но не толкова,за да му се нахвърли,както на мен Та на тоя купон сега само да я прегърна и само при мене ще стои.А той горкия,да се напъва няма да стане :Д.Незнам какво да правя:Хем не искам я много,много хем ревнувам малко

Супер фен
    Абе май баш си я искаш.
    Или пък просто ти е приятно да си желан и не ти се ще да спрат да ти гъделичкат самочувствието ?

Знам ли... помисли си хубаво.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Е харесваш я това е ясно...тръгни с нея и ще я харесаш още повече

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Бе харесва я .. според мен му харесва, да знае, че го харесва .. чеше си самочувствието, а когато тя се сваля на тоя се дразни, шото .. осъзнава, че не е единствен.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Хем, хем.. Искаш, не искаш... Ревнуваш.. Според мен я искаш, но сякаш те е страх от това... Защо просто не се изясниш със себе си ?!
    Female...!

Цитирай Първоначално написано от BloodyTears
    Хем, хем.. Искаш, не искаш... Ревнуваш.. Според мен я искаш, но сякаш те е страх от това... Защо просто не се изясниш със себе си ?!
    Защото незнам какво искам Май наистина е това със самочуствието Ама...тя е доста едра за разлика от мен.Малко е пълна,ама съм свикнал все пак не я познавам от вчера. Та и аз незнам какво искам,както казах.Аз толкова пъти съм й отказвал,че сега какво да й кажа:Айде да тръгнем ли

Повече от фен Аватара на razores
    И аз бях в подобна ситуация по едно време. Бях самотен и се радвах и на най-малкото внимание към мен от момиче. Виж помисли си ако искаш да си с нея бъди с нея ако не я оставяй да прави квот иска.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Вземи решение и престани да се държиш като малко момиченце.
    За нея самата ще е най-добре, ако се откажеш от нея и я отавиш на другия.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Напълно съм съгласна ! Щом не я харесваш , по-добре я остави
    Memento mei, memini tui!

Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Напълно съм съгласна ! Щом не я харесваш , по-добре я остави
    Че аз не съм я заключил в клетка.Не ме разбрахте.Просто го чуствам това,че ревнувам.Нито съм казвал на някого,нито искам да се чуствам така.Просто...незнам

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами нищо не прави на купона тогава.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бax та в лудия майна, не я харесваш достатъчно за да ти е гаже...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    искаш я,но още не си го осъзнал
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    ... просто ти е приятно да си желан и не ти се ще да спрат да ти гъделичкат самочувствието ?
    Не си малко егоистичен.Не разигравай момичето,ами реши,искаш я или я даваш на другия.Все пак трябва и тя да е щастлива.
    Брях,брях

Какво да правиш? Порасни, изясни се със себе си, но в този период не допускай някой, който смяташ, че би могъл да нараниш. Много хора страдат заради такива, които не са на ясно какво искат от живота.

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Бе харесва я .. според мен му харесва, да знае, че го харесва .. чеше си самочувствието, а когато тя се сваля на тоя се дразни, шото .. осъзнава, че не е единствен.
    ++
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

момче възползвай се докато не е тръгнала с другия щото като тръгне с другия ще ти бъде гадно .. още не си осъзнал че я харесваш

И аз така мисля, защото тръгнете ли, тя ще спре да обръща внимание на другия и ти пак няма да я искаш. Така че по-добре щом не я харесваш достатъчно не я разигравай, а я остави да тръгва с другия. Когато тръгнат (ако тръгнат), ще ти е трудно да ги гледаш заедно, но не защото я харесваш, а защото тя вече не те харесва. (Казвам ти, за да не си помислиш после пък че наистина си я харесвал ;дд)

Цитирай Първоначално написано от in4et0yy
    И аз така мисля, защото тръгнете ли, тя ще спре да обръща внимание на другия и ти пак няма да я искаш. Така че по-добре щом не я харесваш достатъчно не я разигравай, а я остави да тръгва с другия. Когато тръгнат (ако тръгнат), ще ти е трудно да ги гледаш заедно, но не защото я харесваш, а защото тя вече не те харесва. (Казвам ти, за да не си помислиш после пък че наистина си я харесвал ;дд)
    Така е .Днеска тръгнаха и то по какъв начин.То големия мъжкар постоянно сядаше в нея прегръщаше я...и аз питам въпросното момиче дали го харесва и тя каза амииии...малко,ама тебе мн повече.ОК.Обаче тя после трагнала да моли др момиче да ги напрай да ходят,щото тя се срамувала.И неска МЪЖКАРЯ отишъл при момичето й и казал га ди напраят щото го било срам(бахти и момчето).И неска ми каза че вече ходят.Да ви кажа незнам как се чуствам...Никак.Странно ми е.Днеска дори не си говориха.Викам си бахти иии гаджетата,майна.Ама мисля че пак ще се върне при мене,щото аз съм много по красив от тоя....Просто..Ония е много по дебел,грозничък си е....Незнам,ще видим сега на купона какво ще стане.

Аз съм в същото положение сега. Но няма друг от когото да ревнувам. Днес една от класа ми написа бележка на листче в часа на която пишеше, че ме мисли за сладък. И аз написах просто ОК.... Не съм сигурен дали я харесвам или не... от една страна има яко тяло, от друга страна има двойки само...

Цитирай Първоначално написано от Marky
    Аз съм в същото положение сега. Но няма друг от когото да ревнувам. Днес една от класа ми написа бележка на листче в часа на която пишеше, че ме мисли за сладък. И аз написах просто ОК.... Не съм сигурен дали я харесвам или не... от една страна има яко тяло, от друга страна има двойки само...
    При моята е точно обратното.Само това й липсва.Страхотнто тяло.Тя е доста...грамадна

Цитирай Първоначално написано от IFFVO
    При моята е точно обратното.Само това й липсва.Страхотнто тяло.Тя е доста...грамадна
    Ми мойта е слаба с голям бюст, но има кафява коса и кафяви очи... аз обичам точно обратното - сини очи и руса коса(като мен ). И лицето е готино ама чак за целуване... апфф не знам дали я харесвам или не!

Ми мойта е слаба с голям бюст, но има кафява коса и кафяви очи... аз обичам точно обратното - сини очи и руса коса(като мен ). И лицето е готино ама чак за целуване... апфф не знам дали я харесвам или не!
    Не мога да ти кажа нищо...Аз бях така до....1 седмица.После като започне да харесва друг ще ти бъде гадно 100%,ако ти не си тръгнал с друга

Не мога да ти кажа нищо...Аз бях така до....1 седмица.После като започне да харесва друг ще ти бъде гадно 100%,ако ти не си тръгнал с друга
    Винаги ли любовта трябва да е мн по-сложна от колкото изглежда.. тя ся е в скайп ама ми мълчи
    Ами тя сигурно си харесва други, ама нали ти казвам, случая е като твоя, мен по ме харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си