- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го и искам да ме забележи!
А може би трябва да го преживееш. Да продължиш напред. Да си намериш някой, който няистина ще те оцени и да бъдеш щастлива с него. В момента може и да ти се струва невъзможно, но (почти) всичко се преодолява (:
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
хормоните го тресът яко
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Най - добрият вариант е да се откажеш, защото сигурно въобще не си привлекателна, щом не ти обръща внимание. Сигурно си грозна, а и не изглеждаш на много умна, като гледам как пишеш. Все пак не искам да те отчайвам, всеки има шанс, можеш да опиташ, но е голям и шансът да се разочароваш. Късмет!
Respect my name - respect the game.
Предполагам, че сте на 13-14-15 години. Е в тоя бесен пубертет да не искаш да гледа дипломите ти за висшо образование? Умна си, няма голямо значение в този период, повярвай ми и аз съм на 15 и знам. И все пак това е добро качество, не го губи и някой ден и на теб ще ти дойде късметът.Първоначално написано от 4o4ina
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Разходи се гола из даскало.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
метни некое паве по него![]()
Така буквално ще го 'свали'.Първоначално написано от Nakadah
![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Представи си, че вземе да го направи...Първоначално написано от Priceless
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е па нали е умнаПървоначално написано от LadyDi
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
^ Може, може. Колко им е акъла.. .
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Здравей. Аз бих те посъветвал да си намериш, някой който наистина ще може да те забележи и то не само като сексуален обект
, ами като човек когото може да обича. А колкото до тоя деот го харесваш, еми не се занимавай и т'ва е
.
Еми момчето харесва цици.. не можеш да го винишНа колкото и години да си, в гимназията не очаквай някой да забелязва колко си умна и такива.. Или пък може и да има ддз.. намери си някой, който цени тези работи, не други
Иначе ако тооолкова държиш на това момче предполагам, че една къса пола, деколте и ако се понагласиш малко и ще стане
![]()
значи не те харесва, бе маце ..Първоначално написано от 4o4ina
намери си друг ..
така ще е най-добре ;]]
Момче, което се впечатлява само от цици?Това ли е идеала ти за момче?Не мисля, че всъщност го искаш за приятел![]()
ако е печеш, той ще те забележи ..![]()
ако е некъф сбъркан го остави .. може би не си заслужава![]()
поразпитай около теб или напрево го питай какво мисли за теб ..
така ще разбереш какво точно изпитва към теб![]()
Първоначално написано от silky92
++Първоначално написано от DevilWish