- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с Bluetooth ...
Здравейте ! Значи имам два телефона единия е Nokia 5530 XpressMusic със него нямам проблем но преди няколко дена ми подариха някакво менте на нокиа Nckia E95 и на него нещо не му е наред с блутута , тоест като го включа примерно да ми пратят някаква песен на другия който ми праща му дава някаква грешка,намира ме но не може да ми прати въпросната песен.Това има ли начин да се оправи? Сменях някакви настройки , търсих информация във Интернет но не намерих нищо , ако някой има идеи да сподели ще съм му много благодарен !![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Каква грешка ти дава?Провери си паметта на телефона и за да ти прати нещо се "Сдвоете" и пак пробвайте!Първоначално написано от dPa3HuTeJl
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Имам достатъчно памет,дава ми грешка че не може да прати този файл,пробвал съм с снимки песни и то от различни телефони и не става , а може да разпознава mp3 и mp4 , само от компютъра мога да си вкарвам музика ...Първоначално написано от Valento
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Със USB !Първоначално написано от Reaper93
![]()
-Albert Einstein
Ем не е ли ясно - телефона менте --> синия зъб и той е менте![]()
Lexynnka
Тва мислех да му пишаПървоначално написано от L0ST
![]()
И няма ли начин да се оправи някак ??
-Albert Einstein
Ако си със windows 7 има начин
Най лесната настроика на блуто е на windows7
аз самия не можах да повярвам на очите си като пъхнах блутото в пцто и то сами ми намери драиверите и телефона и така напред почнах да си качвам на телефона без да се забива или бъгва като сложих отначало новата ОС имах мн ядове с това блуто и търсих драивери затова хора минаваите на windows 7 и край на ядоввте има сумати нови екстри от гадното XP !!!
Ти прочете ли на него къв му е проблема?Първоначално написано от RadioMan