Цитирай Първоначално написано от in4et0yy
За нея самата ще е най-добре, ако се откажеш от нея и я отавиш на другия.
И аз така мисля, защото тръгнете ли, тя ще спре да обръща внимание на другия и ти пак няма да я искаш. Така че по-добре щом не я харесваш достатъчно не я разигравай, а я остави да тръгва с другия. Когато тръгнат (ако тръгнат), ще ти е трудно да ги гледаш заедно, но не защото я харесваш, а защото тя вече не те харесва. (Казвам ти, за да не си помислиш после пък че наистина си я харесвал ;дд)
Така е .Днеска тръгнаха и то по какъв начин.То големия мъжкар постоянно сядаше в нея прегръщаше я...и аз питам въпросното момиче дали го харесва и тя каза амииии...малко,ама тебе мн повече.ОК.Обаче тя после трагнала да моли др момиче да ги напрай да ходят,щото тя се срамувала.И неска МЪЖКАРЯ отишъл при момичето й и казал га ди напраят щото го било срам(бахти и момчето).И неска ми каза че вече ходят.Да ви кажа незнам как се чуствам...Никак.Странно ми е.Днеска дори не си говориха.Викам си бахти иии гаджетата,майна.Ама мисля че пак ще се върне при мене,щото аз съм много по красив от тоя....Просто..Ония е много по дебел,грозничък си е....Незнам,ще видим сега на купона какво ще стане.