.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Кола маска

Здравейте темата е за колата маска. Значи аз съм момче на 15 ги навършвам Май месец и искам да питам каква кола маска да си/ми купя/направят. Не казвайте бръсначка защото трае около ден два и космите стават много черни и гъсти. Кажете дали да си направя домашната рецептта(лимонена киселина,вода ,захар), готови ленти от аптеката(отлепяш,залепваш и дърпаш - те са равномерно рапределени) или на козметик.
    Така че хора помагайте защото ЛЯТОТО ИДВА!!!
    Благодаря Ви много предварително

Град
    София
    Кажи точно на кое място ще ги ползваш, защото болката на всяко място е различна.

На козметик разбира се! Бързо, качествено, най-малко болезнено

@Crash9LFC: aми искам около гърдите,краката,ръцете,и стомаха

Град
    София
    Краката може и с епилатор, но под-обре на козметик, че другите части на тялото няма да ти е лесно с него да се орпавиш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Crash9LFC
    Краката може и с епилатор, но под-обре на козметик, че другите части на тялото няма да ти е лесно с него да се орпавиш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

където когато и както го направиш пак ще боли.. ноо аз си карам с епилаторчетоо иии съм мн доволна..само дето преди всяко епилиране си запушвам устата с нещо за да не си помислят съседите че колят някои

пробвай с готови лентички боли по - малко ( поне според мен ) защото след няколко дръпвания мястото изтръпва и не се усеща толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си