.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Кофти проблем ...

Та значи на 18 години съм вече - момче.Проблема ми е много странен и скоро го осъзнах, (за което се радвам).Нямам проблем с момичетата , общителен съм,що годе приличен на външен вид и на характер го докарвам.Проблема е ,че като съм с някоя след 2-3 месеца ми е минал мерака за нея ,търся нещо ново,непознато.Имам чувството ,че съм се наситил на момичето до мен и искам нещо друго,което не е хубаво (признавам си) все пак съм на 18 и искам сериозна връзка.Незнам как да се променя и какво да правя искам момиче което да има акъл , преди всичко да е човек и да става за пред хора ....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Кофти проблем ...

Цитирай Първоначално написано от 300
    Та значи на 18 години съм вече - момче.Проблема ми е много странен и скоро го осъзнах, (за което се радвам).Нямам проблем с момичетата , общителен съм,що годе приличен на външен вид и на характер го докарвам.Проблема е ,че като съм с някоя след 2-3 месеца ми е минал мерака за нея ,търся нещо ново,непознато.Имам чувството ,че съм се наситил на момичето до мен и искам нещо друго,което не е хубаво (признавам си) все пак съм на 18 и искам сериозна връзка.Незнам как да се променя и какво да правя искам момиче което да има акъл , преди всичко да е човек и да става за пред хора ....
    Всичко става с търсене Ще я намериш
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Абе, ти си на 18, какви сериозни връзки? Хора на по 30, дето вече е по-нормално да имат сериозна връзка, даже и деца, си живеят живота на пълни обороти, а ти... сега ти е времето да се забавляваш.
    Колкото до въпроса ти:
    а) непостоянен си в чувствата си, в действията си, водиш се от настроенията си и затова е такова положенето
    б) срещаш момичета, които не са на твоето ниво, така да го наречем и затова бързо се изчерпва интересът ти към тях.
    в) а може би момичетата, които срещаш са твърде обсебващи, твърде рано ти се обясняват в любов, с една дума: задушават те и затова търсиш друга девойка.
    г) а може и ти със самия си начин на мислене, със самото си излъчване, със самото си отношение да привличаш разни девойки като изброените по-горе.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Явно не си готов за сериозна връзка .То и аз искам много неща ама...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не мисля,че ще си получиш сериозната връзка,защото ти самия не си сериозен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

б) срещаш момичета, които не са на твоето ниво, така да го наречем и затова бързо се изчерпва интересът ти към тях.
    в) а може би момичетата, които срещаш са твърде обсебващи, твърде рано ти се обясняват в любов, с една дума: задушават те и затова търсиш друга девойка.

Това , сега като се позамислих, е доста правилно !
    Относно другия отговор - не търся толкова сериозна връзка, и аз искам забавление , а не тежко обвързване , но не ми харесва да съм с момиче за месец два , а след това да се чудя какво правя с нея .Незнам как да постъпя и как да продължавам за напред.

Ами намери си някое момиче, което също не търси сериозна връзка. Излизайте заедно от време на време, правете и разни други неща, но и си поддържайте някакви весели закачливи отношения без никакви уговорки за после. То нещата ще си дойдат впоследствие. Просто потърси някое по-непринудено момиче, което няма да реве и да те преследва, когато(ако) му биеш шута.

Мерси , отговорът ти е наистина смислен , а в момента има едно такова момиче с което сме в такива "закачливи отношения".Ще пробвам какво ще се получи ...

Град
    ForSaken city (:
    Промяната зависи от самият теб .. ние тук едва ли ще можем да ти помогнем ..

mArMaLaDkA кой набор си ? Защото имаш мозък , спрямо тъпите кифли от който съм заобиколен...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    верно е че има нещо объркано в тебе, ама е това че на 18 искаш сериозна връзка. Все пак 3 месеца са си цифра време
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Хахах браво браво

Усещам някаква подигравка.

Не се подигравам , възхищавам се на трезввените отговори и на възрастта ти

недей, че ще взема да се възгордея.

спирам да ти спамя в темата, че след снощи това ще е последната стъпка към банана, който ще получа.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    18 годишен..ще ти дам един съвет от моя 16 годишен опит .
    Живей си живота и не се притеснявай,това момиче все някога ще се появи.А ако започнеш ти сам да я търсиш бъди сигурен че няма да я намериш.Ще ти минат още много момичета през ръцете,но ще се намери някоя която ще заобичаш истиснки.Не си товари мозъка със такива ненужни притеснения.
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

аре, аре
    като почнете с 'живей си живота сега' и някакви такива заучени програмирани клишенца...

всичко е до характер - за много хора може живеене на живота да е в сериозни връзки по 2-3 години на по 16-17 годинки примерно. не е казано, че за да си живееш живота тряя да чукаш де що видиш и да връткаш мацки/момчурляци през 2 месеца. относително е и си е до възгледи малко или много, както и до устройство.

а явно авторът е устроен за забавление и несериозни връзки на тоя етап. т'ва е. а това 'става за пред хора' все едно ще водиш на каишка момичето на киноложко състезание. сериозно, с такова отношение какво очакваш? ще улегнеш вероятно, ама не ти е сега времето
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз съм така само че с момчетата и ми пиства на 2-3 седмица

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Промяната зависи от самият теб .. ние тук едва ли ще можем да ти помогнем ..
    ++

Не търси само повърхностни момичета, за които най - важно е външният вид и в кое кафе да се забият през остатъка от деня ..

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Явно не си готов за сериозна връзка .То и аз искам много неща ама...
    + всеки един ден си намира майстора/ката и ти ще го/я намериш !!
    споко ..
    take it easy !!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Абе, ти си на 18, какви сериозни връзки? Хора на по 30, дето вече е по-нормално да имат сериозна връзка, даже и деца, си живеят живота на пълни обороти, а ти... сега ти е времето да се забавляваш.
    Само не разбирам, какво лошо има в това на 18 да има сериозна връзка?
    По темата:
    Не си намерил подходящата
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си